Consumabile laborator analize oferite de Hufmed

Cauti consumabile laborator analize, de la tuburi colectoare la vacutainere, ace si plasturi pentru injectii? Hufmed este distribuitorul pe care te poti baza. Intra in magazinul online Hufmed si alege-ti consumabilele necesare, fiind sigur ca ai facut o investitie in calitate 100%.

Consumabile laborator analize pentru recoltarea sangelui

 

Consumabile laborator analize oferite de HufmedSangele se recolteaza doar intr-un laborator si doar de catre un cadru medical care are competente pentru a duce la bun sfarsit aceasta procedura. De regula, pacientii nu au voie sa manance inainte de recoltarea sangelui, insa este de retinut ca in cazul analizelor genetice, alimentele nu influenteaza deloc rezultatele finale ale testului, deci recoltarea de sange se poate face independent.

Ce consumabile laborator analize se folosesc pentru recoltarea sangelui? Este vorba despre tuburile de recolta care trebuie sa fie sterile, vidate, de unica folosinta si cu anticoagulant. In laboratoare se vor utiliza asa numitele tuburi cu heparina, acelea cu capacul verde.

Care este tehnica de recoltare a sangelui? In prima faza se abordeaza venele accesibile, se aplica garoul si se face staza venoasa, apoi se repereaza vena ce trebuie abordata. Se aseptizeaza tegumentul, iar pentru aceasta se foloseste alcool medicinal. Se asteapta evaporarea alcoolului. Acum se aplica vacutainerele, se desface garoul si se recolteaza sangele. Dupa ce s-a terminat recoltarea peste punctie se aplica vata imbibata cu alcool, apoi se scoate acul. In maxim 5 minute se arunca vata si apoi se pune un plasture pe locul respectiv.

Materialele necesare pentru recoltarea de sange sunt numeroase, nu este vorba numai despre consumabilele specifice, ci amintim si de garou, manusi, vata, alcool, etichete, seringa, eprubete, holderul cu acul atasat, ac pentru holder, formular de cerere, dar si recipiente de colectare si de transportare a probelor.

Consumabile laborator analize pentru recoltarea probelor de scaun si urina

 

Recoltarea probelor de urina, cat si a celor de scaun se realizeaza acasa, de catre pacient, dupa ce acesta a fost instruit corespunzator de catre cadrele medicale. Este important ca procedura sa fie bine inteleasa, deoarece in acest mod corectitudinea analizelor este sigura.

Probele de urina au ca scop identificarea calculilor renali, pentru depistarea PH-ului sau pentru masurarea cetonuriei si a glicozuriei. Recoltarea probelor din scaun sunt vitale pentru depistarea de sange, de oua si paraziti, de agenti patogeni, grasime sau bila.

Care sunt consumabile laborator analize necesare pentru aceste recoltari? Este nevoie de recipiente de colectare cu capac, de manusi, plosca, spatule, punga de plastic si prosoape de hartie. Insa mai este nevoie si de formularele de cerere analize, de etichete.

De unde cumpar consumabile laborator analize?

 

Pentru ca este nevoie de consumabile laborator analize de calitate, pe a caror caracteristici sa te poti baza in orice moment, Hufmed este distribuitorul de care si tu ai nevoie. In acest Consumabile laborator analize oferite de Hufmed1mod recoltarea se va face ca la carte si in acord cu legislatia in domeniu.

Ce fel de consumabile laborator analize iti propune Hufmed? Amintim de acele pentru recoltare, de plasturii pentru injectii, de Coagulare Na Citrat, de stripuri de urina, tuburi recoltare, de tuburi pentru hematologie, tuburi pentru VSH, urocultor steril si vacutainere.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege consumabile laborator analize de la Hufmed. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Hufmed? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0751-500.500 sau trimite un e-mail pe adresa office@hufmed.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.