Covoarele- din nou in trend! – Axil

Covoare-moderne-q0VJzDaca in urma cu cativa ani covoarele isi pierdusera din popularitate, in prezent ne bucuram sa auzim si sa constatam ca acestea au revenit in forta. Indiferent de spatiul in care vrei sa le amplasezi, acestea vor indeplini cu succes rolurile pentru care au fost create: protectia pardoselilor, atenuarea zgomotelor, izolare termica, decorarea interioarelor, s.a.

Covoarele dateaza de mii de ani si ar fi fost pacat ca acestea sa dispara din trendurile fashion, avand in vedere avantajele numeroase pe care le ofera.

Societatea Axil, prin intermediul magazinului mobonline.ro, va pune la dispozitie o gama variata si diversificata de covoare de diferite culori, marimi, modele si forme, creand o legatura de efect intre elementele decorative prezente in locuinta, delimitand un spatiu sau marcand locul de joaca al copiilor.

Covoarele pot schimba radical aspectul unei camere, reprezentand o modalitate mai accesibila, mai facila si mai rapida de a crea un nou design, spre deosebire de modificarea altor elemente interioare, precum: ferestre, usi, mobila, s.a.

Covoarele pe care le gasiti in stocul magazinului mobonline.ro au texturi placute la atingere, sunt confectionate din fibre de calitate (naturale sau sintetice) si sunt adecvate chiar si pentru trafic intens. In functie de spatiul disponibil si de scopul urmarit in decorare, trebuie sa adaptati marimea acestora. Covoarele ce au o nuanta deschisa si care se gasesc in magazinul mobonline.ro, sunt ideale pentru camerele mici, creand iluzia unui spatiu mai mare. Va oferim numeroase modele de covoare moderne, dar si traditionale, intr-o singura culoare sau cu diverse modele.

Senzatia placuta atunci cand va cufundati picioarele in covoare moi si pufoase este de nedescris, mai ales atunci cand este frig afara, acestea fiind o modalitate excelenta de a pastra caldura caminului vostru. De asemenea, pe langa covoarele cu textura bogata si fibre lungi, puteti alege si covoare cu textura scurta si compacta. Ambele tipuri sunt rezistente la trafic intens si sunt usor de intretinut.

Indiferent de modul de amenajare al incaperilor din locuinta voastra, covoarele din magazinul virtual mobonline.ro se incadreaza perfect in orice tip de interior. Acestea ofera un plus de eleganta si rafinament camerelor voastre, creaza un ambient primitor, relaxant si plin de culoare, fiind principalul mijloc de a imbunatati si infrumuseta orice camin. Se pot amplasa atat in camera de zi, cat si in camera copiilor, in dormitor, hol, birou, etc.

Covoarele oferite de catre compania Axil, prin intermediul magazinului virtual mobonline.ro, nu faciliteaza dezvoltarea alergenilor asa cum fac covoarele obisnuite, sunt antistatice si nu se decoloreaza dupa spalare.

Prezenta noastra in mediul online a avut la baza ideea de a facilita procesul de cumparare al unor produse de inalta calitate, precum: covoare, canapele, coltare, parchet si saltele- toate la preturi mai mult decat avantajoase si de a pune la dispozitia tuturor clientilor nostri, un mijloc rapid, usor si confortabil de a intra in posesia produselor dorite.

Acceseaza pagina de internet mobonline.ro si alege covorul care este in acord cu gusturile tale! Daca ai nevoie de ajutor, specialistii companiei noastre te intampina cu solutii optime si personalizate.