Consultanta in afaceri

consultanta in afaceri
Toate firmele din ziua de azi au nevoie de consultanta in afaceri, cel putin la nivel anual. Acesta este folosit pentru vizualizarea riscurilor reale ale afacerii firmei dumneavoastra. In ultima vreme firmele de contabilitate ofera si consultanta in afaceri. Pentru unii este mult mai usor sa ceara ajutorul unei firme contabilitate, ce ofera, pe langa servicii specializate de contabilitate, si consultanta in afaceri. Daca in trecut procesul putea fi destul de costisitor pentru afacerea ta, iar lipsa consultantei in afaceri putea chiar distruge afacerea, acum a fi la curent cu toate riscurile reale ale firmei este un lucru usor de obtinut.

Consultanta in afaceri – intre faliment si profit

Persoane fizice sau juridice, fiecare dintre noi are nevoie cel putin o data pe an de consultant in afaceri, apeland la serviciile unei firme specializate de contabilitate. Neavand o cunostinta in domeniu, tot procesul de cautare devine o ”pacoste” la adresa ta. De aceea, noi venim in sprijinul vostru cu un model de servicii de contabilitate ce cuprind si consultantei in afaceri, provenind din cadrul unei firme de contabilitate ce este recunoscuta intern si international, si ofera o gama larga de consultanta in afaceri si nu numai. Este dovedit faptul ca folosind serviciul de consultanta in afaceri ale unei firme specializate eficienta economica, precum si profitul firmei tale va creste simtitor.

Consultanta in afaceri – de incredere sau doar cheltuieli ale firmei cu caracter ne-economic?

O vorba veche romaneasca spune ”sa faci vara sanie si iarna caruta”. La fel se procedeaza si cu serviciile de consultanta in afaceri. Odata gasita o firma de contabilitate de nadejde, parteneriatul cu aceasta trebuie sa fie fructificat, si nu intrerupt cu pimul esec conomic al afacerii tale. Cu alte cuvinte, riscurile vor fi tot mai mici daca se tine cont de recomandarile venite in urma consultatiilor in afaceri. De altfel, o firma de contabilitate de nadejde este o firma de top din domeniu, ce ofera servicii de consultanta in afaceri si are experienta in multe tari, fiind si membra a unui grup de firme independente . Alegerea acesteia depinde, in principal, de doua motive: unul este procentul de incredere acordat catre firme de contabilitate, iar celalalt vine din vointa personala proprie in a fi la curent cu noile sau, dupa caz, vechile riscuri economice la care este supusa firma. Cert este ca se tine cont mult de nivelul de performanta si de competitivitate al firmei de contabilitate atunci cand se apeleaza la serviciile de consultanta in afaceri ale acesteia.

Detalii pe www.Tpa-Horwath.Ro