Cum alegi uleiuri de motor Bacau potrivite pentru masina ta

uleiuri de motor Bacau

Ce sa fie, uleiuri de motor Bacau ieftine sau uleiuri motor pentru masina ta ceva mai scumpe? Mai scump nu inseamna in mod obligatoriu si mai bun, iar atunci cand optezi pentru un ulei motor nu lua pretul drept criteriu de alegere, ci orienteaza-te in functie de alte aspecte cu adevarat importante.

Criterii alegere uleiuri de motor Bacau

Specialistii germani au ajuns la concluzia ca un procent de 78% dintre conducatorii auto nu verifica niciodata nivelul uleiului, ci se bazeaza pe sistemul de avertizare situat in cockpit sau daca-l verifica o fac foarte rar. Si mai grav, statisticile arata ca 54% dintre conducatorii auto ruleaza sub limita admisa in ceea ce priveste nivelul uleiului de motor.
Inconstienta, comoditate, uitare si lipsa banilor, toate acestea ii fac pe soferi sa neglijeze calitatea si nivelul uleiului de motor. Este important ca nivelul uleiului sa se verifice periodic, chiar o data la 2-3 plinuri de combustibil. De ce? Deoarece poti sa deteriorezi iremediabil motorul. Vrei acest lucru? Cu siguranta nu!
Pentru a alege uleiuri de motor Bacau potrivite pentru masina ta ar trebui sa iei in considerare cateva criterii vitale:

1.Alege doar uleiul indicat de catre producatorul masinii deoarece doar acesta respecta standardele impuse. Pentru aceasta citeste cu mare atentie cartea masinii tale;
2.Orienteaza-te intotdeauna inspre calitate. Uleiurile marcate cu API sau American Petroleum Institute te asigura ca ai facut o alegere buna, iar uleiul astfel marcat este licentiat si certificat. In plus, sistemul API te informeaza cu privire la caracteristicile uleiului de motor ales. Uleiurile de tip ā€œSā€ sunt potrivite pentru masinile ce functioneaza pe benzina, in schimb cele ā€œCā€ sunt potrivite pentru motoarele Diesel;
3.Ia aminte si la ACEA. Asociatia Europeana a fabricantilor de automobile stabileste 4 categorii de performanta pentru uleiurile de motoare. Categoria A este reprezentata de motoarele pe benzina, categoria B se refera la motoarele diesel, categoria C face referire la uleiurile compatibile cu catalizatori, iar categoria E se refera la motoarele diesel pentru masini grele;
4.Cand inlocuiesti uleiul uzat nu uita sa schimbi si filtrul. Acesta din urma a adunat multe impuritati si metale si este bine a fi schimbat periodic;
5.Atentie si la cantitate. Nu folosi niciodata mai mult ulei decat indica producatorul masinii;
6.Verifica periodic nivelul uleiului si completeaza intotdeauna pana la maxim;
7.Cumpara un ulei de marca, nu in mod obligatoriu cel mai scump, insa care corespunde cel mai bine nevoilor motorului masinii tale. Cumpara-l din timp si fii mereu pregatit pentru a-l schimba.

Uleiuri de motor Bacau de la Facility Distrib sunt special concepute pentru utilajele industriale

Pentru uleiuri de motor Bacau ia legatura cu Facility Distrib, o companie din Bacau ce comercializeaza o gama variata de uleiuri de motor pentru diverse utilaje industriale. Aceste uleiuri sunt de calitate superioara si au chiar si proprietati antirugina pentru ca utilajele tale sa functioneze la capacitate maxima pentru cat mai mult timp.
Uleiurile de motor de la Facility Distrib impiedica frecarea si uzura, formarea depunerilor si imbunatatesc si performantele utilajelor astfel incat afacerea ta sa creasca vazand cu ochii.
Pentru orice informatii suplimentare ia legatura cu Facility Distrib!
Cauti uleiuri de motor Bacau? Facility Distrib iti ofera varietate si preturi bune!