Pompa ape murdare Verti cu plutitor vertical – o solutie ideala pentru spatiile inguste

24/11/2016

Pompele pentru ape uzate pot fi utilizate pentru numeroase aplicatii, insa acestea sunt folosite in general pentru golirea subsolurilor sau altor spatii invadate de ape murdare, ce trebuie sa fie evacuate cat mai rapid. Asadar, atunci cand aceste  pompe sunt instalate in basa, ele  ofera protectie sporita  impotriva inundarii si va scapa de orice grija.  De asemenea, un alt rol al acestor pompe pentru ape murdare este acela de a transporta apa dintr-un loc in altul.

In cazul in care sunteti interesati de un model de pompa ape murdare Verti cu plutitor vertical, magazinul online Shop-Einstal.ro va asteapta cu cea mai buna oferta. Doar aici puteti gasi pompa pentru ape murdare cu flotor vertical la cel mai bun pret, caracteristicile tehnice ale acesteia fiind excelente. acest model este foarte potrivit pentru apele murdare in general, pentru pivnite, beciuri, pasaje subterane, dar si pentru ridicarea apei si transportarea acesteia din diverse spatii.

Pompa este realizata din plastic de cea mai buna calitate, are un diametru de 20 cm si primeste o garantie de 2 ani. Datorita faptului ca este prevazuta cu flotor vertical si are dimensiuni reduse, pompa este recomandata in special pentru spatiile inguste. Si desigur, pompa poate fi utilizata la pomparea de lichide poluate cu substante biologice, lichide cu suspensii uleioase, lichide cu corpuri fibroase (maxim 3mm)   lichide cu resturi animale si alte tipuri de substante ce intra in categoria apelor murdare.

Cum utilizati pompa ape murdare Verti cu plutitor vertical?

Nu este de ajuns sa faceti aceasta investie si sa va asteptati ca produsul sa functioneze excelent o perioada nelimitata de timp. Pentru a beneficia de toate avantajele functionale, aceasta pompa ape murdare Verti cu plutitor vertical trebuie sa fie instalata de  catre un profesionist si trebuie sa beneficieze de o exploatare corecta. Iata in continuare cateva recomandari care v-ar putea ajuta:

 • Folositi intotdeauna o sufa pentru fixarea pompei si nu suspendati pompa de conducta de evacuare, dar nici de cablul prin care aceasta se alimenteaza cu energie electrica.
 • Este important ca motorul pompei sa fie pozitionat pe fundul basei
 • Pastrati fundul basei mereu curat pentru a va asigura ca pompa functioneaza in conditii optime
 • Nu lasati pompa sa functioneze atunci cand nivelul apei a scazut prea mult
 • Verificati motorul pompei cat de des reusiti

Asadar, daca veti respecta aceste reguli si alte recomandari pe care vi le poate oferi orice specialist, aceasta pompa ape murdare Verti cu plutitor vertical va functiona fara probleme.

Achizitionati cu incredere pompa ape murdare Verti cu plutitor vertical!

Daca sunteti in cautarea unei pompe pentru ape murdare cu plutitor si nu stiti de unde o puteti achizitiona, nu trebuie decat sa accesati magazinul online Shop-Einstal.ro! Aici veti gasi o multime de modele de pompe submersibile performante, printre care si pompa ape murdare Verti cu plutitor vertical , la un pret foarte accesibil. In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii, vizitati magazinul sau discutati cu reprezentantii acestuia!

Meta description:

Comanda pompa ape murdare Verti cu plutitor vertical de la Shop-Einstal.ro si beneficiezi de calitate garantata!

Cand ai nevoie de un presostat electronic PresSystem ? Shop-Einstal.ro iti ofera raspunsuri !

