Conta Radulescu: Servicii de contabilitate fiscala

Activitatea unei companii presupune si efectuarea operatiilor de contabilitate. Pe langa indeplinirea sarcinilor de munca propriu-zise, pentru asigurarea succesului in afaceri, trebuie indeplinite cerintele si serviciile de contabilitate. In lipsa contabilitatii o companie nu poate exista deoarece o evidenta a salariilor, a veniturilor sau a operatiilor monetare efectuate, trebuie tinuta. Mai mult, periodic compania dumneavoastra va fi supusa unor inspectii financiare si fiscale ceea ce inseamna ca va trebui sa prezentati contabilitatea efectuata si inregistrarile fiscale pentru a demonstra ca afacerea pe care o conduceti este conforma cu legea si legislatia in vigoare.

De regula, in cadrul companiilor exista un departament separat a carui activitate presupune tinerea contabilitatii firmei respective. Acest lucru se aplica deoarece contabilitatea nu poate fi executata decat de personal calificat si experimentat ce de regula isi ofera serviciile pentru mai multe companii in acelasi timp. Astfel, un singur contabil poate deservi mai multe firme simultan; de aceea, in cazul in care doriti astfel de servicii, de o calitate ireprosabila va trebui sa apelati la o asociatie ce va poate pune la dispozitie cei mai experimentati contabili.

O astfel de companie este si Conta Radulescu ce isi desfasoara activitatea in Bucuresti. Printre numeroasele servicii oferite de firma mentionata, se numara si contabilitatea fiscala ce este atat de necesara in activitatea oricarei companii. Contabilitatea fiscala se va executa doar de catre personal calificat si experiementat care prin intermediul programelor software de specialitate va garanta servicii de o calitate ireprosabila si confidentialitate completa.

Conta Radulescu este membru CECCAR, ajutandu-si clientii din Bucuresti sa tina o contabilitate sanatoasa pentru companiile si organizatiile lor. In randul serviciilor de contabilitate se afla in primul rand introducerea datelor initiale preluate, referitoare la solduri, rulaje, clienti si datorii. Dupa cercetarea situatiei depunerilor de declaratii fiscale si a fisei de platitor, se trece la prelucrarea si verificarea datelor pentru a incepe evidenta analitica si sintetica a partenerilor de afaceri.

Astfel, lunar se vor efectua rapoartele, balantele si inregistrarile cerute in contabilitate, oferind si servicii mai avansate de gestiune, precum calculatia costurilor si asistenta in intocmirea inventarelor si altor documente. In acelasi timp Conta Radulescu asigura si asistenta in cazul unui control, inspectii fiscale, control de fond, oferind si informatii utile referitoare la modificarile legislative survenite. Asadar, ca sa nu riscati un control sau inspectie fiscala din care sa reiasa ca nu indepliniti cerintele legale in domeniul financiar-contabil si fiscal, compania Conta Radulescu se va asigura ca serviciile de contabilitate fiscala sunt conforme cu legislatia in vigoare, evitandu-se astfel situatiile neplacute, ce de regula, se finalizeaza cu penalitati, amenzi, actionari in judecata, intrare in insolventa sau chiar faliment.

Nu uitati, puteti solicita serviciile de contabilitate fiscala Conta Radulescu prin simpla utilizarea a datelor de contact ale firmei mentionate. Aceste date sunt disponibile in josul acestui articol. Desigur, Conta Radulescu va sta la dispozitie si cu o pagina web personala prin intermediul careia puteti vizualiza lista serviciilor oferite, puteti solicita oferte de pret sau puteti consulta tarifele practicate, contactand prin intermediul formularelor online, reprezentantii Conta Radulescu.

Conta Radulescu, date de contact

Sediul Social
Bacila Vasile, nr. 1 Sector 2, Bucuresti
Filiala Piata Alba Iulia
P-ta Alba Iulia nr. 7, Bloc I6 (Galeriile Cornel Florea)
Tel/Fax: 021 320 90 90
Vodafone: 0725 196 918
Cosmote: 0762 495 033
E-mail: office@contaradulescu.ro
Filiala Bd-ul Basarabia
Bd-ul Basarabia, nr. 250, Etaj 1,
Sector 3
Tel/Fax: 021 255 47 72
Vodafone: 0732 264 752
Orange: 0751 482 579

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.