Contacor Expert Bucuresti- Siguranta afacerilor dumneavoastra!

Pentru a supraveghea in mod constant activitatea desfasurata de societatile comerciale pe care le detin, actionarii au posibilitatea de a efectua activitati de cenzorat.

Este recomandata angajarea unor cenzori profesionisti, care sa indeplineasca toate cerintele stipulate in lege despre aceasta activitate profesionala.

În  O.G. nr. 65/1994, se stipuleaza urmatoarele:

„Art. 6. – Expertul contabil poate executa pentru persoanele fizice şi juridice următoarele lucrări: f) îndeplineşte, potrivit dispoziţiilor legale, atribuţiile prevăzute în mandatul de cenzor la societăţile comerciale;”

„Art. 12. – (3) Activitatea de cenzor poate fi desfăşurată, potrivit legii, de către experţii contabili, persoanele cu studii economice superioare cu diplomă recunoscută de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi experienţă în activitatea financiar-contabilă de cel puţin 5 ani, precum şi de către societăţile comerciale membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.”

download (1)Cenzorii sunt cei care se asigura ca asociatii unei societati cu raspundere limitata sunt informati corect in legatura cu gestiunea societatii. Cenzorii aduc la cunostinta asociatilor orice neregula constatata in administrarea S.R.L-ului, dar si orice incalcare a dispozitiilor legale sau a actului constitutiv.

In prezent este destul de dificil de gasit cenzori experti si cu o experienta notabila in domeniu. Buna stare a unei societati poate depinde de eficienta cenzorului care se ocupa de aceasta, de aceea daca sunteti in cautarea unor servicii de cenzorat profesioniste, noi va recomandam compania Contacor Expert Bucuresti. Aceasta ofera servicii de cenzorat in cadrul firmelor si al companiilor, dar si in cadrul organizatiilor non-profit.

Echipa de cenzori de la Contacor Expert este foarte bine pregatita in domeniul contabilitatii si al celui juridic si este experta in supravegherea economica si juridica a unei societati sau a unei asociatii non-profit.

Dintre asociatiile non-profit cele mai afectate de lipsa cenzorilor bine instruiti sunt asociatiile de proprietari.  Acestea sunt dezorganizate si adesea prezinta nereguli de ordin fiscal. De aceea este nevoie de o echipa de control, care sa urmareasca interesele proprietarilor si care sa supravegheze activitatile economice desfasurate in cadrul acesteia.

In cadrul asociatiilor de proprietari, Contacor Expert Bucuresti ofera servicii de verificare a contabilitatii, verificarea listei lunare de plata si asistenta de specialitate privind aspectele fiscale ale unei asociatii de proprietari.

downloadCompania Contacor Expert Bucuresti este destinata tuturor societatilor mici si mijlocii sau organizatiilor non-profit care doresc sa-si externalizeze departamentul de contabilitate, oferind expertiza contabila, consultanta in domeniul financiar-contabil si fiscal. Aceasta ofera consultanta si pentru firmele nou infiintate sau pentru cei care doresc sa-si infiinteze o firma noua. Pentru societatile care desfasoara deja activitati economice, Contacor Expert din Bucuresti ofera servicii profesioniste de cenzorat.

Biroul de contabilitate Contacor Expert Bucuresti este autorizat din punct de vedere legal, iar firma  este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Echipa de cenzori din cadrul acestui birou pune la dispozitia clientilor sai servicii de verificare a gestiunii, a legalitatii situatiilor financiare intocmite si concordanta acestora cu registrele societatii, evaluarea patrimoniului conform reglementarilor legale pentru intocmirea si prezentarea starii financiare a firmei si a felului in care sunt pastrate evidentele financiare.

Pentru cei care doresc sa aiba o evidenta transparenta a activitatilor desfasurate de societatile pe care le conduc, echipa de contabili experti de la Contacor Expert Bucuresti reprezinta solutia ideala.

Contacor Expert Bucuresti S.R.L.

Adresa: Bucureşti, Str. Duzilor Nr. 19

Tel/Fax:+40 (21) 252.13.76

Mobil:   +40 (0) 744.650.263

E-mail:  contact@contacor.ro