01/11/2016

Pompele submersibile sunt dotate in general cu sisteme electronice de control, insa acestea pot beneficia de o functionare si mai performanta cu ajutorul unor accesorii precum presostatul electronic.  Ce este acest dispozitiv? Ei bine, acesta are rolul de a controla si monitoriza presiunea unui sistem, generand semnale electrice in functie de valoarea presiunii din acel moment. Ori de cate ori detecteaza o schimbare de presiune, presostatul va avea grija ca pompa submersibila sa nu mai functioneze, evitand astfel posibilitatea de a se defecta.

Magazinul online Shop-Einstal.ro va asteapta cu o gama variata de pompe submersibile si accesorii conexe, printre care si presostat electronic PresSystem. Mai exact, aici puteti gasi cel mai ieftin presostat electronic reglabil, dat fiind ca magazinul incearca sa asigure clientilor nu doar produse calitative, ci si preturi cat mai competitive. Prin urmare, instalarea unui presostat reprezinta o masura in plus de protectie a pompei.

Ce caracteristici are presostatul electronic PresSystem? Acesta este ideal atat pentru pompele submersibile, cat si pentru cele de suprafata si poate fi de asemenea utilizat in instalatiile rezidentiale, cu scopul de a inlocui presostatul traditional. Se poate auto-programa sau poate fi programat de catre utilizator si se adapteaza cu usurinta oricarui tip de pompe. In plus, datorita display-ului cu 7 cifre/litere veti beneficia de o utilizare si mai facila.

Ce imbunatatiri poate aduce acest presostat electronic PresSystem ?

Ei bine, cel mai important avantaj al unui presostat electronic este acela ca asigura functionarea fara probleme a oricarui echipament ce functioneaza pe baza de presiune. Presostatul monitorizeaza variatiile de presiune si ajuta utilizatorul sa actioneze la timp, evitand astfel eventuale pagube. Dupa cum puteti sti deja, aceste presostate sunt utilizate pentru numeroase sisteme, cum ar fi boilerele electrice, masinile de spalat, diverse sisteme marine sau terestre si alte sisteme ce folosesc presiunea apei.

In ceea ce priveste acest presostat electronic PresSystem , acesta aduce o serie de beneficii utilizatorului si ajuta la eficienta sistemului. In primul rand, asigura presiune si flux constant sistemelor chiar si atunci cand debitul de apa este mai scazut, oferind valori ale presiunii cat mai exacte. De asemenea, se adapteaza cu usurinta unei game largi de sisteme, nu doar pompelor submersibile si celor de suprafata. Au dimensiuni reduse, sunt usor de montat, nu necesita intretinere si au si un pret foarte accesibil, astfel ca merita sa faceti aceasta investitie pentru siguranta pompei dumneavoastra.

Comanda online presostat electronic PresSystem de la Shop-Einstal.ro!

Aveti o pompa submersibila si doriti sa-i prelungiti durata de viata? Cu ajutorul unui presostat electronic puteti asigura buna functionare a acesteia, iar magazinul online Shop-Einstal.ro va sta la dispozitie cu cele mai bune preturi si modele. Astfel, de aici puteti comanda un presostat electronic PresSystem, un produs de inalta calitate. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa contactati reprezentantii magazinului!

Meta description:

Alege presostat electronic PresSystem  de la Shop-Einstal.ro si pompa ta submersibila va functiona in parametrii optimi!

Pompele submersibile, un echipament esential pentru orice gospodarie

23/09/2016

Nu peste tot exista avantajul de a beneficia de aceleasi conditii existente in mediul urban si, cum dintre toate utilitatile apa este cea mai importanta, pentru acest lucru este necesar sa se ia anumite masuri cum ar fi achizitionarea unor pompe submersibile.

Avand in vedere ca nu se adreseaza numai consumului din gospodarii dar si intreprinderilor mici si mijlocii situate in zonele limitrofe ale oraselor unde conditiile pentru a beneficia de apa potabila sunt destul de improbabile datorita conductelor care acopera numai necesitatile din zona urbana, va facem cunostinta cu un model care a revolutionat piata si este unul dintre cele mai comandate la ora actuala.

