Cum comunici in alta limba chiar daca nu o cunosti? – Antares Consult

Traduceri-juridice-5RQreServiciile de interpretariat oferite de catre societatea Antares Consult reprezinta solutia ideala de fiecare data cand va confruntati cu situatii in care comunicarea este esentiala, iar aceasta are ca si cod, o limba pe care nu o cunoasteti la un nivel avansat sau a carei terminologii va este complet necunoscuta.

Indiferent de tipul de interpretariat de care sunteti interesat (consecutiv sau simultan), indiferent de tematica pe care se va baza comunicarea (economica, financiara, bancara, tehnica, medicala, IT, auto, etc.) si indiferent de limba (engleza, franceza, italiana, germana, spaniola, etc.) in care se va desfasura seminarul, intalnirea de afaceri, conferinta, focus grupul, interviul, depozitia juridica, trainingul, delegatia, s.a., specialistii companiei Antares Consult din Bucuresti se vor ridica la asteptarile voastre, satisfacand chiar si cele mai exigente cerinte.

Cu toate ca serviciile de interpretariat pot parea extrem de facile la prima vedere, acestea nu pot fi prestate de catre orice persoana, ba dimpotriva, este nevoie de specialisti care detin anumite abilitati si cunostinte solide de limba. Un interpret trebuie sa fie spontan, sa aiba o capacitate mare de adaptare la situatii neprevazute si la modul de vorbire al participantilor, sa stie sa aleaga, in procesul de traducere, termenii potriviti care sa reflecte exact mesajele transmise de catre cele doua tabere, fara a le distorsiona, sa nu fie emotiv, sa fie capabil sa vorbeasca in public, sa cunoasca perfect limba in care are loc comunicarea, sa fie coerent si fluent in exprimare, sa aiba o atentie distributiva, prezenta de spirit, talent oratoric, sa aiba un accent adecvat, etc. Ei bine, acum ca ati aflat cateva dintre insusirile pe care trebuie sa le aiba un interpret, ganditi-va ca i-am descris pe cei care activeaza in cadrul societatii Antares Consult, intrucat aceasta reprezinta o imagine fidela a lor.

Alegand serviciile noastre, veti beneficia de interpreti calificati, experimentati si autorizati, care sprijina activitatea voastra si dezvolta relatia de afaceri intr-un mod unic.

Avand in vedere faptul ca, in prezent, relatiile internationale se intensifica din ce in ce mai mult, serviciile de interpretariat joaca un rol extrem de important, la acestea apeland o multitudine de persoane, fie acestea juridice sau fizice. Indiferent de complexitatea solicitarilor clientilor nostri, echipa de specialisti Antares Consult poate face fata cu succes oricarei situatii, facilitand comunicarea si conferindu-i un accent amiabil, folosind o intonatie adecvata.

In cazul in care sunteti interesati de serviciile pe care le oferim, va rugam sa luati numaidecat legatura cu reprezentantii companiei noastre, care vor prelua solicitarea voastra si va vor face o oferta de pret avantajoasa, pe care nu o veti putea refuza. Stim ca fiecare client este diferit, de aceea dam dovada de flexibilitate, fiind deschisi la nou, pentru a obtine multumirea voastra deplina.

Garantia calitatii este data de profesionalismul si experienta echipei noastre, dar si de portofoliul bogat pe care l-am acumulat in decursul activitatii noastre. Este foarte simplu sa va convingeti de acest lucru- trebuie doar sa ne contactati, iar de acolo ne ocupam noi. Bucurati-va de o colaborare fructuoasa, din care imaginea voastra nu va avea deloc de suferit, ci numai de castigat!