Contacor Expert – Servicii de contabilitate performante pentru firma dumneavoastra!

contabilitateServiciile de contabilitate performante sunt esentiale pentru buna desfasurare a activitatii firmei dumneavoastra. Cand vorbim de contabilitate, vorbim de un factor esential pentru orice companie, care are un rol adesea sinonim cu viata indelungata a proceselor financiare si materiale din interiorul ei. Datorita acestor nesesitati ale marilor concerne industriale si comerciale, pe piata au aparut firmele de contabilitate, care ofera consultanta si ajutor de nadejde in toate ramurile. Una dintre acestea este firma Contacor Expert din Bucuresti. Ori de cate ori aveti nevoie de servicii specializate pentru contabilitatea firmei, specialistii firmei din capitala sunt solutia pe care o cautati.

La modul general, contabilitatea este o sursa extrem de importanta de informatii atat pentru mediul economic, cat si pentru restul societatii, dovada fiind existenta cererii de informatie contabila atat din partea managementului entitatilor economice (utilizatori interni de informatie contabila), cat si din partea altor purtatori ai unei astfel de cereri, cum ar fi investitorii, finantatorii, creditorii, partenerii comerciali (furnizorii si clientii), partenerii sociali (salariatii si sindicatele), puterea publica si analistii financiari, sistemul judiciar, precum si publicul (utilizatori externi). Pentru a raspunde nevoii de informare a utilizatorilor interni, informatiile furnizate de catre contabilitatea financiara sunt completate de informatiile provenind din contabilitatea interna de gestiune. Aceasta forma a contabilitatii furnizeaza informatii exclusiv pentru utilizatorii interni.

Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), Contacor Expert este o societate de contabilitate, expertiza contabila si consultanta in domeniul financiar-contabil si fiscal. Serviciile firmei se adreseaza in principal societatilor mici si mijlocii care doresc sa-si externalizeze serviciile contabile, dar si altor tipuri de societati, oferind consultanta societatilor nou infiintate sau consultanta in vederea infiintarii de noi societati comerciale.

Daca vorbim de contabilitatea firmei dumneavoastra, Contacor Expert va poate ajuta sa va administrati activitatile aferente de zi cu zi mult mai usor prin intocmirea evidentelor contabile complete, prin inregistrarea documentelor primare, prin intocmirea jurnalelor de cumparari si vanzari, dar si prin intocmirea tuturor celorlalte acte contabile vitale in functionarea corecta a unei firme.

Este foarte important sa intelegeti faptul ca alegerea unui contabil este o provocare care trebuie tratata cu toata atentia. Aceasta pentru ca odata ales, contabilul va deveni persoana dumneavoastra de incredere, care va afla mai multe informatii confidentiale despre afacere. Contabilul este cel care citeste facturile de cumparare, cunoaste adaosurile de vanzare, studiaza contractele cu partenerii, stie cu cat ati premiat fiecare angajat in parte si afla detalii despre proiectele dumneavoastra de investitii. Puneti in balanta timpul dedicat unui proces riguros de selectie si costurile refacerii contabilitatii si sigur veti dori sa gasiti un contabil bun din prima incercare. Iar cei mai buni contabili ii gasiti numai la Contacor Expert.

Din gama serviciilor de contabilitate pe care firma din capitala vi le pune la dispozitie putem enumera:

– evidenta contabila completa a tuturor activitatilor firmei

– inregistrarea documentelor primare

– evidenta mijloacelor fixe

– intocmirea jurnalului de vanzari

– intocmirea jurnalului de cumparari

– inregistrarea tranzactiilor bancare si de casa

– inregistrarea salariilor si a taxelor si contributiilor aferente

– evidenta stocuri marfa

– inregistrarea tranzactiilor de import-export

– registrul de evidenta fiscala

– intocmirea registrului inventar

– intocmirea registrului jurnal

– intocmirea cartii mari

– intocmirea balantei sintetice si analitice

– intocmirea si transmiterea catre autoritatile competente a declaratiilor fiscale in conformitate cu legislatia in vigoare (privind obligatiile catre bugetul general consolidat, D390, D394)

– asistenta de specialitate in timpul controalelor fiscale.

Serviciile de contabilitate Contacor Expert se adreseaza atat societatilor mijlocii si mici care doresc sa-si extinda serviciile, cat si firmelor nou infiintate sau persoanelor care doresc sa intemeieze o noua societate comerciala. Corectitudinea, siguranta, seriozitatea, precizia si rapiditatea prin care oamenii acestei companii lucreaza cu clientii lor, plaseaza firma din Bucuresti intr-un pole-position absolut meritat in randul serviciilor contabile din Romania.

Datele de contact:

Str. Duzilor nr. 19 sector 2, Bucuresti

Tel/fax:+40 (21) 252.13.76

Mobil:+40 744.650.263

Email:contact@contacor.ro

Persoana de contact:

Corina Rusu – General Manager

Articol oferit de zoom-biz.ro.