Damigene din sticla de la Expiglass!

Damigene-sticla-RNuWuCu totii stim cum arata damigenele- sunt acele vase mari din sticla ce au gatul scurt si care se folosesc cu precadere, pentru transportul si depozitarea lichidelor, in special a celor alcoolice.

Daca esti in cautarea unor recipiente adecvate in care sa poti pastra diversele tipuri de lichide (vin, tuica, visinata, afinata, s.a.) astfel incat proprietatile lor sa nu se altereze atunci trebuie sa achizitionezi neaparat damigenele din sticla fabricate de catre societatea Expiglass din Ploiesti in acord cu cele mai inalte standarde de calitate.

Damigenele din sticla reprezinta o alternativa excelenta la recipientele din plastic, avand in vedere ca acestea s-au dovedit a fi nocive pentru sanatate intrucat anumite chimicale przente in acest material migreaza in alimentele sau in bauturile depozitate in recipientele respective. De altfel, damigenele din stica nu modifica proprietatile, mirosul si gustul bauturilor stocate in ele.

Damigenele din sticla oferite de catre societatea Expiglass din Ploiesti au o calitate exceptionala si pot fi achizitionate la preturi avantajoase. Acestea sunt disponibile in diferite capacitati (5, 10, 15, 25, 50 de litri), putand fi acoperite cu un invelis exterior din plastic menit sa protejeze sticla si sa asigure durabilitatea produsului, ferind, in acelasi timp continutul, de razele solare care nu ar face altceva decat sa-i dauneze. Astfel, fragilitatea de care probabil, va temeati, dispare, si faptul ca damigenele sunt confectionate din sticla nu mai reprezinta niciun motiv de ingrijorare, ba dimpotriva. Invelisul respectiv asigura o depozitare si o manipulare mai sigura si mai usoara.

Fie ca ai o mica afacere in domeniul producerii acestor tipuri de bauturi, fie ca obisnuiesti sa „fabrici” in propria gospodarie, astfel de bauturi alcoolice folosind fructele ce cresc in pomii din gradina ta, iti recomandam cu incredere sa achizitionezi damigenele din sticla comercializate de catre societatea Expiglass la un raport avantajos calitate-pret, avand in vedere faptul ca acest material este unul dintre cele mai apreciate din industria ambalajelor datorita caracterului ecologic.

Damigenele de sticla au o durata mare de viata si pot fi refolosite de cate ori este nevoie dupa ce, bineinteles, au fost foarte bine curatate. Sunt usor de inchis cu ajutorul dopurilor din cauciuc care ajuta la controlul fermentatiei si la etansarea perfecta. Au un aspect estetic deosebit.

Societatea Expiglass din Ploiesti a fost infiintata in anul 1999 avand ca domeniu de activitate fabricarea articolelor din sticla artizanala, axandu-se spre decoratiuni florale create si pentru piata din Italia, Belgia si Olanda. Odata cu disparitia trendului si a celui mai mare producator de damigene din sticla, ne-am reorientat spre acest domeniu de activitate (fabricarea damigenelor din sticla), in prezent ocupand cel mai mare segment de piata, lucru care nu face decat sa demonstreze flexibilitatea si capabilitatea noastra de a ne adapta schimbarilor.

Experienta pe care am dobandit-o de-a lungul activitatii noastre, produsele de calitate fabricate cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare, profesionalismul si eficienta personalului nostru- toate acestea ne recomanda ca fiind un partener de incredere ce face tot posibilul pentru a obtine satisfactia maxima a clientilor nostri.