Cu Pro Kolekt iti alegi parteneri unul si unul

Cu Pro Kolekt iti alegi parteneri unul si unulReprezinti o companie producatoare din Romania si cauti o piata de desfacere cat mai larga in tara, insa nu ai incredere in toti partenerii de afaceri care se ivesc constant? Ai auzit de numeroase companii carora nu li s-au mai platit datoriile pe care partenerii lor le datorau, din cauza ca au intrat in insolventa? S-a ajuns la procese urate, pierdere de timp, de bani, dar si la multi nervi si frustrare? Vrei sa eviti acest scenariu si sa nu fi nevoit sa treci si tu prin asa ceva cu firma ta? Ai auzit de rapoartele de bonitate si de beneficiile pe care le poti avea de pe urma lor?

Daca nu stii la cine sa apelezi ca sa-ti intocmeasca si tie rapoarte de bonitate, sau mai pe romaneste, sa afli daca un potential partener prezinta sau nu incredere, ia legatura cu Pro Kolekt din Bucuresti. Aceasta companie face parte din marele grup Pro Kolekt, care se regaseste la nivel european, si isi desfasoara activitatea in Romania inca din anul 2007, prevazand si preintampinand criza finaciara prin care va trece toata lumea, inclusiv tara noastra.

In momentul in care vrei sa investesti cu cap si sa nu risti sa pierzi, chiar daca este vorba doar de 1 leu, nu ezita sa apelezi la serviciile de intocmire a rapoartelor de bonitate pe care Pro Kolekt ti le pune la dispozitie prin echipa sa competenta.

Fie criza cat de grea, cu Pro Kolekt nu ti-e frica de nimenea!

Din momentul in care criza economica a invaluit in mantia-i intunecata intreaga planeta, lumea afacerilor a inceput sa tremure. Nenumarati creditori au intrat in impas, deoarece firmele creditate au intrat in insolventa sau au disparut de-a binelea, fara nici o urma, iar banii nu au mai putut fi recuperati.

Deci, in 2013, inainte de a incepe orice afacere cu un nou partener trebuie sa ciulesti foarte bine urechile in stanga si in dreapta ca sa afli informatii proaspete despre acesta. Cum poti realiza acest lucru? Apeland la servicii specializate ale unei firme care intocmeste rapoarte de bonitate.

Ce sunt rapoartele de bonitate? Aceste rapoarte contin informatii complete despre potentialul tau partener. Cine face acest lucru? Pro Kolekt. Compania bucuresteana se angajeaza sa verifice clientul in locul tau si sa-ti ofere rapoarte complete si usor de citit, astfel incat sa poti trage si singur concluzia daca te aliezi sau nu cu un astfel de partener.

Chiar si dupa ce ai batut palma, Pro Kolekt poate sa urmareasca in continuare evolutia firmei si sa-ti prezinte rapoarte despre despre aceasta, astfel incat sa nu fi luat prin surprindere de eventualele cotituri nevaforabile ale partenerilor tai.

Cu Pro Kolekt, afacerea ta se afla in maini sigure, indiferent de situatia financiara a tarii!

Pro Kolekt, solutii amiabile pentru parteneriate de succes

Pro Kolekt este o companie care isi defasoara activitatea in domeniul consultantei financiare si se ocupa cu managementul riscului comercial, oferind si solutii amiabile in cazul in care paguba este produsa.

Deci, Pro Kolekt se ocupa in special de recuperarea extra-judiciara a datoriilor, insa poate face chiar mai mult decat atat, iti ofera informatii valide despre clienti, astfel incat tu sa intri Cu Pro Kolekt iti alegi parteneri unul si unul1intr-o afacere sigura.

Echipa vegheaza in permanenta asupra clientilor sai si a afacerilor acestora indiferent de marimea firmei si a numarului de parteneri.

Daca ai nevoie de un raport de bonitate, ia legatura cu firma Pro Kolekt. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 021.335.77.87 sau trimite un e-mail pe adresa office@prokolekt.ro .

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre plite incorporabile Gorenje.