Cursuri balet copii destinate celor care impartasesc pasiunea pentru dans si arta!

11018088_878820435524495_2856433472228109423_nBaletul este unul dintre cele mai frumoase forme de dans, ba mai mult, o adevarata arta. Acesta a luat nastere in sec. Al XV-lea in Franta si de atunci s-a raspandit in intreaga lume. Baletul nu poate fi definit, acesta se simte si are mereu de transmis o poveste. Asadar, personajele fac parte dintr-o poveste traita in pasi gratiosi de dans. Si desigur, baletul ofera sansa unei dezvoltari fizice armonioase, mai ales atunci cand este practicat de la varste fragede.

Casa de Balet din Bucuresti va ofera cursuri balet copii, din dorinta de a oferi celor mici posibilitatea de a se dezvolta armonios si de ce nu, de a-si descoperi talentul pentru balet, atunci cand acesta exista. Scoala a fost infiintata in anul 2008, iar in prezent aceasta gazduieste sute de copii dornici sa calce pe urmele marilor stele din lumea baletului.

Totul se desfasoara intr-un spatiu modern si amenajat adecvat, alaturi de un personal tanar, talentat si dornic sa devina mentor copiilor care trec pragul acestei scoli. Intr-o maniera ludica, copiii invata ce inseamna eleganta, gratia, perseverenta, dar si creativitatea, dezvoltarea fiind prezenta atat pe plan fizic, cat si personal.

Afla care sunt principalele categorii balet copii!

Copiii sunt flexibili si deschisi la lucruri noi, dar si capabili sa asimileze si sa invete rapid. Atunci cand vine vorba de balet, acestia sunt introdusi in lumea dansului prin joaca si totul devine captivant si mai interesant. Asadar, cursurile de balet copii sunt impartite in patru categorii, in functie de varsta celor inscrisi. Asadar, puteti opta pentru „baby balet”, acest curs fiind special conceput pentru copii de 3-4 ani. Aici vor invata si exersa principalele elemente de dans, isi vor intari musculatura  si vor fi incurajati sa-si dezvolte creativitatea specifica baletului.

„Dance with me” este cursul destinat copiilor cu varste cuprinse tot intre 3 si 4 ani, insa acesta se desfasoara in prezenta celor dragi. In acest fel, parinti pot vedea potentialul copiilor , iar cei mici se simt mai increzatori in fortele proprii. La baza cursurlui vor sta povestile, exercitiile fizice, jocurile, dezvoltarea muzicalitatii si calitatilor motorii, precum multe alte abilitati.

Ultimele doua cursuri sunt cel de „ Pre-balet” (4-6 ani) si „ Balet introductiv”(6-8 ani). La aceste cursuri vin copii care doresc sa invete cat mai mult si sa-si perfectioneze cunostintele acumulate deja. Tot aici sunt introduse pozitiile 1 si 2, plie si relevé, iar cursul introductiv incepe sa aiba un nivel mai ridicat de pregatire formala,tinuta , coordonarea si comportamentul copiilor fiind in centrul atentiei.

Casa de balet va intampina cu balet copiila cele mai inalte standarde!

Orice fetita viseaza la un moment dat sa ajunga balerina, chiar daca drumul spre o cariera in acest domeniu este unul greu si indelungat. Insa, pentru cei care vor sa le ofere copiilor o sansa, Scoala de Balet isi deschide portile si va ofera cursuri de  balet copii exceptionale. In acest fel veti putea descoperi daca cei mici au talent sau daca baletul ramane pentru ei doar o forma benefica de miscare, relaxare si dezvoltare.