Cu Energetix te simti ca nou!

Cu Energetix te simti ca nou!Te doare crunt spatele si nu gasesti nici o explicatie in afara faptului ca esti o persoana sedentara si lucrezi toata ziua la birou in fata unui calculator, iar pozitia spatelui nu este tocmai cea ideala? Ai calcat stramb si ai facut o entorsa de toata „frumusetea”, iar acum esti tintuit la pat o buna bucata de timp, deoarece durerea este destul de puternica si nu mai poti calca pe piciorul vatamat? Te dor toate articultaiile, genunchii, coatele si chiar si soldurile si ti-ai dori din tot sufletul sa gasesti un remediu care sa-ti aline macar putin zilele chinuite de dureri?

Poate ca ai auzit pana acum de magnetoterapie, insa chiar daca nu stii despre ce este vorba citeste acest articol si afla despre terapia care ia durerea cu mana. Nu-ti inchipui ca iei un magnet in starea lui bruta si-l aplici direct pe piele. Nu! Exista o multime de produse, printre care se numara si bandajul universal pentru dureri comercializat de compania Energetix. Daca vrei sa afli mai multe despre acest remediu, citeste in continuare si bucura-te stiind ca durerea ta va lua sfarsit!

Te doare spatele? Energetix iti ia durerea cu… magneti!

Omenirea a evoluat din multe puncte de vedere si, adesea, s-a considerat stapana lumii si chiar si al naturii. Insa, culmea civilizatiei pe care omul a cladit-o prin multa munca si efort a fost tocmai subrezirea sanatatii lui, pe care a cam ignorat-o.

Mancatul pe fuga, mesele de tip fast-food, tehnologiile moderne precum calculatoarele, tabletele si telefoanele mobile performante, poluarea si lipsa somnului sunt cateva dintre ingredientele care au dus la subrezirea celui care odinioara era sanatos si trainic precum un brad.

Poate ca munca omului modern nu mai este una de natura fizica, insa statul in fata unui calculator cate 12 ore pe zi, 7 zile din 7, ani si ani la rand, nu numai ca-ti slabeste vederea, dar are efecte negative si asupra coloanei vertebrale, aparand astfel durerile.

Din fericire pentru noi, natura ne-a oferit tot ceea ce avem nevoie pentru a fi sanatosi, iar printre miracolele naturii se numara si magnetii. Proprietatile acestora au fost redescoperite de firme precum Energetix si folosite in beneficiul nostru.

Energetix comercializaeza una dintre cele mai eficiente metode impotriva durerii, bandajul universal care ia durerea cu mana. Acest bandaj este produs de catre firma Magnawell si are la baza firul de argint. Este acoperit cu o pelicula fina din poliester pentru ca argintul sa nu-si piarda proprietatile benefice. Pe langa argint, bandajul are si patru magneti bipolari, care creeaza un camp magnetic in zona dureroasa si inlatura imflamatiile si rigiditatea muschilor.

Vrei sa scapi de durere? Cumpara si tu bandajul universal de la Energetix!

Energetix, terapii alternative pentru omul modern

Energetix este o companie care s-a infiintat in anul 2002 si din acel moment s-a ocupat de comercializarea de fel si fel Cu Energetix te simti ca nou!1de articole care au la baza magnetii. De asemenea, pe site-ul companiei poti gasi si produse de wellness, bijuterii, cosmetice sau produse pentru sabit, precum Acai Slim Plus.

Fa-te si tu membru Energetix si comanda direct orice produs iti doresti. Iar pe deasupra, beneficiezi si de diferite promotii si de concursuri atractive pentru cei mai fideli si mai implicati membrii!

Daca esti in cautarea unui bandaj universal pentru dureri, ia legatura cu firma Energetix. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0743-099.905, 0742-617.675 si 0748-454.019 sau trimite un e-mail pe adresa energetixoffice@gmail.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre rechizite.