Cuvele industriale Manz Galvano Tec – Solutii ideale in operatiunile de galvanizare!

Cuva-pentru-galvanizareCand vorbim de galvanizare, vorbim despre un proces electrolitic prin care cel mai adesea, in prezenta unei surse de curent electric si a unor substante chimice auxiliare, sunt depuse diferite metale din solutii de saruri ale acestora. Galvanizarea consta dintr-o baie electrolitica prin care circula curent electric, in baie gasindu-se doi electrozi un catod (ex. o placa de metal care va fi acoperit cu un strat de cupru sau nichel), si polul pozitiv sau anod. Pentru orice proces de galvanizare este necesara o gama de accesorii complete, tocmai pentru ca procesul sa se desfasoare conform standardelor. O firma care va propune toate accesoriile de care aveti nevoie pentru o instalatie de galvanizare este Manz Galvano-Tec din Bucuresti.

Oricand veti avea nevoie, la firma din capitala veti regasi o gama variata de accesorii. Din aceasta oferta fac parte si cuvele industriale, recipiente ce fac parte din categoria de constructii realizate pentru liniile de galvanizare si operatiunea de tratare a apei uzate. In ceea ce le priveste, firma din capitala dispune de brevet pentru producerea cuvelor industriale. In cadrul procesului de fabricatie este utilizata doar materie prima de calitate superioara, adusa din Germania. In activitatea de producere, recipientele sunt realizate cu ajutorul utilajelor moderne, aspect ce asigura obtinerea unor produse ce prezinta siguranta in functionare. Executate respectand intocmai standardul german DVS, cuvele industriale puse la dispozitie de catre Manz Galvano-Tec sunt cele mai cautate produse de acest gen de pe piata de specialitate.

De asemenea, in productia cuvelor, Manz Galvano-Tec lucreaza cu cele mai moderne utilaje germane de prelucrare a maselor plastice, precum si cu materie primă de cea mai buna calitate din Germania. Firma din Bucuresti este certificata TÜV EN9001/2008 si dispune de un patent inregistrat la OSIM Nr. 118458 /2003 pentru fabricarea recipienţilor din plastic.

Pe langa aceste instalatii, firma ofera accesorii corespunzatoare modernizarii instalatiilor de galvanizare cum ar fi: sisteme de ventilatie, sisteme de dozare, filtre, redresoare, etc. Pentru aceste accesorii, se pune la dispozitia clientului consiliere calificata si asistenta tehnica pentru montaj si punerea in functiune.

Cuvele industriale sunt foarte utile si in operatiunea de tratare a apei uzate. In zilele noastre sunt necesare strategii noi si inovatii tehnice in industria apei si tratamentului apelor uzate pentru a garanta furnizarea continua. Folosirea solutiilor high-tech a devenit aproape inevitabila si prezinta o provocare suplimentara pentru companiile implicate – si asta in contextul cresterii continue a presiunii costului. In acest sens, Manz Galvano Tec furnizeaza solutii experimentate si testate pentru industriile apei si tratamentului apelor uzate.

Din gama produselor de plastic fabricate de Manz Galvano Tec fac parte si modele de cuve pentru degresare. Acestea din urma sunt confectionate din polipropilena, compania detinand un brevet pentru fabricarea de recipienti din plastic (polipropilena, PP, PVDF, PE, PVC si multe alte materiale asemanatoare). Tipul de cuva pe care Manz Galvano-Tec il comercializeaza este cel special creat pentru procesul de degresare chimica, prin intermediul caruia sunt indepartate urmele de grasime de pe suprafata diverselor piese metalice. Cuva este livrata complet utilata, cu toate accesoriile esentiale, fiind gata pentru utilizare.

Manz Galvano Tec a fost infiintata in anul 1994, devenind intre timp un actor important pe piata operatiunilor de galvanizare, precum si in comercializarea unei game diversificate de piese componente si accesorii pentru acestea, printre care amintim: sisteme de filtrare, tamburi, cabluri de contact pentru acestia, pompe si echipamente de dozare si multe altele. Manz Galvano Tec este unul din cei mai importanti ofertanti de instalatii si sisteme pentru tehnica galvanizarii. Absolut toate produsele companiei din Bucuresti sunt proiectate astfel incat sa nu afecteze mediul inconjurator.

Date de contact:

Manz Galvano-Tec SRL

Str. Drumul Binelui nr. 54

Sect. 4, Bucuresti, 042147 Romania

Tel: +40-21-4603204+40-21-4603204 / +40-21-4603395+40-21-4603395

Office@manz.ro

Articol oferit de Zoom-Biz.ro