Consultanta energetica si solutii optime, de la Fan Electric Serv Com

4f936ef52b749daabe77a8a7d8818f0dV-ar placea sa aveti un sistem de incalzire aparte pentru locuinta, care sa fie independent de sistemul public? Vreti sa nu mai depindeti de nimeni cand e vorba de caldura furnizata in sezonul rece? Atunci solicitati consultanta energetica de la reprezentantii Fan Electric Serv Com!

Consultanta energetica – serviciu la dispozitia tuturor

Pentru locuinta sau birou, pentru confortul propriu sau diverse aplicatii, compania Fan Electric Serv Com va asteapta oricand cu detalii privind consultanta energetica. Alegeti-i pe profesionisti! Iata de ce este recomandata firma mentionata:

– au autorizatie pentru a asigura consultanta energetica si nu numai;

– le este recunoscut dreptul de a comercializa produse specifice domeniului de activitate, tot prin autorizatii emise de organele de specialitate;

– satisfactia clientilor este deplina in ceea ce priveste consultanta energetica, dar si lucrarea propriu-zisa;

– au experienta indelungata in domeniu, dar si cunostinte vaste de specialitate;

– ofera solutii optime chiar si pentru cele mai dificile situatii.

Consultanta energetica presupune, printre altele, si: studii de prefezabilitate si fezabilitate, pregatirea caietelor de sarcini, obtinerea autorizatiilor, avizelor si acordurilor cerute de proiect, intocmirea bilantului energetic, asistenta tehnica de la inceput si pana la sfarsit s.a.m.d.

Bilantul energetic, spre exemplu, este necesar intrucat prin el sunt identificate si analizate pierderile energetice privind o instalatie sau un echipament.

Consultanta energetica sau despre cum sa primiti solutii personalizate

Iata cateva situatii in care va este absolut necesara consultanta energetica:

– atunci cand doriti sa amenajati un parc eolian;

– vreti sa inaugurati un parc fotovoltaic;

– amenajati statii de dejectii animale sau de epurare ori chiar gropi de gunoi municipale.

Asadar, aveti nevoie de consultanta energetica atunci cand vreti sa va indreptati atentia mai ales spre domeniul energiei regenerabile si va este necesar un plan bine pus la punct. Acesta consta, de fapt, in redactarea unei strategii atat pe termen scurt, cat si mediu si lung. Pentru a realiza un proiect de succes, care sa va ajute sa folositi sursele de energie regenerabila, dar si sa implementati lucrarea si sa exploatati / intretineti investitia, este necesar sa va asiste un profesionist de la Fan Electric Serv Com.

Inainte de a investi propriu-zis resurse umane si financiare, echipa de experti a acestei companii intocmeste mai multe tipuri de studii pentru a observa daca ideea dumneavoastra va avea succes, daca proiectul trebuie retusat, daca sunt necesare si mai multe fonduri s.a.m.d. In cazul in care concluziile sunt multumitoare, se trece la urmatoarea etapa. Se intocmeste un plan de afaceri si se urmareste respectarea lui pe cat posibil. Toate acestea si nu numai sunt incluse in consultanta energetica.

Despre Fan Electric Serv Com

Compania Fan Electric Serv Com isi desfasoara activitatea in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru aplicatiile electrice de aproximativ 5 ani. Despre acestea trebuie spus ca sunt la un raport calitate-pret optim si asigura satisfactie. Mai mult, la cerere, clientii pot primi consultanta energetica si solutii personalizate conform cerintelor si necesitatilor lor.

Fan Electric Serv Com ofera urmatoarele servicii: consultanta energetica, iluminat stradal arhitectural, iluminat stradal industrial, surse alternative energie, executie tablouri electrice industriale, instalatii electrice industriale si distribuitor aparataj electric.

Solicitati consultanta energetica de la reprezentantii companiei Fan Electric Serv Com! Veti beneficia de sfaturi utile si solutii personalizate!

 

Date de contact

Adresa: Bacau, str. Banca Nationala, nr. 44, sc. A, ap. 1

Telefon: 0742.364.591