Cu Free Style iti protejezi piscina

Cu Free Style iti protejezi piscinaAi o piscina care nu se afla incadrata in standardele normale in ceea ce priveste dimensiunea si vrei sa o acoperi pentru a beneficia cat mai mult de ea, ferita de capriciile vremii si nu stii la cine sa apelezi? Firma Free Style din Iasi iti sta la dispozitie cu o gama diversificata de acoperisuri ce se pot adapta la piscina ta, indiferent de dimensiunea si forma ei.

Firma Free Style iti pune la dispozitie trei modele de acoperiri pentru piscina ta si anume: Classik, Casablanca si Dallas.

Acoperisul de piscina Classik se imparte la randul lui in alte trei categorii:

– Klasik;
– Klasik Excellence;
– Klasik No-Line.

Acoperirea piscinei cu modelul Klasik are o forma arcuita si prezinta o rezistenta crescuta, fata de celelalte modele, la conditiile de clima, motiv pentru care poate fi construita si in zonele montane care, in mod evident, sunt mai reci.

Aceasta acoperire permite accesul la piscina prin intermediul unei usi cu balamale, fiind prevazuta si cu un sistem de securitate ce nu permite accesul copiilor la piscina, daca acestia nu sunt insotiti de un adult. Constructia este realizata din aliaj de aluminiu, cu cate trei profile portante pe modul, iar peretele frontal se poate demonta.

Varianta lux a modelului Classik este acoperirea Klasik Excellence. La acest tip de acoperire vei dispune de doua intrari, una frontala si una din lateral, ambele prevazute cu sisteme de securitate. Peretii acestei variante sunt realizati din policarbonat celular 8 mm (1/3) si plexiglas transparent de 4 mm (2/3).

Ultimul tip din gama Klassik este Klasik No-Line si acesta este disponibil in culoarea alba, avand un design deosebit din punct de vedere estetic. Acesta creaza posibilitatea deplasarii in afara spatiului de piscina, datorita faptului ca glisarea acoperirii se efectueaza fara sine. Klasik No-Line are peretii laterali din plexiglas transparent de 4 mm si acoperisul din policarbonat celular de 8 mm, iar peretele frontal culisabil.

Acoperire piscina Casablanca

Categoria de acoperire de piscina Casablanca se imparte in doua si anume:

– Casablanca;
– Casablanca Infinity.

Modelul Casablanca reprezinta acoperirea de lux. Acoperisul are o forma speciala fiind arcuita, fapt ce ii confera rezistenta si siguranta. Peretii verticali sunt transparenti si permit circulatia in voie in interior, reprezentand solutia optima pentru locurile unde spatiul se utilizeaza cu maximum de eficienta.

Casablanca Infinity este un sistem de acoperire putin mai inalt decat varianta Casablanca si are o structura din aluminiu tratat, ELOX sau CARBON, iar peretii si acoperisul sunt din Plexiglas, fiind transparenti.

Tipul de acoperire de piscina Dallas are o usa frontala si una laterala, iar peretii sunt construiti din policarbonat de 8 mm si profile de 35×50 mm.

Iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele realizate si comercializate de catre firma Free Style din Iasi. Acoperirile de piscina reduc considerabil banii si timpul acordat Cu Free Style iti protejezi piscina1intretinerii lor, ofera protectie impotriva razelor ultraviolete, pastrand caldura care cu atata generozitate este oferita de soare. Un alt mare avantaj este acela ca mentine apa mult timp curata, ferind-o de mizeria din mediul inconjurator, iar copiii nu pot avea acces la piscina, deoarece aceasta este securizata.

Daca ai nevoie de serviciul de acoperiri piscine, ia legatura cu firma Free Style. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0740-066.835 si 0744-353.539 sau trimite un e-mail pe adresa info@acoperiripiscine.eu.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre prelucrarea prin ambutisare.