Construieste viitorul cu Herald Com Impex

herald constructii caseSe spune ca intr-o viata trebuie sa faci cel putin trei lucruri: sa ridici o casa, sa ai un copil si sa plantezi un copac. Dintre toate aceste lucruri, ridicarea unei case este clar cel mai important lucru sau, daca vreti, primul in ordine cronologica. Pe langa importanta, consolidarea unei case este un lucru destul de dificil si de costisitor. Constructia sau cumpararea unei case este o incercare foarte grea si cu responsabilitate extrem de mare. Greselile sunt iminente si, daca sunt comise la momentul inoportun, pot atrage repercusiuni negative in viitor. In acest proces toti vor incerca sa profite de dumneavoastra. Agentul imobiliar, constructorul, arhitectul, autoritatile, vor fi tentati sa profite de disponibilitatea dumneavoastra financiara si sa faca o treaba indoielnica din punct de vedere al valorii. Este foarte dificil sa gasiti pe cineva sa va ajute fara sa aiba un interes ascuns.

Daca vreti sa va asigurati ca toate cele negative enumerate anterior sunt eliminate din start, apelati cu incredere la serviciile oferite de  Herald Com Impex SRL din Oradea. Cu o experienta de aproape doua decenii in domeniul constructiilor, firma din nord-vestul tarii va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii in domeniul constructiilor. Personalul calificat al firmei este garantia faptului ca lucrarile vor fi profesionale 100%, vor respecta cu strictete termenele limita si vor folosi materiale si echipamente performante si de ultima generatie.

 Atat in domeniul constructiilor industriale, cat si al celor civile, serviciile Herald Com Impex SRL constau in:

– pardoseli industriale

– constructii industriale (lucrarile de constructii industriale se fac cu materiale de calitate si cu echipamente de ultima generatie)

– constructii de case

– amenajari (atat interioare cat si exterioare)

– instalatii electrice si sanitare (indiferent de complexitatea lucrarii, societatea Herald Com Impex din Oradea realizeaza instalatii electrice si sanitare complete)

– instalatii de incalzire (sisteme de instalatii in vederea incalzirii apartamentelor, caselor sau sectorului industrial)

– mansardari (o mansardare efectuata corespunzator, cu o marime similara cu cea a etajului de mai jos, prezentand ca si avantaj un design deosebit, cu grinzi si pereti inclinati)

– instalatii hidranti (extrem de utile alimentand cu apa, in eventualitatea inceperii unui incendiu)

– renovari de case si apartamente (procesul de renovare este executat la cele mai inalte standarde, pe baza dorintelor si specificatiilor primite de la clienti)

In ceea ce priveste calitatea firmei oradene in constructia de case in Oradea, aceasta este una dobandita de-a lungul celor aproape 20 de ani de experienta in domeniu. Aceste lucrari se fac cu materiale de calitate si cu echipamente de ultima generatie. Exista si o serie de avantaje de care beneficiati atunci cand va hotarati sa construiti o casa:

– casa va fi mai aproape de dorintele si nevoile dumneavoastra 

– se proiecteaza si construieste sub supravegherea si cu acordul dumneavoastra

– veti sti exact ce materiale si sisteme puneti in ea si e mult mai greu sa construiti o casa proasta spoita frumos

– veti fi probabil mai mandri de constructia propriei case decat de cumpararea uneia construite.

Pentru a avea o imagine mai clara asupra calitatii serviciilor oferite de Herald Com Impex SRL, vizitati site-ul constructiiherald.ro, acolo unde veti gasi imagini de la ultimele lucrari ale firmei.

Datele de contact:

 Adresa: str. Cuza Voda nr. 25,

Oradea, Bihor

 Telefon: 0259 / 433.077

0723 / 426.491

0722 / 324.964

 In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.