Dacor Motor iti ofera servicii de reparatii pompe injectie la preturi atragatoare

Dacor Motor iti ofera servicii de reparatii pompe injectie la preturi atragatoarePentru reparatii pompe injectie in judetul Satu Mare, indeosebi in localitatea Carei, Dacor Motor este echipa potrivita. Aceasta se ocupa atat de repararea, cat si de testarea sau calibrarea mai multor tipuri de pompe de injectie printre care se afla cele linie, common rail, pompe de injectie rotative, pompe-duze sau pompe-injector.

Care sunt preturile pe care Dacor Motor le practica? Acestea variaza in functie de defectiune, pentru care se vor folosi numai piese originale, insa poti fii sigur ca este vorba despre o suma accesibila si mai ales corecta pentru calitatea serviciului oferit.

Reparatii pompe injectie. Ce sunt pompele de injectie?

 

O pompa de injectie este acea componenta care are ca rol marirea presiunii combustibilului, desigur la valorile stabilite, scopul fiind acela de a asigura functionarea injectoarelor. Presiunea de injectie se stabileste experimental si este cuprinsa intre 100 si 300 de bar, experimentul realizandu-se in functie de tipul motorului.

Care sunt cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca o pompa de injectie? Printre ele se numara:

– sa asigure debitarea unei cantitati precis determinata de combustibil pentru fiecare cilindru in parte, dar si pentru fiecare regim perfect functional al motorului;

– inceputul si sfarsitul injectiei combustibilului trebuie sa se produca brusc;

– combustibilul trebuie sa fie debitat dupa o anumita lege de injectie, astfel incat puterea motorului si economicitatea sa fie maxime;

– inceputul injectiei combustibilului trebuie sa aiba loc cu un anumit unghi de avans in raport cu punctul mort superior.

Care sunt cele mai utilizate pompe de injectie? Amintim de pompele de injectie cu distribuitor rotativ si de pompele de injectie cu piston-sertar.

Reparatii pompe injectie cu distribuitor Bosch

 

Reparatii pompe injectie cu distribuitor Bosch incep fara doar si poate cu citirea continutului memoriei de control, dar si verificarea erorilor inregistrate in timpul citirii memoriei pompei de injectie.

Urmatoarea etapa a reparatiei se face prin demontarea elementelor componente ale pompelor de injectie si apoi se executa controlul elementelor mecanice. Repararea pompei de injectie presupune inlocuirea cu piese originale a tuturor elementelor cheie ale pompei printre care putem enumera senzorul cu efect Hall, controller-ul electronic, comutatorul unghiului de injectare, pompa initiala de putere, capul, corpul sau pistoanele de inalta presiune.

Dupa ce piesele noi sunt montate se trece la verificarea pompei de injectie la standul de testare pentru calibrarea parametrilor de lucru si o testare completa. Daca totul este in regula inseamna ca pompa de injectie este functionala, iar cantitatea de combustibil, cat si unghiul de injectare a acestuia se va realiza la parametrii optimi.

Reparatii pompe injectie cu Dacor Motor

 

Pentru reparatii pompe injectie in localitatea Carei, cat si in imprejurimi, Dacor Motor iti va presta servicii la cele mai ridicate standarde de calitate. In functie de defectele pe care echipa le-a depistat la pompa de injectie a Dacor Motor iti ofera servicii de reparatii pompe injectie la preturi atragatoare1masinii tale, si preturile variaza, desigur.

Pe langa reparare, Dacor Motor se ocupa si de testarea, dar si de centicubarea pompelor de injectie sau a injectoarelor, dar si a altor componente apartinand brandului Bosch, Denso, Delphi, Zexel, Siemens sau Stanedine. Repararea, dar si calibrarea si testarea pompelor de injectie se face pentru cele rotative, pompe-duze, pompe-injector, common-rail sau linie.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege reparatii pompe injectie de la Dacor Motor. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Dacor Motor? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0744-496.207 sau trimite un e-mail pe adresa mail-dacar_motor@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.