Cum realizam broderii cluburi sportive

broderii cluburi sportive

Fie ca este echipa ta de fotbal preferata, sau de kimonoul pe care il poarta cel mic la concursurile de kata, sau de echipamentul echipei de handbal ce va reprezinta orasul intr-un meci, toate au ceva in comun, mai exact ne referim la broderii cluburi sportive, unul din serviciile pe care noi vi le oferim. Fortune Brod este alegerea perfecta pentru oricine care se afla in cautarea unei solutii de personalizare diverse articole vestimentare si nu numai, prin broderie. Detinem echipamente profesionale de ultima generatie cu ajutorul carora putem realiza o gama extrem de variata de broderii cluburi sportive dar si pentru firme sau chiar si corporatii.

Avantajele unor broderii cluburi sportive

Broderiile reprezinta cea mai durabila solutie de personalizare pentru articolele vestimentare, deoarece, spre deosebire de printurile pe textil, acestea sunt imune la razele UV, mult mai durabile personalizarea prin transfer termic sau alte metode. Echipamentele cu ajutorul carora realizam broderii cluburi sportive sunt concepute sa ofere atat calitate, rapiditate, cat si sa reproduca cele mai fine detalii. Putem realiza personalizari prin broderie cu pana la 16 nuante ale aceleiasi culori sau culori diferite.

Pentru a putea realiza broderii cluburi sportive, echipamentul de brodat realizeaza chiar si mii de cusaturi, reusind astfel sa creeze atat litere cat si practic orice forma, fie ca vorbim doar de o linie sau forme geometrice complexe umplute. De asemenea, putem transpune in broderie si grafice, logouri si multe altele.

Pasii procesului de productie pentru broderii cluburi sportive

Procesul de creatie a unei broderii cluburi sportive este format din cativa pasi, incepand cu preluarea comenzii si a graficii cu stema clubului. In acest moment se stabilesc toate detaliile legate de broderie, dimensiune dar si de eventuale elemente de text, grafica ce urmeaza a fi adaugate. Dupa aceasta etapa, echipa noastra de experti transforma poza stemei in grafica vectoriala. Diferenta dintre imagine si vector pleaca de la modul in logoul este afisat sau format. Daca la imagine, avem pixelii vizibili doar daca marim poza de cateva zeci de ori, ce formeaza liniile, textul si alte elemente grafice, la vectori oricat de mult am mari logoul, am vedea doar linii sau culoare. Aceasta etapa este esentiala, deoarece softwareul ce controleaza echipamentele de brodat lucreaza doar cu grafica vectoriala. De asemenea, cum spuneam, in cazul realizarii unor broderii cluburi sportive putem reproduce fie 16 nuante ale aceleiasi culori, sau culori diferite. Astfel, in cadrul vectorizarii siglei are loc si procesarea cromatica necesara pentru a putea reproduce cu cea mai mare fidelitate culorile originale ale siglei.

Odata vectorizata sigla clubului, expertii nostri nu mai au altceva de facut decat sa aleaga atele potrivite si sa porneasca echipamentele de brodat. In doar cateva minute, noile broderii cluburi sportive sunt deja executate.

Ca si o mica concluzie putem spune ca pana in prezent ne putem mandri cu un portofoliu de clienti cuprinzator, atat pentru broderii cluburi sportive cat si pentru personalizari prin broderie. Siteul nostru, www.broderiicluj.ro este locul unde ne puteti contacta. Va asteptam cu drag si profesionalism!