Cum asortati cel mai bine un parchet stratificat?

parchet stratificat

Designul interior al oricarei locuinte poate sa spuna multe si despre cei care locuiesc in ea. In ultima perioada, parca se pune insa din ce in ce mai mult acces pe calitate, pe originalitate cand vine vorba de elemente de design interior. Fie ca va ganditi sa apelati la un specialist care sa va indrume in acest sens, sau poate doriti sa punctati propriile preferinte in caminul dvs., cu siguranta veti avea de unde sa alegeti.

Podelele reprezinta un elemente esential al modului in care va fi amenajata o locuinta. Acestea trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a fi considerate superior calitative, iar in acest sens un parchet stratificat de la Bilavio poate fi exact ce aveti nevoie.

De ce e usor de asortat si integrat in design un parchet stratificat?

Dupa cum ii spune si numele, un astfel de parchet stratificat este compus din mai multe straturi si esente de lemn. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, il putem analiza din mai multe puncte de vedere. In primul rand, un parchet stratificat de la Bilavio de pilda va fi unul de calitate superioara fara doar si poate. Un astfel de parchet care este compus din mai multe straturi este clar mai rezistent, intrucat straturile respective nu se vor uza la fel de repede precum un singur strat.

Deci… pe scurt, un parchet stratificat este o podea care poate fi extrem de potrivita si pentru un trafic mai intens. Acest lucru inseamna totodata ca il puteti utiliza oriunde, adica in orice incapere.       Trebuie sa recunoastem, aceasta face ca si optarea pentru designul interior dorit sa fie mult mai simpla si mai la indemana.

Apoi, din punct de vedere estetic, o astfel de podea este usor de asortat intrucat e regasita in fel si fel de combinatii de modele si de culori: www.bilavio.ro.

Deci… unde trebuie sa va orientati cu un parchet stratificat?

Dupa cum am mentionat, puteti monta, cu usurinta de fapt, un parchet stratificat in orice incapere. Aduce un element de naturalete datorita esentelor de lemn din el si totodata aduce un plus de calitate. La Bilavio specialistii in domeniu sunt pregatiti sa va ajute sa alegeti exact ce aveti nevoie in materie de podele si parchet.

Un astfel de parchet compus din mai multe straturi va fi extrem de comfortbail totodata, este o podea calda, mai ales comparativ cu gresia de exemplu, sau marmura. Rezistenta sa si durabilitatea sa in timp il fac a fi un tip de podea foarte cautat si mult recomandat si de catre specialistii in domeniu care se ocupa de amenajari interioare.

Este si usor de intretinut aceasta podea. Nu trebuie sa cumparati produse scumpe cu ajutorul carora sa o curatati, nu trebuie sa utilizati nici un produs special. E bine doar sa nu umeziti prea tare parchetul.

Pe scurt, daca va doriti o podea care sa arate ca noua si dupa multi ani de utilizare, daca doriti sa realizati o investitie buna in acest sens, alegeti un model de parchet stratificat de calitate: www.bilavio.ro.