Cu Solar Watts faci intotdeauna economie

Locuiesti undeva mai la periferia orasului si in fiecare seara bombani din cauza faptului ca Primaria orasului nu a instalat nici o lampa stradala care sa-ti lumineze calea? Se apropie iarna si ti-e groaza de faptul ca numarul orelor in care este intuneric este mult mai mare decat al celor de lumina? Daca ai cunoaste o firma care sa comercializeze astfel de articole ai cumpara chiar tu o lampa stradala care functioneaza cu led-uri, astfel incat consmul de energie sa fie mult redus fata de clasicele becuri?

In mod cert, te gandesti si la faptul ca led-urile au o durata mai mare de viata si ca emisiile de dioxid de carbon sunt aproape inexistente, iar acest lucru iti surade.

Solar Watts din Braila este o companie care se ocupa de producerea, comercializarea, dar si de montarea de panouri solare si de corpuri de iluminat, astfel incat oamenii sa beneficieze de curent electric si, deci, de lumina.

Daca si tu-ti doresti servicii de calitate si produse pe masura, atunci ia legatura cu Solar Watts si cu siguranta nu vei regreta!

Fie noaptea cat de neagra, Solar Watts lumineaz-o strada-ntreaga!

 Esti suparat deoarece inca exista localitati in tara asta care nu sunt iluminate stradal? Nu-ti vine sa crezi acest lucru in anul 2013? Pe vremea lui Ceausescu – na, ca iarasi il pomenim chiar daca am vrea sa-l dam uitarii! – stiai ca nu aveai curent electric intre ora cutare si ora cutare si erai impacat cu soarta. Insa astazi, cand am evoluat, asa ceva nu mai este permis!

Iti mai aduci aminte cum veneai cu lanterna de la munca in fiecare seara de iarna, deoarece nu exista lumina pe strada? Daca esti primar sau o persoana care are putere de decizie in orasul tau, nu lasa ca acelasi scenariu sa se repete.

Acum, iluminatul stradal se face mult mai usor si mai economic. Daca apelezi la companii precum Solar Watts poti sa achizitionezi lampi stradale cu led-uri. Este clar ca iluminatul public trebuie sa existe, caci traim intr-o tara civilizata, iar  unul dintre orasele tarii noastre, Timisoara, a fost primul oras din Europa care a avut strazile iluminate electric. Ar fi pacat sa ne facem tocmai acum de rusine.

Solar Watts propune o metoda economica, iluminatul stradal cu led-uri. Acestea inlocuiesc lampile cu halogen sau cu mercur. Noul tip de lampa nu te orbeste si este benefic pentru soferi, deoarece nu-i oboseste. Deci, lampile stradale cu led-uri pot fi instalate pe strazi, pe autostrazi, alei, parcuri si chiar si in terminalele de aeroport.

Pe langa faptul ca sunt economice, au o durata de viata de pana la 50.000 de ore de functioare, reduc poluarea cu CO2, nu implica aproape deloc costuri de mentenanta, sunt rezistente si pornesc automat.

Solar Watts, din respect pentru oameni si pentru natura

 Daca si tu esti una dintre persoanele care s-a saturat sa plateasca o factura foarte mare la curentul electric, nu mai ezita si ia legatura cu Solar Watts din Braila. Solutia Solar Watts pentru tine: sunt corpurile de iluminat care functioneaza cu led-uri.

Daca visezi sa nu mai platesti nici un leu la factura de electricitate, monteaza-ti panouri solare fotovoltaice!

Cu Solar Watts iti iluminezi viata intr-un stil eco!