Dany’s Electric Workshop – Bucurati-va de avantajele pieselor auto din dezmembrari!

Piese-autovehicule-Arad-xpYBaIn ultimii ani, din cauza crizei financiare, care a implicat cu ea scaderea puterii de cumparare a cetatenilor, achizitia de componente sau piese auto noi a devenit parca din ce in ce mai mult un lux pe care tot mai putini si-l permit. Ei bine, in ajutorul dumneavoastra, pe piata au aparut firmele care comercializeaza piese auto din dezmembrari. Reducerea  considerabila de pret si nu numai, sunt aspectele care ne determina in majoritatea cazurilor sa ne indreptam catre aceste magazine sau ateliere de dezmembrari auto.

In ajutorul dumneavoastra, atunci cand vine vorba de astfel de piese auto din dezmembrari, vine compania Dany’s Electric Workshop din Arad. Aria de activitate a firmei din vestul tarii este importul si distributia de componente si accesorii auto din dezmembrari, pentru mai multe marci intalnite pe piata romaneasca: Ford, BMW, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, etc. Firma comercializeaza piese de schimb de calitate, care s-au constatat a fi intr-o stare buna de functionare in urma dezmembrarilor.

Cel care sufera cel mai mult in momentul cand anumite piese cedeaza datorita uzurii si necesita inlocuite, este buzunarul dumneavoastra. Este evident ca nu putem stopa acest fenomen si nu vom reusi niciodata sa eliminam complet aceasta problema financiara, dar se pare ca exista totusi o rezolvare. Piesele auto din dezmembrari, pe care vi le ofera si Dany’s Electric Workshop, au devenit acum foarte la moda pentru reparatiile unor automobile a caror proprietari doresc sa faca o economie dar in acelasi timp sa nu isi puna viata in pericol. Piesele din dezmembrari pot fi la fel de bune ca si cele noi si trebuie sa priviti cu optimism aceasta afirmatie.

Care sunt avantajele achizitionarii pieselor auto din dezmembrari de la Dany’s Electric Workshop:

– reduceri considerabile la o serie extinsa de piese auto (de pana la 50 – 70%)

– marfa vanduta este de calitate inalta, fiind originala. Dany’s Electric Workshop comercializeaza piese din dezmembrari auto in Arad, provenite din import. Toate produsele sunt de la autovehicule realizate dupa anul 2000, astfel ca starea in care se afla este una foarte buna.

– produsele sunt grupate in doua categorii principale – motoare auto si piese

– piesele comandate pot sa fie livrate oriunde in Romania

– produsele sunt insotite de factura

– toate aceste produse din dezmembrari beneficiaza de posibilitatea inlocuirii sau de returnare a banilor in cazul in care piesele nu functioneaza

– echipa de la Dany’s Electric Workshop va sta la dispozitie oferindu-va consiliere in ceea ce priveste alegerile facute

Dintre piesele pe care le puteti achizitiona de la societatea Dany’s Electric Workshop se numara airbag-uri, faruri, bara fata radiator, apa radiator, clima,  radiator intercooler, ventilator, aripi fata capota, bara spate, calandru motor 2.4 td turbo, injectoare, alternator, electromotor. Pentru ca marca Volkswagen (‎Volkswagen Golf 7 – ‎Volkswagen Passat – ‎Volkswagen Jetta – ‎Volkswagen CC) este extrem de raspandita in Romania, firma din Arad comercializeaza motoare originale din Germania.

Daca vreti sa obtineti mai multe detalii, vizitati site-ul firmei danysauto.ro, iar profesionistii firmei vor fi prompti in rezolvarea problemelor dumneavoastra.

Datele de contact:

Comuna Vladimirescu, str. V. Milea, nr. 128, Jud. Arad

Mobil: 0745 672 0730745 672 073  sau  0744 124 6060744 124 606

E-mail: dani_electric2000@yahoo.com  |  contact@danysauto.ro

ORAR, Luni-Vineri: 09.00 – 17.0009.00 – 17.00

Articol oferit de zoom-biz.ro.