Consumabile medicale Hufmed, diversitate si preturi bune

Consumabile medicale Hufmed, diversitate si preturi buneDeoarece orice pacient are dreptul sa fie tratat corespunzator pentru ca vindecarea sa fie cat mai rapida, fiecare laborator, cabinet medical sau spital trebuie dotat corespunzator. Printre resursele necesare se numara si consumabile medicale. De unde? De la Hufmed.

Conform cerintelor Ministerului Sanatatii, Hufmed iti ofera consultanta in alegerea consumabilelor medicale potrivite, astfel incat solutiile oferite sa se potriveasca 100% nevoilor tale si pacientilor tai. Toate consumabilele sunt furnizate de catre producatori renumiti, te bucuri de diversitate, calitate, dar si de preturi competitive, Hufmed devenind pentru tine mai mult decat un simplu magazin de unde poti comanda online, ci un partener de lunga durata.

Cele mai folosite consumabile medicale

 

Tu stii care sunt cele mai folosite consumabile medicale din timpurile moderne? In fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat spirtul medicinal sau alcoolul sanitar. Acesta este urmat de seringile de unica folosinta, de ace, branule si perfuzoare, lame de bisturiu, diferite sonde precum cele endotraheale, Nelaton si Foley, manusile de examinare si bandajele elastice.

Bine cunoscutul spirt se vinde ca painea calda in farmacii. Daca vei intreba orice batan pe care il vei intalni pe strada, este imposibil sa nu aiba in casa macar o sticluta cu alcool medicinal pe care-l foloseste pentru frectii revigorante.

In institutiile medicale, pe langa spirit, troneaza si seringile. Acestea sunt instrumente medicale, echipamente adesea intrebuintate pentru a extrage o anumita substanta sau pentru a injecta o substanta in corp. Cand se face o prelevare de sange sau cand este recomandat un tratament injectabil, seringile si acele nu pot lipsi.

Interesant este ca in trecut seringile erau din sticla, din plastic sau din metal si trebuiau sterilizate deoarece se refoloseau. Sterilizarea se realiza prin fierbere, radiatii sau autoclavare. Insa, in zilele noastre, seringile sunt consumabile medicale de unica folosinta.

Sa nu uitam sa le oferim locul cuvenit manusilor chirurgicale. Sunt intrebuintate de medici sau de catre asistente si se gasesc modele si marimi diferite pentru a se potrivi la fix, fara a incomoda. Alaturi de manusile chirurgicale amintim si de lamele de bisturiu care se fabrica din otel carbon si trebuie sa respecte, in mod obligatoriu, standardele pe care Uniunea Europeana le-a impus pentru acest domeniu.

Stii ce este sonda Foley? Este un echipament medical de mare ajutor care-ti permite colectarea urinei. Este confectionata din latex si silicon, nu incomodeaza pacientul, nu provoaca dureri si nici iritatii chiar daca este intrebuintata o perioada foarte lunga de timp.

De unde cumpar consumabile medicale?

 

Astazi nu mai este o problema, iar aprovizionarea cu consumabile medicale se face foarte rapid, online. Hufmed din Bacau este magazinul virtual de unde poti cumpara tot ce ai nevoie, de la consumabile medicale de uz Consumabile medicale Hufmed, diversitate si preturi bune1general, pana la consumabile pentru chirurgie, pentru laboratoare, pentru ginecologie, ortopedie sau stomatologie.

In acest mod, Hufmed sprijina domeniul medical din tara noastra si iti ofera numai produse si servicii de calitate superioara, toate oferite la preturi foarte atragatoare. Consumabilele medicale Hufmed se adreseaza medicilor pediatrii, medicilor de familie sau spitalelor din toata tara, compania devenind un partener de incredere.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege consumabile medicale de la Hufmed. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Hufmed? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0751-500.500 sau trimite un e-mail pe adresa office@hufmed.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.