Credo Expres Intermed – pentru siguranta si protectia afacerii tale

Ai nevoie de diverse echipamente de protectie si siguranta, la preturi fara concurenta? Iti trebuie casierii blindate si ferestre de casierie cu protectie antiglont? Nu stii de unde poti achizitiona sisteme de transfer, sertare de transfer, case ori sasuri de transfer? Ori poate cauti usi de tezaur, antiefractie si antiglont? Le poti gasi pe toate in oferta firmei bucurestene Credo Expres Intermed!Credo expres intermed

Cu opt ani de experienta pe piata afacerilor romanesti, compania Credo Expres Intermed are pentru tine produse de calitate in domeniul echipamentelor profesionale de protectie si siguranta, oferite la preturi accesibile tuturor bugetelor. In plus, de-a lungul timpului, prin profesionalismul si promptitudinea manifestate in relatiile cu clientii, Credo Expres Intermed a reusit sa se detaseze de restul firmelor concurente. Nu conteaza de ce anume ai nevoie, nu conteaza cat de ridicate sunt standardele tale de exigenta, apeland la firma Credo Expres Intermed ai garantia unor solutii personalizate, special dedicate proiectelor tale.

Oferta companiei Credo Expres Intermed este una variata, clasificata in functie de cerintele partenerilor sai de afaceri. Astfel, sunt puse la dispozitia acestora produse precum echipamentele de protectie si siguranta (case de bani), casierii blindate si ferestre de casierie cu protectie antiglont, dotate sau nu cu interfon, sisteme de transfer, sertare de transfer, case de transfer si sasuri de transfer. Iar pentru cei interesati, Credo Expres Intermed mai are in oferta sa si usi de tezaur si antetezaur, trape de acces, panouri si usi antiefractie si usi antiglont, dar si armatura antiefractie si panouri blindate pentru pereti.

La mare cautare in ultima perioada sunt sertarele de transfer bancar SDT 3, compania Credo Expres Intermed avand in oferta sa numeroase modele special concepute pentru toate gusturile si exigentele partenerilor sai de afaceri. Produsele concepute si realizate de catre firma bucuresteana sunt special dedicate casieriilor bancare, consulatelor si ambasadelor. Sertarele de transfer bancar au dimensiuni relativ mari (450/500/135 H), in oferta companiei putandu-se gasi diferite modele, incepand cu sertare transfer cu preluare indirecta pana la sertare destinate caselor de schimb valutar, caselor de amanet sau ghiseelor de incasat bani.

Despre seriozitatea si profesionalismul pe care societatea bucuresteana Credo Expres Intermed le manifesta in relatiile cu clientii vorbeste de la sine portofoliul partenerilor sai de afaceri. Printre acestia se numara firme de renume precum Cora, Danone, OMV Romania, Protect Consulting, Carrefour, Interbrands Marketing & Distribution sau Eden Proiect Art.

Pe langa sertarele de transfer bancar comercializate la preturi fara concurenta, compania Credo Expres Intermed are pentru tine si servicii de montaj, revizie si intretinere ale acestora, dar si pentru echipamentele de protectie si de siguranta  ce se mai regasesc in oferta sa.Credo expres intermed 1

Ti-am spus ca pe langa calitatea produselor, Credo Expres Intermed iti garanteaza si preturi fara concurenta pe piata?

Arunca o privire peste oferta companiei si te vei convinge de aceasta!

Cand vine vorba de protejarea firmei tale si a angajatilor, alege doar ceea ce este mai bun! Alege colaborarea cu Credo Expres Intermed, liderul echipamentelor de protectie si siguranta!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Dimitrie Cantemir 16
Telefon: 0722 464 986
Fax: 031 8160 154

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!