Cu Milucon esti protejat de apa

Cu Milucon esti protejat de apaVrei sa repari hidroizolatia unei terase? Cauti o firma cu experienta vasta in acest domeniu si nu o gasesti? Daca da, firma Milucon iti sta la dispozitie cu lucrari de hidroizolatii de terase ce sunt executate de profesionisti ai acestui domeniu, cu materiale de cea mai buna calitate, toate acestea la preturi deosebit de avantajoase.

Lucrarile de hidroizolatii se realizeaza cu membrane bituminoase ce au insertii de fibre poliesterice sau fibre de sticla si au greutati specifice de 3 pana la 6 kg/mp. Membranele bituminoase aditivate sunt materiale compozite, care se realizeaza din combinarea a doua elemente principale:

– mixtura bituminoasa care este bitum modificat cu polimeri termoplastici;
– suportul sau armatura care este o plasa din diverse materiale.

Cele doua componente coexista foarte bine, bitumul ofera impermeabilitate, iar armatura asigura o repartizare uniforma a sarcinilor si confera o rezistenta mecanica imbunatatita. Materialele compozite folosite in hidroizolatii sunt rasini speciale ce sunt rezistente la razele ultraviolete si sunt armate cu fibra de sticla sau cu substante coloidale speciale. Ele sunt folosite cu succes in lucrari de hidroizolatii si protectie a suprafetelor de terase, acoperisuri.

Metoda de aplicare pentru membrane consta in lipirea prin topirea stratului inferior cu ajutorul unei flacari. Materialele folosite la hidroizolatii cuprind membrane elastomerice SBS si APP, de grosimi diferite, armate cu poliester sau fibra de sticla si cu diverse optiuni de finisare a fetelor in functie de utilizarea in care produsul este solicitat.

Flexibilitatea la rece a materialelor este cuprinsa intre 0 si –25 grade Celsius. Armarea membranelor se face diferit de la o marca la alta in functie de domeniul de utilizare. Unele dintre aceste membrane sunt acoperite cu un film termofuzibil care se topeste in momentul aplicarii. Stratul de finisaj este din granule de ardezie de diferite culori si este rezistent la actiunea razelor ultraviolete. Calitatea unei lucrari de hidroizolatii este data de calitatea si caracteristicile materialului folosit, precum si de calitatea executiei.

Tipuri de membrane ce se folosesc in hidroizolatii:

– membrane antiradacina;
– membrane cu fibra de sticla;
– membrane cu voal de poliester;
– membrane cu protectie minerala;
– membrane compozite;
– membrane autoadezive.

Tipuri de hidroizolatii si lucrari ce sunt executate

Hidroizolatii monostrat – terasa necirculabila

– curatarea si pregatirea suprafatelor ce urmeaza a fi reparate;
– turnare de amorsa bituminoasa;
– efectuarea de reparatii locale ale straturilor de membrane de hidroizolatii existente, daca este cazul;
– strat final de membrane de hidroizolatii tip Poliester SBS 4,5 Kg/mp;
– montarea de aerisiri si parafrunzare.

Hidroizolatii dublustrat – terasa necirculabila

– curatarea suprafatelor ce urmeaza a fi reparate;
– turnarea de amorsa bituminoasa;
– efectuarea de reparatii locale ale straturilor de hidroizolatii existente, unde este cazul;
– se pune primul strat de membrane termosudabile din bitum aditivat SBS, greutate 4kg/mp;
– se pune stratul final de membrane de hidroizolatii tip Poliester SBS 4,5 Kg/mp;
– montarea de aerisiri si parafrunzare.

Firma Milucon iti sta la dispozitie cu servicii de hiroizolatii terase ce sunt executate la cele mai bune standarde de calitate. Profesionalismul bine cunoscut al meseriasilor ce activeaza in Cu Milucon esti protejat de apa1aceasta firma este, impreuna cu materialele de cea mai buna calitate folosite, de natura a satisface cel mai exigent client.

Daca esti in cautare de calitate, apeleaza si tu la serviciile de hidroizolatii terase Milucon. Pentru informatii suplimentare despre firma si serviciile Milucon, suna la numerele 0766-526.542 si 0766-419.049 sau trimite un e-mail pe adresa robertmilucon@gmail.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.