Cu Romtehnochim ai ce mai buna vopsea lavabila

Lavabila-Premium-Gold-BReprezinta solutia cu ajutorul careia schimbi aspectul oricarei incaperi, intr-unul ingrijit, curat si la moda. Se aplica foarte usor, este disponibila in sute de culori si nuante, este rezistenta odata cu trecerea timpului si mai mult decat atat, pretul este accesibil oricarui buzunar. Vopseaua lavabila este pentru foarte multe persoane prima varianta si cea mai populara, atunci cand vine vorba de amenajarea interiorului casei, apartamentului, biroului sau amenajarea altor spatii in care iti desfasori activitatea. Pentru ca rezultatul sa fie cel dorit, trebuie mai intai de toate sa tii cont de unele aspecte care sa faca din intregul proces, o reusita.

Ca informatie de baza, este important sa stii ca vopseaua lavabila destinata peretilor interiori este un produs pe baza de rasini sau copolimer acrilic si pigmenti, iar de cele mai multe ori aceasta se poate dilua cu apa. Daca vrei sa afli care este cantitatea de vopsea lavabila necesara unei incaperi, nu trebuie decat sa inmultesti inaltimea unui perete cu latimea lui. Astfel vei obtine suprafata in metri patrati, informatie care te va ajuta sa te orientezi asupra cantitatii potrivite de vopsea, pentru ca pe fiecare cutie in parte, este trecuta suprafata pentru care este destinata vopseaua lavabila.

Daca ai ales nuanta si cantitatea necesara, este bine sa mai verifici inca o data suprafata peretilor care urmeaza sa fie acoperiti, pentru ca acestia trebuie sa fie curati si corect finisati. Altfel spus, suporturile pe care se aplica vopseaua trebuie sa fie rezistente, curate, desprafuite, uscate si degresate. Betonul si tencuielile noi se lasa neaparat, cel putin 4 saptamani pentru uscare. Printre numeroasele avantaje pe care vopseaua lavabila le ofera, se numara si faptul ca aplicarea acesteia este la indemana oricui si se realizeaza cu minimum de utensile, precum: pensule, trafaleti, bureti sau pistol de vopsit. Nu este un secret pentru nimeni faptul ca aceasta are o rezistenta mare la spalare si frecare umeda si o putere mare de acoperire. Unde mai pui ca, timpul de uscare este foarte scurt, undeva intre 2 si 3 ore. Pentru un efect garantat, se recomanda aplicarea in doua straturi.

De calitatea vopselei lavabile depind toate aspectele mai sus mentionate, motiv pentru care este obligatorie o vopsea buna, cu care sa nu dai gres. Ca sa fii sigur de investitia ta, orienteaza-te spre cei mai buni: Romtehnochim. Fabricam vopsele lavabile la cele mai inalte standarde, care odata aplicate schimba aspectul oricarui perete si garanteaza rezistenta in timp. Cu vopselele noastre lavabile Emex, ai parte de toate avantajele unei aplicari profesionale. Lucioasa, superlavabila, satinata, silicatica, siliconica, reflectorizanta, vopseaua lavabila Emex, acopera toate gamele de vopsele destinate oricarei preferinte. Vopselele lavabile fabricate de Romtehnochim au o putere de acoperire mare, se usuca repede, sunt rezistente la fungi, mucegai si umiditate. Cat despre paleta coloristica, afla ca Romtehnochim dispune de toate nuantele menite sa ofere un plus de originalitate oricarei incaperi.

Romtehnochim Bucuresti are o experienta in fabricarea de vopsele si lacuri de peste 20 de ani, timp in care am pus la dispozitia clientilor nostri, produse de o calitate ireprosabila la cele mai mici preturi de pe piata. Cand spui Romtehnochim spui: emailuri decorative, tencuieli decorative, vopsele industriale, vopsele pe baza de apa, vopsele ignifuge, pardoseli epoxidice, vopsele hidroizolante, vopsele pentru metale, vopsele pentru pardoseala, amorse etc. Pentru a consulta intreaga lista de servicii si produse, acceseaza pagina noastra de internet.

Si pentru ca mereu am dorit sa fim la nivelul asteptarilor si nevoilor clientilor nostri, Romtehnochim iti sta la dispozitie pentru asistenta tehnica, sfaturi si sugestii care sa te ajute in alegerea pe care o vei face. Asa ca, nu mai sta pe ganduri si contacteza-ne.