Daca aveti un sistem Sony, folositi numai difuzoare auto Sony

difuzoare-auto-sony-xs-gt1028f-2886-350x350.jpegFie ca esti un impatimit al tunningului audio sau doar vrei sa te bucuri de muzica ta preferata la o calitate perfecta, Auto Sound iti ofera acum gama de difuzoare auto Sony care iti aduce sunetul de cea mai buna calitate chiar in masina ta. Pentru toti cei impatimiti de calitatea sunetului, in cadrul acestui articol vom vedea de ce este important sa folositi echipamente originale si mai ales, de ce nu este indicat sa folositi produse de la diferite marci pentru sistemul dumneavoastra audio.

Despre calitatea unor difuzoare auto Sony

In primul rand, despre japonezii de la Sony putem spune ca fac produse de cea mai buna calitate, iar datorita experientei de cateva decenii in domeniul produselor electronice de consum, Sony se afla printre greii industriei de electronice. Domeniul in care acestia si-au gasit reala consacrare este cel audio, gama de difuzoare auto Sony produsa in ultimii ani aduce o calitate a sunetului ce poate fi cu greu egalata, iar aceasta la preturi foarte bune. Spunem acest lucru deoarece domeniul sistemelor audio de inalta fidelitate este unul in care regasim si produse de sute de mii de euro sau chiar si mai mult. Auto Sound vine sa va ofere calitatea unui sunet de exceptie prin intermediul echipamentelor audio dar si a gamei de difuzoare auto Sony.

O metoda destul de utilizata este cea de a folosi difuzoare si marci diferite. Acest obicei este frecvent si utilizat in mare parte din motive financiare, insa dorim sa mentionam cateva aspecte legate de acest subiect si mai ales, de ce recomandam in mod direct sa utilizati numai difuzoare auto Sony pentru echipamentele audio ale acestui producator.

In primul rand, asa cum siti, fiecare difuzor este caracterizat de doua valori, puterea (Watt) si impedanta sau rezistenta (Ohm – om). Daca in mod general oamenii cauta difuzoare cu o putere cat mai mare, trebuie sa stiti ca si valoarea impedantei conteaza foarte mult. Atunci cand vine vorba despre gama de difuzoare auto Sony valorile de impedanta ajung undeva intre 2 si 4Ohmi. De asemenea, si sistemele audio (casetofoane auto, centre multimedia, etc.) Sony sunt proiectate sa ofere maximul lor de performanta in sunet la aceste valori de impedanta.

Ce se intampla daca folositi alte difuzoare

Daca nu folositi difuzoare auto Sony si optati pentru un producator mai ieftin riscati sa aveti neplaceri ce pot fi de natura a calitatii sunetului sau chiar defectarea echipamentului audio. Un amplificator este dependent de valoarea impedantei difuzoarelor, daca la o impedanta foarte scazuta acesta poate oferi mai multa putere, la o impedanta foarte mare, puterea scade. In ambele cazuri si de impedanta mai mica sau mai mare decat cea nominala, temperatura circuitelor de putere pot atinge valori periculoase.

Asadar, echipa de experti de la Auto Sound va recomanda sa folositi doar difuzoare auto Sony pentru echipamentele audio ale acestui producator. Pe siteul nostru, www.auto-sound.ro veti gasi cele mai performante sisteme audio dar si difuzoare. De asemenea aici veti puteti gasi si alte produse cum ar fi sisteme de alarma, dar si detectoare de radar. Va asteptam cu o oferta generoasa de produse .