Pompa submersibila Jar 4 X 85 – un model exceptional pentru mai multe destinatii

Pompa submersibila Jar 4 X 85 cu surub este cea mai vanduta pompa submersibila dar si cea care ofera cele mai multe avantaje utilizatorului. Rezultatul pe care il ofera aceasta pompa este cel asteptat, adica ofera apa potabila curata, pretabila pentru consum dar si pentru uz in gospodarie. Apa rezultata in urma pomparii nu contine reziduuri si nici particule abrazive.

Poate sa functioneze si in regim de hidrofor fiind o aditie extrem de convenabila la echipamentele existente deja. In plus, poate sa fie utilizata chiar si la ferme unde apa este vitala atat pentru culturi cat si pentru animalele existente in ferma respectiva. Domeniile de utilizare sunt foarte vaste si tocmai pentru ca este nevoie de un echipament care sa intruneasca mai multe avantaje cu o importanta deosebita in consumul uman, modelul Jar 4 X 85 este cel mai recomandat de catre specialistii din domeniu.

Dispunand de o putere de 85 w si o putere de debitare de 1,7 metri cubi, reprezinta un echipament stabil si foarte bine pus la punct. Conceput pentru temperaturile scazute sau crescute din tara noastra, prezinta o rezistenta deosebita iar cei care au utilizat acest echipament nu au reclamat niciodata faptul ca pompa submersibila s-a deteriorat din cauza temperaturilor extreme.

De asemenea, eficienta energetica a unei pompe submersibile este net superioara fata de cea a unui hidrofor care are nevoie de mai multa electricitate datorita abilitatilor mai scazute. Practic foloseste presiunea directa pentru a impinge apa din  panza freatica spre conductele care alimenteaza cladirile si nici nu face zgomot in timp ce este utilizat.

Daca este cazul sa realizati cu timpul interventii asupra pompei submersibile trebuie sa stiti ca este rezistenta la apa, fapt ce este un mare avantaj intrucat reduce si chiar elimina riscul de a va curenta. De asemenea nu va avea nevoie de spatiu suplimentar asa cum se intampla in cazul unui hidrofor care are nevoie de o camera tehnica.

Va asteptam pe site-ul nostru pentru a comanda acest model exceptional

Daca sunteti in cautarea unei pompe submersibile concepute astfel incat sa ofere toate avantajele atunci modelul Jar 4 X 85 este cel mai indicat. Este conceput atat pentru consumul in gospodarii cat si pentru alimentarea sistemelor de irigatii de la fermele mici sau alimentarea cu apa a activitatilor intreprinderilor mici si mijlocii.

Se pot comanda si online de pe site-ul www.shop-einstal.ro iar termenul de livrare este unul destul de scazut. Pentru mai multe informatii dar si comenzi puteti sa va adresati specialistilor nostri si sa primiti solutiile de care aveti nevoie.

rafturi metalice
14/06/2016

Rafturi metalice

rafturi metalice

In functie de dimensiunile precum si de alte caracteristici, rafturile metalice pot fi impartite de  specialistii Racks Metal in medii si usoare. Dintre cele medii, cele care sunt multi-use sunt ceva mai utilizate. Aceste rafturi metalice medii, de tip multi-use, au ca principala destinatie produsele care sunt manipulate manual, avand rezistenta mare si capacitate de cel mult 1000 de kg.  Avand politele din lemn, metal ori plasa, astfel de rafturi multi-use pot fi utilizate in scopul depozitarii cutiilor, al pachetelor largi, dar si pentru produsele textile cat si pentru alte tipuri de recipiente.

Astfel de tipuri de rafturi profesionale se adapteaza mai ales sectorului industrial dar si celui comercial.

Tipurile acestea de rafturi nu cer pentru a fi manipulate folosirea unor utilaje automate si din motivul acesta, ele reprezinta o solutie eficienta in cazul folosirii lor in depozite mici insa si in depozitele mijlocii, acolo unde produsele pot sa fie manipulate manual.

