Contracte ddd de incredere

contracte dddPentru mentinerea curateniei si sanatatii in casa dumneavoastra si in locurile unde aveti amenajat un spatiu se poat incheia contracte DDD care ofera servicii de deratizare, desinfectie si dezinsectie a spatiului dorit sa fie curatat!

Contractele DDD se incheie obligatoriu potrivit legii, intre persoanele juridice si firmele care se ocupa cu aceste servicii. Teoretic fiecare firma care detine unul sau mai multe spatii, locatii are obliogatia conform legii prevazute in viguare sa inchieie un contract DDD cu o firma care se ocupa de acest tip de servicii.

Cei care detin o firma au obligatia de a respecta legea si de a incheia un astfel de contract de unde sa rezulte periodic ca aceste tipuri de servicii: deratizare, dezinfectare si dezinsectie sunt realizate conform contractului astfel incat locul unde isi are sediul firma, filiala, sucursala, insitutia sa fie un loc din punct de vedere al curateniei apt pentru a se putea lucra. Neefectuarea periodic a dezinsectiei, deratizarii si dezinfectiei este considerate contraventie si se plateste conform legii nerespectarea acesteia.

In cazul in care partea care beneficiaza de serviciile ale contractelor DDD se considera nemultumita de desfasurarea si efectuarea ale acestora de catre firma care se ocupa cu serviciile DDD, contractual de poate rezilia sau anula din motivele mentionate mai devreme.

Companiile care presteaza  serviciile DDD, tarifeaza conform  suprafetei spatiului care trebuie deratizat, dezinfectat si dezinfectat, iar in functie de acesta cade de comun acrod cu firma, institutia care beneficiaza de aceste servicii.

Contractele DDD se pot incheia ca si contracte separate de deratizare, contracte de dezinfectie sau contracte de dezinsectie, in functie de nevvoile si cerintele clientului. Se recomanda odata cu folosirea unui serviciul toate cele trei servicii pe care compania Ligriv DDD le poate oferii clientilor. O mai buna si complete curatenie garanteaza satisfacia clientului!

Daca doriti sa incheiati un astfel de contract este important sa va asigurati ca apelati la o companie serioasa, capabila sa resolve conform prevederii legii aceste servicii si in conformitate cu mentinerea sannatatii si grija acesteia.

Odata cu semnarea acestor contracte DDD cu Www.deratizarebucuresti.ro veti avea in vedere: contractual fizic sau in format electronic privind serviciile de care beneficiate precum si tarifarea lor; metodele de combatare a problemelor pe care insitutia sau locatia unde se afla firma dumeavoastar le are si se pot rezolva prin deratizare, dezinsectie sau dezinsectie; va adduce la cunostinta despre pericolul pe care il prezinta insectele, agentii patogeni pentru sanatatea dumneavoastra si a mediului inconjurator; contractile sunt relizate cu professionalism si fiind vorba despre o companie serioasa le veti primi in timp util si veti putea pune orice fel de intrebare privind nelamuririle pe care le aveti in legatura cu serviciile sau contractual pe care l-ati semnat;veti fi la curent cu ultimele aparitii in materie de deratizare, dezinsectie si desinfectie care pot sa va fie de folos;aceste contracte sunt obligatorii pentru persoanele juridice; incheierea unui astfel de contract reprezinta respectarea legii, ocrotirea sanatatii dumneavoastra si a celor din jur si mai ales beneficierea unor servicii ale unor companii aflate in domeniu gata sa va fie la dispozitie.