Consum energetic redus cu sisteme incalzire ecologice de la UnicMar New Energy!

d0be8eb2618bab49c43a9057a8e00f2aCati dintre noi nu visam la o casa frumoasa, calduroasa dar care sa nu ne goleasca buzunarele din pricina costurilor cu intretinerea? Este posibil sa avem parte de tot confortul dorit fara a cheltui o avere lunar pe facturile cu utilitati? Se pare ca expertii in sisteme incalzire ecologice UnicMar New Energy au cateva solutii extrem de eficiente pentru fiecare locuinta in parte.

Firma UnicMar New Energy are ca principa domeniu de activitate comercializarea si furnizarea unor echipamente destinate ariei legate de energia regenrabila, cum ar fi central termo-electrice, sisteme de iluminat ecologice, economizoare de energie dar si sisteme incalzire ecologice extrem de performante si la cele mai bune preturi de pe piata.

Toate tehnologiile si produsele puse la dispozitia clientilor de compania UnicMar New Energy sunt cele mai eficiente impotriva combaterii consumul energetic crescut si sunt perfect compatibile cu mediul inconjurator, fiind de un real ajutor pentru cei care isi doresc sa reduca noxele si sa aiba parte o locuinta calduroasa si primitoare.

Astfel, aceste sisteme incalzire ecologice regasite in oferta UnicMar New Energy reprezinta cea mai fiabila alternative la solutiile clasice de incalzire datorita multitudinii de avantaja pe care le aduc celor ce se decid sa le monteze in casa lor.

Pe ce anume se bazeaza aceste sisteme incalzire ecologice?

Aceste sisteme incalzire energetice presupun amplasarea unor pompe de caldura pentru apa calda menajera si pentru incalzirea locuintei pet imp de vara, respective racire in timpul iernii, dar si instalarea unor panouri solare si panouri de incalzire infrarosu. Incalzirea casei poate fi facuta prin panouri sau radiatoare bazate pe sisteme infrarosu sau prin pardoseala.

Panourile solare sunt utilizate pentru a completa necesarul de energie al unei pompe de caldura care incalzeşte si climatizeaza integral o casa.

Este util sa investiti in sisteme incalzire ecologice deoarece pompele de caldura ecologice functioneaza atat datprita caldurii accumulate in sol cat si pe baza apei subterane sau a celei obtinute din lacurile sau raurile invecinate.

Printre beneficiile aduse de aceste sisteme incalzire ecologice trebuie sa mentionam si cele aduse incalzirea prin panouri infrarosu si anume faptul ca ajuta la eliminarea toxinelor din sange, reduc considerabil stresul si influenta alergenilor, reduc praful din incaperi si sunt prielnice pentru dezvoltarea plantelor si florilor.

De ce sa alegeti sisteme incalzire ecologice de la UnicMar New Energy?

Firma UnicMar New Energy ofera tuturor clientilor sai sisteme incalzire ecologice de calitate superioara la cele mai bune tarife de pe piata de profil.

Daca va decideti sa investiti in sisteme incalzire ecologice trebuie sa stiti ca beneficiile adusse deacestea sunt multiple. In primul rand aveti oportunitatea de a reduce costurile cu pana la 50%, montarea echipamentelor facandu-se fara nicio problema intr-un timp foarte scurt. In plus, nu sunt necesare ale autorizatii de constructii iar dimensiunile aparaturii sunt extrem de redus.

Aceste sisteme incalzire ecologice de la UnicMar New Energy mentin o temperatura optima a aerului , un nivel normal de umiditate, purifica aerul, impiedica aparitiei igrasiei si a mucegaiului si purifca aerul din incaperi.