Copii si console jocuri copii

64d6575356666276c38a484758b2b62f

Criticate de unii si apreciate de alti parinti, utilizarea de catre cei mici a unor console jocuri copii ofera o paleta larga de beneficii pentru cei mici, acest lucru fiind vizibil atat in nivelul logicii celui mic cat si in acuitatea vizuala si a spiritului de observatie. Suntem magazinul on-line Bebe Bella, iar in cadrul acestui articol vom vedea cum se poate ca cei mici sa isi dezvolte capacitatile prin folosirea unor console jocuri copii intr-o maniera echilibrata. De asemenea, vom vedea si cateva aspecte mai de domeniul psihologiei care tin de interactiunea celor mici cu lumea jocurilor pe calculator sau console. Iar la final, vom strecura si 2 sfaturi pentru tinerii parinti care nu stiu ce sa aleaga, fie console jocuri copii sau un computer.

Jocuri si console jocuri copii – doua generatii

In primul rand, inainte de a trece la modul in care cei mici isi anumite abilitati prin interactiunea cu jocurile pe consola, trebuie sa mentionam un lucru foarte important pentru parintii care sunt unpic speriati in a-si lasa copii sa se joace pe televizor sau PC. Fiecare generatie isi are tipologia copilariei sale, cum vechile generatii s-au desvoltat intr-o societate a comunismului sau imediat dupa eliberarea din comunism, avand jocurile noastre, metodele noastre de a experimenta cu lumea din jurul nostru s.a.m.d. , la fel si noile generatii isi formeaza educatia si principiile folosindu-se de jocuri, numai ca daca noi in trecut am avut sotronul sau mingea ca modalitati de a ne juca, acum cei mici au console jocuri copii, deviceuri inteligente si multe altele, iar daca in toata viata lor interactiona cu tehnologia, atunci de ce sa nu invete cum sa o faca inca de la inceput.

Atunci cand vorbim despre console jocuri copii ideea generala este legata de continutul grafic si informational pe care cel mic il percepe. Exista o paleta atat de larga de console jocuri copii si jocuri pentru acestea incat este greu sa ne imaginam numarul lor. Copii care se joaca pe astfel de echipamente isi antreneaza gandirea pentru a reactiona in cel mai scurt timp pentru a rezolva puzzle-ul sau pentru a finaliza un nivel al jocului. Astfel, putem vorbi de un real antrenament pentru viteza de reactie, gandire, agilitate si mai ales pentru vedere. Insa atentie, nu recomandam un timp mai lung de 2 ore pe zi petrecute in fata televizorului.

Ce alegem, computer sau console jocuri copii?

Ei bine, si iata-ne ajunsi si la cele doua sfaturi. Daca ar fi sa alegem dintre PC-uri si console jocuri copii cu siguranta am alege consolele. Motivul este acela ca pe un computer exista riscul ca cel mic sa ajunga la o serie de informatii care nu sunt potrivite pentru el. Iar al doilea sfat pe care vi-l oferim este sa consultati inainte de a cumpara un joc, varsta pentru care respectivul continut se adreseaza. Aceasta informatie este inscriptionata in mod obligatoriu pe toate jocurile de console jocuri copii si nu numai.

Va asteptam pe siteul nostru www.bebebella.ro pentru a afla mai multe, dar si pentru a va oferi toata gama de produse de care parintii au nevoie pentru cei mici.