Consumabile Auto De Calitate de la Inedit Grup

logo2Atunci cand ai nevoie de consumabile auto de la o firma serioasa, apeleaza cu incredere la Inedit Grup, un grup de companii cu capital integral privat infiintat in anul 2003, format din: INEDIT CAR & TRUCK si INEDIT TOOLS.

Firma importa si distribuie peste 20.000 articole din gama: consumabile service si auto-cosmetica (brandul propriu), consumabile igiena: Kimberly Clark si Tork, ornamente si accesorii, scule de mana, scule pneumatice si scule speciale marca Jonnesway, elevatoare,  cricuri hidraulice si pneumatice, exhaustoare, echipamente de distributie a fluidelor, compresoare,  organe de asamblare; etc

INEDIT GRUP reprezinta interesele a peste 20 de companii de renume din Austria, Italia, Franta, Spania, Germania, Taiwan si Romania, punand la dispozitia clientului o gama variata de produse de calitate la preturi foarte avantajoase.

Unii dintre cei mai important furnizori cu care Inedit Grup colaboreaza sunt: Jonnesway, Kimberly Clark,Tork, Nenab, Space, OMCN, Aer Service, Piusi, Cojali, Trux, Kaeser, Spin, Usag, Werther Int ′l, Aignep, Metabo, Caorle, Gedore, Sika, etc.

Consumabile auto de la Inedit Grup

  • spray-uri curatitoare: curatitor de frana, curatitor industrial, degripant MOS2, curatitor jante, curatitor inox, curatitor universal, curatitor insecte etc;
  • cosmetica auto si consumabile: spray activ interior, spuma tapiterie, spray cockpit, pasta pt.spalat maini;
  • adezivi cianoacrilati, blocatori de suruburi, silicon garnituri.
  • echipamente de protectie: combinezoane, manusi, masti protectie, ochelari protectie;
  • consumabile: lavete pt.mecanica si pt. tinichigerie-vopsitorie,etc.

Fiecare masina are un interval pentru schimbarea consumabilelor cum ar fi: acumulatori, filtre, ulei, lichidul de frana, antigel, anvelope, stergatoare, etc. Acest interval trebuie respectat pentru o buna functionare a masinii.  Piesele auto, sau consumabilele, pot fi incadrate in mai multe cetegorii, in functie de uzura. Consumabilele de gradul 1, cele mai uzuale, sunt cele de tip ulei motor, filtru ulei, filtru carburant, lichid de parbriz, filtru polen si filtru aer.

In categoria consumabilelor de gradul 2 intra placutele de frana, discurile de frana, kitul ambreiaj, acumulatorul, lichidele de servo (directie si frana), becurile si anvelopele. Consumabilele de gradul 3 sunt cele mai putin afectate de trecerea timpului si de uzura, motiv pentru care se schimba mai rar. Aici intra bucsele, planetarele, pivotii si tot ceea ce tine de articulatii si directie.

Ce alte servicii ofera Inedit Grup?

  • CONSULTANTA DE SPECIALITATE in alegerea echipamentelor si produselor corespunzatoare nevoilor clientilor.
  • LIVRARE GRATUITA la sediul clientului/beneficiarului, la produsele aflate pe stoc.
  • MONTAJUL si PUNEREA IN FUNCTIUNE a echipamentelor de utilare service-uri auto. La solicitarea beneficiarului, asiguram montajul si punerea in functiune a echipamentelor comerzializate de la noi. In cazul in care nu se solicita instalarea echipamentului, specialistii firmei noastre pot asigura asistenta tehnica la montaj contracost. Dupa efectuarea lucrarilor de instalare se asigura punerea in functiune al echipamentului si testele functionale specifice.

Pentru a fi sigur ca beneficiezi de consumabile auto de cea mai buna calitate asigura-te ca le achizitionezi de la o firma cu prestigiu in domeniu cum ar fi Inedit Grup. Echipa de profesionisti a firmei iti sta la dispozitie pentru ca tu sa faci alegerea cea mai buna.