Consultanta juridica

consultanta juridica

Un consultant juridic este o persoana fizica cu studii juridice superioare, acesta trebuie sa aiba cetatenia unui stat membru al Uniunii Europene, acesta asigura apararea drepturilor si intereselor legitime ale statului, ale tuturor autoritatilor publice centrale si locale, ale unor institutii publice, de interes public. Un consilier juridic autorizat este o persoana ce a absolvit cursurile facultatii de drept.

 Consultanta juridica la distanta

 Consultanta juridica poate fii oferita chiar si la distanta, firmele de consultanta juridica ofera diferite servicii precum consultanta juridica orientativa on-line sau pe e-mail, primind raspunsul intr-un termen determinat si stabilit inainte de incheierea contractului, dupa momentul formularii intrebarii. Consultanta juridica poate fii oferita telefonic, taxele ce trebuiesc platite pentru consultanta juridica se stabilesc in functie de gravitatea problemei dumneavoastra si in functie de gradul de specializare al consultantului (avocat sau jurist) .

 Domenii de consultanta juridica

 Se ofera consultanta juridica in toate domeniile de interes ale dreptului precum consultanta juridica in materia dreptului penal, dreptului civil, dreptului comercial, dreptului familiei, dreptului fiscal, dreptului de proprietate intelectuala, acesta fiind drepturile de autor si drepturi conexe, dreptul administrativ, in materia executarilor silite, dreptului international-privat, arbitrajului, dreptului comunitar, dreptului afacerilor, dreptului societar, dreptului concurentei si a dreptului comunitar al concurente, dreptului de concurenta si a dreptului comunitar al concurentei, dreptului comertului international, consultanta judiciara in ceea ce priveste incheierea unui contract in forma electronica, in materia dreptului muncii, in materia dreptului internetului, asigurarilor si achizitiilor publice si nu in ultimul rand se ofera consultanta juridica in materia recuperarii creantelor.

Firma de consultanta poate sa asiste clientul si al reprezenta cu succes in instanta sau in fata oricaror institutii cu atributii jurisdictionale sau in fata altor persoane fizice sau juridice, precum si in fata oricaror institutii ale statului.

 Agenti de consultanta juridica

 Daca aveti nevoie de un consultant juridic, pentru diversele probleme de tip juridic aparute in viata dumneavoastra, nu ezitati sa luati legatura cu o agentii specializati in domeniul juridic. Noi va recomandam sa accesati urmatorul site www.tpa-horwath.ro , acesta apartinand uneia din cele mai serioase firme din acest domeniu, aceasta se situeaza in topul firmelor juridice din Europa, fiind recunoscuta drept una din cele mai bune firme juridice. Firma detine cei mai buni consultanti juridici, avand la activ un numar foarte mare de cazuri juridice finalizate cu succes, firma detine dreptul de activitate in partea centrala si partea de sud est a Europei, in cazul in care aveti nevoie de consultanta juridica apelati cu incredere la aceasta.

Activitatile prestate de firma de consultanta si asistenta juridica sunt infiintarea unor societati comerciale, asociatii si fundatii, asistenta si consultanta juridica in materie de infiintare sau modificarea societatii comerciale, intocmirea si redactarea de acte constitutive, infiintarea sau inchiderea unui punct de lucru, majorarea sau reducerea capitalului social cu numerar sau in natura, schimbarea denumirii unei firme, diminuarea de capital social, cesiunea de actiuni sau parti sociale, extinderea si completarea unui obiect de activitate, suspendarea temporara a activitatii, inmatriculare filiale, schimbare de cenzori, numirea, retragerea si revocarea unui administrator, etc.

Daca aveti nevoie de consultanta juridica nu ezitati sa accesati site-ul www.tpa-horwath.ro