Copertine Retractabile Balcon de la Confort System Pentru o Solutie Simpla si Economica

copertina-retratabila-25De ce sa cheltui zeci de milioane de lei sa iti inchizi balconul cand poti foarte bines a instalezi copertine rectractabile balcon de la Confort System. Asa poti sa te bucuri de o boare de vant, dar in acelasi timp sa fii protejat de ploaie, soare sau vant. Vei avea o mica terasa unde sa te relaxezi in mijlocul orasului.

Poti avea umbra si confort intr-o zi calduroasa de vara chiar in balconul apartamentului tau, cu o copertina retractabila. Pentru familiile preocupate de beneficiile unei temperaturi optime, copertinele retractabile balcon sunt ideale, acestea inlocuind partial sau chiar eliminand necesitatea utilizarii aerului conditionat, foarte periculos, mai ales pentru copii. Utilizarea copertinelor vor inlatatura necesitatea folosirii protectiilor solare, creme, sepci, palarii astfel diminuandu-se riscul insolatiilor.

Copertinele sunt fabricate dintr-o pana ce este prevazuta cu un filtru care protejeaza improtriva razelor solare, avand o rezistenta mare impotriva decolorarii. Copertinele retractabile sunt foarte fiabile si prezinta o durata de fuctionare indelungata, creand un spatiu umbrit cu dimensiuni usor adaptabile nevoilor fiecaruia. Copertinele sunt foarte usor de manevrat, putand fi dotate cu telecomanda, senzori de soare sau vant. Copertinele pot fi personalizate in functie de dimensiunile balconului si a preferintelor clientului.

De ce sa alegi copertine retractabile balcon de la Confort System?

Copertinele se pot automatiza cu un motor intrerupator si telecomanda. Dimensiunile maxime sunt 3.5 m x 6 m lungime, iar cele minime 1.5 m x 2 m lungime. Orice tip de copertina retractabila poate fi executata in maxim 10 zile lucratoare, fiind realizate din materiale de calitate, ce rezista la umezeala, caldura puternica, vant si alti factori externi. Desigur, un alt avantaj este faptul ca este retractabila, ceea ce va permite sa o utilizati atunci cand doriti.

Copertinele retractabile sunt fabricate de Floros Group din Grecia si Tempotest din Italia, doua dintre cele mai renumite firme din lume. Copertinele vin cu o garantie de 5 ani si se pot monta chiar si senzori de vant, pentru a fi sigur ca nu vor fi distruse in timpul furtunilor.

Ce alte produse gasesti la Confort System?

  • Copertine retractabile
  • Copertine verticale
  • Rulori aluminiu
  • Copertine cu role balcon
  • Copertine btante
  • Marchize
  • Pergole retractabile din aluminiu, falduri sau rulabile
  • Pergole lemn stratificat
  • Inchideri terase cu plastic transparent, cu rulouri transparente sau cu sticla glisanta

Pe langa produsele de foarte buna calitate, firma Confort System ofera si reparatii sau lucrari de intretinere pentru copertine, rulouri si toate componentele aferente acestora. In ceea ce priveste preturile pentru copertine retractabile balcon, acestea sunt foarte avantajoase, avand in vedere calitatea lor.

Fiabile, rezistente, sigure, eficiente si foarte usor de manipulat, copertinele retractabile sunt solutia ideala pentru a va proteja de caldura, ploi si soare. In comparative cu cei care au ales variant balcoanelor inchise, dumneavostra va veti putea bucura de aer si chiar sa luati masa pe balcon.

Pentru a descoperi restul ofertelor noastre, precum si preturilepentru copertine retractabile balcon, puteti vizita sediul companiei din Bucuresti sau accesand site-ul confortsystem.ro.