Cutii viteze de calitate de la Cutiivitezezf.ro

cutii de vitezeCutii viteze pentru camioane, autobuze, autoutilitare sau microbuze gasesti de cumparat de pe Cutiivitezezf.ro. Aceasta companie din Baia Mare, judetul Maramures, iti pune la dispozitie numeroase modele si iti ofera si servicii de reparatii ale acestora, fiind renumita in toata Europa pentru reparatiile calitative pe care le presteaza.

Ce sunt aceste cutii viteze?

Cutia de viteze este o componenta principala a oricarui vehicul motorizat. Ea se prezinta sub forma unui mecanism complex alcatuit din roti dintate ce au rolul de a transforma miscarea si de a transmite miscarea de rotatie catre diferitele agregate ale autovehiculului.

Astfel, cutia de viteze este o componenta importanta a mecanismului de transmisie. Practic, aceasta cutie de viteze este cea care transmite catre roti puterea pusa in functiune de catre motor, schimbatorul de viteze fiind un element cheie al intregului ansamblu.

De cate tipuri sunt cutiile de viteze? Putem enumera:

  1. cutia de viteze manuala, care este si cea mai des intalnita;
  2. cutia de viteze automata, destul de recent adoptata si pe piata din Romania.

Daca ar fi sa alegi, tu pentru ce fel de cutie de viteze ai opta? Impatimitii de sport si de curse auto vor prefera cutiile manuale, insa persoanele comode, care prefera sa conduca cu calm si responsabilitate, iubesc cutiile automate ce ofera un grad ridicat de confort in timpul condusului. Avantaje si dezavantaje sunt de ambele parti, pana la urma vei alege ceea ce-ti place, insa si ceea ce-ti permite buzunarul.

De unde cumpar cutii viteze?

Indiferent de optiunea ta, la un moment dat poti avea probleme din cauza cutiei de viteze. Fie nu mai functioneaza cum trebuie, fie s-a stricat de tot, astfel de incidente se intampla. Ce faci in acest caz? Apelezi la Cutiivitezezf.ro.

Cutiivitezezf.ro este un magazin online ce apartine companiei Mora Zf din Baia Mare. Aceasta are 20 de ani de activitate pe piata din Romania, insa inceputurile ei merg si mai departe pana in anul 1972 cand Stefan Mora, fondatorul acestei companii in 1995, a inceput sa repare cutii de viteze, modele variate, zi de zi.

Indiferent ca ai de reparat o cutie de viteze manuala sau una automata, Cutiivitezezf.ro este partenerul potrivit. Echipa companiei este alcatuita din persoane competente si cu multa experienta in spate care iti repara cutii viteze de autoutilitare, camioane, microbuze sau autobuze. Pe langa serviciul de reparatii a cutiilor de viteze, Cutiivitezezf.ro iti propune si serviciul de inlocuire a discurilor de ambreiaj pentru microbuze si camioane mai mici sau mai mari.

Repararea cutiilor de viteze este un serviciu oferit cu maxim profesionalism la preturi atractive pentru toti clientii. Nu numai cei din zona Maramuresului ii cauta pe profesionistii de la Cutiivitezezfg.ro, ci si clienti din tari precum Anglia, Italia, Spania sau Franta, ceea ce arata inca o data calitatea acestor servicii, calitate ce a depasit granitele tarii.

Pentru orice cutie de viteze reparata la Cutiivitezezf.ro primesti si 6 luni de garantie. In plus, compania iti ofera spre vanzare zeci de modele de cutii de viteze de calitate superioara. Ia si tu legatura cu echipa Cutiivitezezf.ro si bucura-te de calitate si preturi de exceptie!