Dacs. Distributie de exceptie pentru toti timisorenii

Dacs. Distributie de exceptie pentru toti timisoreniiEsti din Timisoara sau din judet si cauti o firma distribuitoare de bauturi racoritoare si bauturi alcoolice, care sa-ti aprovizioneze in mod constant magazinul, restaurantul sau pub-ul deschis in centrul orasului?

In ziua de astazi problema nu o reprezinta numarul putin al distribuitorilor, caci acesta creste de la an la an, cat calitatea serviciilor prestate, concurenta loiala, dorinta de munca, seriozitatea si punctualitatea atunci cand vine vorba de respectarea contractelor. In fond, tu te bazezi pe acesti baieti, iar daca marfa nu-ti este livrata in timp util poti pierde clienti si, desigur, bani.

Ei bine, daca vrei sa ai parte numai de servicii de calitate, alege Dacs. De ce Dacs? Citeste si convinge-te si singur ca aceasta firma este alegerea potrivita pentru tine!

Dacs – Sah-mat in distributie!

De ce sa alegi Dacs? Deoarece Dacs are o experienta de peste 20 de ani in domeniul distributiei de marfa pentru diverse firme. Practic, Dacs a luat nastere in anul 1992 in localitatea Periam, judetul Timis. Punctul de lucru este insa in Timisoara, orasul resedinta al judetului, iar de aici firma distribuie marfa ceruta in tot judetul.

La fel ca multe alte companii din Romania si chiar din lumea intreaga, Dacs a inceput modest cu 2 angajati. In timp, datorita perseverentei si muncii sustinute, Dacs a reusit sa devina una dintre cele mai cautate firme de distributie din Timisoara.

Distributia nu este un domeniu usor, insa Dacs o face sa para o munca usoara, avand o echipa capabila pe care se poate baza la orice ora din zi sau din noapte.

Ce marfa distribuie Dacs?

Gama de marfuri pe care Dacs le distribuie in toata Timisoara este deosebit de variata si se imparte in urmatoarele categorii:

1. Bauturi racoritoare. Printre bauturile racoritoare pe care Dacs le distribuie se numara, bineinteles, Coca-Cola, Fanta, Cappy si Nestea, acestea fiind cele mai cautate la ora actuala in Romania. Tu stabilesti cat, unde si cand, iar Dacs executa!

2. Bauturi alcoolice. Alexandrion, Cava D’oro, Stalinskaya, Iancu sau Unirea, toate aceste bauturi iti pot fi furnizate rapid si eficient de catre Dacs.

3. Bere Timisoreana. Desigur, din peisaj nu putea lipsi si Berea Timisoreana, caci nu exista timisorean care sa nu doreasca sa se rasfete cu o bere rece, fie vara, fie iarna.

4. Apa. Tusnad, Dorna sau Izvorul Alb, acestea sunt cateva marci de apa minerala sau plata pe care Dacs ti le poate pune la dispozitie. Poti alege varianta de 0.5l, 1l sau chiar 2l, in functie de necesitati.

5. Vinuri. Vinurile sunt o categorie aparte, iar Dacs te rasfata cu Sange de taur, Vita Romaneasca sau Beciul domnesc, care sunt unele dintre cele mai apreciate vinuri de catre romani.

6. Pufuleti. Oare despre ce pufuleti este vorba? Despre Gusto! Toata Romania ii cunoaste si se bucura de gustul lor inconfundabil!

7. Croissante. Croissantele Delly sunt apreciate si de catre cei mici, dar si de catre cei mari.

8. Bauturi energizante. Din oferta nu puteau lipsi bauturile energizante, Burn sau Dooz.

Cum distribuie Dacs toata marfa?

Dacs are toate mijloacele necesare unui transport de marfa in deplina siguranta. In plus, termenii contractuali sunt intotdeauna respectati cu strictete, caci Dacs pune mare accent pe Dacs. Distributie de exceptie pentru toti timisorenii1servicii de calitate oferite tuturor clientilor.

Camioanele Dacs sunt echipate corespunzator pentru toate tipurile de marfa pe care le transporta, astfel incat aceasta sa ajunga in siguranta la destinatie.

Indiferent de cantitatea de care ai nevoie, Dacs te poate ajuta!

Daca vrei sa ai parte de servicii de distributie de calitate, alege Dacs. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Dacs? Suna la numarul 0256-225.507 sau 0745-507.507.

Articol oferit de zoom-biz.ro.