Cu schelele de la Limak Import Export R ridici construcţiile şi îţi înalţi visurile

3MegaCamDomeniul construcţiilor a devenit unul dintre cele mai căutate domenii. Gama de produse şi servicii variază. Dar, orice ai lucra în acest domeniu, pentru înălţime ai nevoie de schele. Firma Limak Import Export R are grijă de tine. Poţi ajunge în locurile cele mai înalte şi sigur nu vei cădea. Folosind schele, eşti sigur protejat. Munca ta este de acum mai uşoară. La Limak Import Export R te aşteaptă diverse schele pentru construcţii. Fixe, mobile, industriale, sunt create să îţi vină în ajutor. Pentru ca munca ta să fie eficientă, caută şi accesoriile utile oricărui tip de schele. Foloseşte lifturile pentru materiale. În acest fel, depozitezi şi manipulezi rapid şi uşor ustensilele indispensabile.

Pentru a-ţi fi mai uşor, la Limak Import Export R echipamentele se închiriază. Schelele sunt rezistente. Confecţionate din oţel, aluminiu, ţeavă şi cuplaje, îţi oferă confort şi siguranţă. Utilizează-le cu încredere. Sigur ai nevoie de ele. Produsele şi accesoriile sunt de foarte bună calitate.

Tijele cu picior sunt ideale pentru schelele metalice. Foloseşte-le ca să te sprijini când te afli la înălţime. Se demontează uşor. Le poţi folosi ori de câte ori ai nevoie. Oţelul zineat termic din care sunt confecţionate îţi oferă siguranţa de care ai nevoie. La Limak Import Export R tijele cu picior sau talpă ţi se dau împreună cu piuliţa de filet.    Încearcă-le ca să înşurubezi repede şi bine. Placa de bază a piciorului are dimensiuni de 150x150mm. Important pentru tine este că aceste tije nu se pot deşurubări.      Informează-te mai mult de pe site-ul firmei.

Cuplajul logitudinal îţi poate folosi la prelungirea ţevilor de schelă. Avantajos este că la Limak Import Export R îl poţi închiria. Produsul îndeplineşte toate cerinţele cu privire la dimensiuni, capacităţi portante şi rezistenţă la uzură. Caută cuplajele longitudinale. Prelungeşte cu ele barele schelelor.

Închiriază cuplajul orientabil pentru schelele de lucru la înălţime. Rotativ, montează-l în orice unghi al barei de schelă. Accesoriile de schele metalice pentru faţadă te aşteaptă. Tije filetate, ancore, cuplaje normale şi rotative, pe toate le găseşti la Limak Import Export R. Preţurile sunt avantajoase. Experienţa echipei îţi asigură cele mai reuşite scule metalice. Angajaţii firmei îţi vor face un calcul statistic pentru schele. Aşa vei fi ferit de orice pericol. Acest proiect se efectuează contra-cost.

Societatea Limak Import Export R montează schelele metalice după reguli şi criterii bine stabilite. Performanţa lucrătorilor îţi va aduce servicii excepţionale. Lucările vor fi eficiente, rezistente şi confortabile. La Limak Import Export R găseşti şi accesorii pentru montarea schelelor. Descoperă aici prelate, plase de protecţie, console, cuplaje şi alte produse indispensabile. Închiriază schele de la această companie din Sibiu. Te aşteaptă echipamente moderne şi diversificate pentru construcţii. La închirierea schelelor, beneficiezi de asistenţă tehnică. Specialiştii în domeniu le montează şi le demontează corespunzător. Foloseşte cu încredere schelele de la Limak Import Export R. Corectitudinea cu care se lucrează îţi garantează calitatea optimă. Consultanţii companiei îţi stau la dispoziţie. Îndepărtează-ţi dubiile cerându-le informaţii suplimentare. Convinge-te că Limak Import Export R Sibiu are cea mai bună pondere pe piaţă. Colaborează din 1993 cu firma Rux din Germania. Schelele de construcţii sunt calitative şi la preţuri avantajoase. Cu ele ridici construcţiile şi îţi înalţi visurile.