CTL Ambalaje – comercializeaza diferite tipuri de benzi adezive

a265dc81dcc0fa86ea181412b978aac9De cele mai multe ori integritatea unui produs tine foarte mult de produsele de ambalare folosite. Daca acestea sunt rezistente si nu se deterioreaza in timpul transportului, atunci si produsele ajung la destinatie in perfecta stare. Pentru articole de buna calitate precum folia cu bule sau diferite tipuri de benzi adezive apeleaza la compania CTL Ambalaje.

Ai nevoie de benzi adezive?

Desi este o companie relativ noua pe piata de specialitate, CTL Ambalaje a reusit sa multumeasca si cele mai complexe solicitari, plasandu-se rapid in topul firmelor de profil. Oferta promovata este variata si cuprinde benzi adezive, banda scotch, banda adeziva hartie, banda dublu adeziva, banda adeziva avertizare, banda polipropilena, banda PET, banda metalica, folie stretch, folie polietilena, folie cu bule, folie termocontractibila, folie PEE, ambalaje carton, masina de ambalat folie termocontractibila, masina de legat cu banda PP, dispozitive de ambalat, carucior banda PP, dispozitiv banda PP, dispozitiv banda metalica, dispenser folie stretch, dispenser banda adeziva.

Alege modelele de benzi adezive de care ai nevoie

In comert se gasesc diferite modele de benzi adezive. Mai groase sau mai subtiri, din plastic sau hartie, simple sau dublu adezive, de lipire sau marcare, fiecare fiind folosite in diferite domenii.

Banda adeziva acrilica – este cea mai uzuala banda si este folosita pentru ambalarea cutiilor. Cutiile in general trebuie sa aiba o greutate mica sau medie si sa fie de dimensiuni mici si mijlocii. Adezivul utilizat este realizat din acril eco.

Banda adeziva solvent – are la baza un adeziv realizat din cauciuc natural. Rezista in conditii speciale de lucru si este mult mai rezistenta. Datorita materialelor utilizate aceasta banda isi pastreaza proprietatile la temperaturi cuprinse intre -30 grade Celsius si +85 grade Celsius.

Banda adeziva hotmelt – se aplica foarte usor, iar cauciucul sintetic ce sta la baza benzii ii asigura acesteia o rezistenta considerabila.

Banda de hartie – se utilizeaza in general in timpul vopsirii si zugravirii pentru a proteja diferite suprafete. Se aplica usor si se indeparteaza fara sa lase urme. Spre exemplu este ideala in timpul vopsirii unei masini. Banda din hartie se aplica pe geamuri si chedere, mai exact pe suprafetele pe care nu doresti sa ajunga vopseaua.

Banda adeziva automotive – are o mare putere de aplicare, este mai groasa insa foarte flexibila, rezista si in cazul temperaturilor ridicate, in general are o mare aplicabilitate in industria auto.

Banda adeziva constructii – face parte din categoria benzilor foarte rezistente, este ideala in izolarea termica pentru uz general, izolarea conductelor si nu numai.

Banda dublu adeziva – este o banda care are doua suprafete adezive. In general este utilizata in amenajarile interioare, in montajul tapetului, in montajul mochetelor, etc. Se aplica usor si nu lasa reziduri de adeziv. In plus rezista la radiatiile UV.

Banda de avertizare – este utilizata pentru semnalizarea sau marcarea de siguranta a zonelor de risc sau a cailor de circulatie.

Alege tipurile de benzi adezive de care consideri ca ai nevoie. Toate aceste produse si multe altele iti sunt asigurate de catre CTL Ambalaje. Pentru a contacta compania suna la numarul de telefon 0747.319.900. Comanda chiar acum benzi adezive de buna calitate la preturi avantajoase.