Costum, butoni de camasa, eleganta… Gentleman

25bed1da7a92f9942bab9d02eed5c115

Eleganta este o trasatura care nu poate fi definita doar printr-o tinuta aleasa cu grija sau prin cheltuirea unor sume enorme de bani, aceasta poate fi definita doar printr-un comportament adecvat, respect, si mai ales dorinta de a fi un lider nu un sef sau conducator. Magazinul online www.cosutmecamasi.ro este locul de unde adevaratii Gentleman isi pot gasi articolele vestimentare si accesoriile necesare pentru orice tinuta si eveniment. Intreaga gama de costume, camasi si accesorii sunt definite de un rafinament aparte care vine sa completeze personalitatea si sa o imbrace intr-o eleganta unica. Insa, cum frumusetea si eleganta stau in detalii, magazinul nostru va ofera accesorii cum ar fi butoni de camasa, curele, cravate si nu numai.

De la butoni de camasa la rafinamentul unui gentleman

Pentru ca dorim sa oferim o gama completa de produse destinate strict gentleman-ilor incepand cu sacouri si camasi, pana la cei mai eleganti butoni de camasa dorim in acest articol sa va oferim cateva reguli sau indicatii pentru a putea ajunge un gentleman. In primul rand trebuie sa stiti ca un gentleman nu trebuie sa fie in mijlocul atentiei, prin simplul comportament, respectand o conduita verticala, bazata pe valori, nu pe valoare, deoarece asta va va face sa fiti remarcat intr-un grup.

De asemenea, un cod vestimentar este parte a ideii de gentleman, asorteaza corect intreaga tinuta, iar daca ai butoni de camasa asorteaza-i cu tinuta, nu invers. De asemenea, nu uitati ca un costum si accesoriile sale nu trebuie sa fie neaparat negre. Puteti alege combinatii de culori, insa evita combinatii stridente sau culori stridente. In general, puteti urmari ca elementul de culoare mai puternica sa fie reprezentat de catre cravata sau papion.

Pentru ca tot am vorbit despre butoni de camasa noi va oferim o paleta larga de modele ce variaza ca si forme, decoratiuni si nu numai. Insa, la alegerea unui set de butoni de camasa trebuie sa tineti cont foarte mult de design, nu puteti asorta accesoriile cu pietre pretioase la o tinuta casual, iar daca vorbim despre o tinuta office, este cel mai bine sa apelati la bunul simt in vestimentatie si sa evitati accesoriile opulente. Butonii cu pietre sau cei de lux ii puteti purta la dineuri sau la un eveniment cu dress-code.

Un gentleman, de la tinuta vestimentara, pana la cea comportamentala

Dupa cum spuneam, a fi gentleman nu tine in mod neaparat de tinuta vestimentara, tinuta morala si comportamentala este vitala. Asadar, adoptati un comportament bazat pe demnitate, axat pe o comunicare sincera si deschisa, dar si pe a va admite si asuma greselile. Un adevarat gentleman prefera discretia in locul laudei, iar complimentele si manierele fata de sexul frumos nu sunt un semn de slabiciune, ci dinpotriva, o marca a elegantei. Iar nu in ultimul rand, cultura generala solida este cea care ofera trasatura elegantei in dialoguri. De asemenea, un om informat este unul puternic.

Va asteptam pe siteul nostru www.costumecamasi.ro pentru a va alege tot ceea ce un gentleman are nevoie pentru tinuta sa, fie ca este vorba de un costum, butoni de camasa sau o cravata eleganta. Toate le gasiti doar aici.