Cu Jump System Solutions poti vedea orice, oricand!

Cu Jump System Solutions poti vedea orice!Avand un sistem de supraveghere video instalat intr-o locatie, ai tot timpul un ochi care o supravegheaza, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Acest sistem poate fi accesat  din orice colt al lumii folosind internetul.

Exista o larga varietate de camere de supraveghere de interior, care iti permit sa vizionezi si sa inregistrezi tot ce se petrece in locatia care te intereseaza.

Firma Jump System Solutions din Slobozia iti pune la dispozitie o multime de modele de camere de supraveghere de interior la preturi avantajoase.

De ce ai nevoie de un sistem de supraveghere video?

Studiile realizate au aratat ca prezenta unui sistem de supraveghere video scade rata infractionalitatii cu pana la 80%. Aceste sisteme au aparut in anii ’90 si erau destinate, in principal, institutiilor importante ale statului, companiilor mari si institutiilor financiare.

Datorita dezvoltarii tehnologiei fara de precedent, ele au devenit tot mai accesibile oricui, crescand totodata si nevoia de siguranta. In ziua de azi pot beneficia de echipamente de supraveghere profesionale pentru firme mici, magazine, scoli, primarii, dar si pentru persoane particulare, care isi pot supraveghea astfel locuinta, fie ca este la bloc sau la curte.

Sistemele de supraveghere se impart in:

1. Sistemul de supraveghere video „pc based” – este un sistem de supraveghere video bazat pe calculator si presupune existenta unei placi de captura si a unui software. Placile de captura sunt disponibile in variante ce suporta 4, 8, 16 si 32 camere de supraveghere. Aceste camere sunt operate si programate cu ajutorul mouse-lui si a tastaturii. Semnalul video este inregistrat pe hard-disk.

2. Sistemul de supraveghere video „hardware based”, cu dvr stand alone – are in componenta un DVR cae este construit special pentru inregistrarea video.

Cum alegi o camera de supraveghere de interior?

Pentru locatiile in care nivelul de lumina este constant datorita iluminatului artificial, poti folosi camerele tip dome, care sunt semisferice, dar si camerele box, care sunt paralelipipedice. Camerele sunt echipate cu lentile de tip iris fix, monofocale sau varifocale.

Pentru sistemele economice poti folosi combinatii intre camere de rezolutie standard si lentile economice fixe. Alegerea ta poate depinde si de posibilitatea integrarii camerei de supraveghere in arhitectura locului.

In locatiile in care nivelul de iluminare variaza in limite largi, cea mai buna alegere este combinatia dintre o camera video de tip box si o de tip lentila autoiris, monofocala sau Cu Jump System Solutions poti vedea orice!1varifocala. In cazul supravegherii pe timp de noapte, poti utiliza cu succes camerele dome cu proiectoare IR ce asigura vizualizarea in intuneric de pana la 50m.

Daca vrei sa ai o prezenta discreta a elementelor de supraveghere, poti alege camere de supraveghere in miniatura sau ascunse in detectori de miscare, fum sau ceasuri de perete. Daca doresti poti opta pentru camere de supraveghere day/night sau cu night vision ce sunt accesibile ca pret, ele fiind ultima inovatie in domeniul sistemelor de supraveghere video.

Apeland la produsele si serviciile oferite cu profesionalism de firma Jump System Solutions din Slobozia, gradul de securizare al locatiei unde vei instala sistemul de supraveghere video va creste, iar tu vei putea vedea in orice moment ce se petrece acolo.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege o camera supraveghere video Jump System Solutions. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Jump System Solutions? Suna la numarul 0722-191.370 sau trimite un fax la 0343-814.198.

Articol oferit de zoom-biz.ro.