Cu Zoom Biz orice afacere devine un real succes!

auto/motoTe-ai gandit vreodata ca ai putea sa faci afaceri din dezmembrarile auto? Sunt foarte putini oameni care au luat in calcul aceasta posibilitate de a se lansa in afaceri, cel putin in Romania, si tocmai de aceea, o piata virgina, aflata la inceput de drum pe meleagurile tarii noastre, reprezinta o reala sansa pentru tine si pentru visul tau de a pune bazele unei afaceri in domeniul auto.

In mod sigur te intrebi de ce ai nevoie pentru ca o afacere din dezmembrari auto sa fie cu adevarat viabila. Pentru inceput, este clar ca trebui sa ai macar cativa bani pusi deoparte pe care sa-i investesti in achizitionarea de masini stricate. Apoi ai nevoie de un spatiu suficient de mare, de cel putin 500-1000 mp, pentru a avea loc de desfasurare si de depozitare a tuturor pieselor. Iar in cele din urma, insa la fel de important ca primele aspecte, trebuie sa fii un bun negustor, astfel incat sa te pricepi sa cumperi cu bani putini si, apoi, sa stii sa vinzi cu bani mai multi ceea ce ai cumparat initial.

Si nu uita, pentru a-ti desfasura activitatea in acest domeniu si a fi in buna intelegerea cu Legea, ai nevoie si de o autorizatie emisa de catre Registrul auto.

 Promoveaza-ti afacerea cu ajutorul Zoom Biz!

Ei bine, dupa ce ai pus la punct toate detaliile, dupa ce ti-ai pregatit locatia si ai investit si in piese numeroase, nu-ti mai ramane de facut decat sa-ti astepti clientii. Ba nu, nu este deloc o politica buna! Nu trebuie sa-i astepti, ci sa-i cauti si sa-i atragi, astfel incat sa vina ei la tine. Dar cum faci acest lucru?

Cea mai simpla modalitate de a te face cunoscut este mediul online. Aici ai numeroase posibilitati de promovare, insa doar una dintre ele este cu adevarat ceea ce cauti tu. Despre ce este vorba? Despre promovarea afacerii tale prin intermediul advertorialelor. Pe scurt, este vorba despre scrierea de articole care imbina stilul jurnalistic cu scopul publicitar. Aceste articole sunt ca o ramapa de lansare si sunt o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratezi.

Cine te poate ajuta si pe tine in acest sens? Zoom Biz! In primul rand, trebuie sa ai un site web  de prezentare a afacerii tale, iar de restul se va ocupa echipa Zoom Biz. Dupa ce te vei inscrie pe site-ul Zoom Biz, compania ta va fi listata intr-un catalog de firme si va fi clasata in categoria corespunzatoare, care in cazul tau se refera la Auto/Moto, subcategoria Dezmembrari auto.

Ce firme se intalnesc in aceasta subcategorie? Toate firmele din tara, care isi desfasoara actvitatea in acelasi domeniu ca si tine si care au ales ca metoda de promovare Zoom Biz.

De ce se aduna firmele asemanatoare in aceeasi categorie si subcategorie? In primul rand, pentru o mai buna gestionare a acestora, iar in al doilea rand, deoarece reprezinta un avantaj enorm pentru clientul care doreste sa gaseasca firma de care are nevoie. In plus, si tu ca si prestator de servicii poti sa-ti studiezi concurenta si sa aduci imbunatatiri site-ului tau, serviciilor sau produselor pe care le oferi. Iar toate acestea le poti realiza numai cu Zoom Biz!