Dintre caracteristicile pe care le au tipurile de rafturi metalice, cele mai importante se pare ca sunt:

 • Inaltimea picioarelor care trebuie sa fie de aproximativ 1800 – 5400 mm;
 • Pasii perforatii care sunt in stalpi, de 75 mm;
 • Talpile metalice;
 • Lungimea modulelor care e de 900 mm, acestea ajungand la 2700 mm;
 • Adancimea de circa 600, maxim 1200 mm;
 • Incarcarea maxima a politei care e de circa 1000 kg;
 • Suprafata politei este fabricata din pal sau din tabla zincata;
 • Finisajele sunt confectionate din stalpii, traverse vopsite si politele zincate;
 • Accesoriile sunt folosite ca separatoarele ale politei, ca traverse folosite pentru umerase si plasa de siguranta.

Un alt tip de rafturi metalice este cel care se numeste Unimondial. Acesta este un raft fabricat integral din niste elemente din tabla de otel, poate sa aiba diferite grosimi, ele fiind vopsite in camp electrostatic. Conceptia constructiva pe care o au rafturile face sa fie posibil atat montajul cat si demontarea politelor, cu un minim efort. Montajul componentelor pe care le au rafturile se face inlantuit.

Elementele metalice ale acestui tip de raft sunt confectionate cu precadere prin roluire, stantare si deasemenea prin sudare care e facuta in puncte, folosindu-se pentru asta masini unelte de mare precizie si in acest fel obtinandu-se o toleranta stransa a dimensiunilor functionale. Politele se pot monta usor fortat pe niste clipsuri, ele putand sa ajute si la realizarea unei rigiditatii de ansamblu, foarte  bune.

Dintre utilizarile pe care le au tipurile de rafturi usoare, sunt de mentionat arhivarea, picking-ul si asigurarea infrastructurii rafturilor mobile ce sunt longitudinale precum si asigurarea infrastructurii  mezaninelor.

Caracteristici ale rafturilor usoare

Dintre principalele caracteristici ale picioarelor rafturilor se pot mentiona dimensiunile care au o lungime de 1270, 1170 si deasemenea de 970 mm cu latimea de 700, 600, ajungand pana la 300 mm.

Tabla de otel a tipului acesta de raft este de 1 mm, este ondulata prin roluire si are sectiunea de U49x30 mm cu marginile bordurate. Fantele sunt facute pentru clipsuri ele permitand reglarea politelor pana la 25 mm. Capacitatea portanta pe care o au ramele cu doua picioare ce sunt legate sus si jos, avand traverse, este de circa 2800 kg.

Panouri radiante si incalzirea cu economie

17/05/2016

panouri radiante

Desi pentru foarte multe persoane ideea de economisire de bani si de incalzire eficienta nu prea merge mana in mana, trebuie sa stiti ca exista mai nou o solutie demna de luat in considerare in acest sens si anume panourile radiante. Astfel, din ce in ce mai multe persoane au cel putin curiozitatea de a incerca aceste panouri radiante, fie ca modalitate principala de incalzire, fie ca si modalitate secundara de incalzire a unui spatiu.

Cateva aspecte generale despre panouri radiante

Despre panouri radiante putem mentiona cateva aspecte generale cum ar fi de pilda acela ca ele sunt chiar benefice pentru sanatate si nu in ultimul rand si pentru mediu. Imaginati-va cat de multe noxe elimina o sursa de incalzire clasica, cat de mult rau poate sa faca aceasta mediului inconjurator.

In plus, imaginati-va ca unele metode de incalzire clasice sunt folosite de catre foarte multe persoane, deci cantitatea de poluare si de noxe eliminate sunt mult mai mari de fapt decat ne imaginam de multe ori. Cu panouri radiante insa, nu va fi cazul. Acestea vor functiona foarte simplu, trebuie doar sa le conectati la priza practic si totul e stabilit.

Nu trebuie sa va faceti griji ca ele vor fi prea fierbinti la suprafata, sunt in asa fel fabricate incat sa fie perfect sigure atat pentru locuinte cat si pentru alte spatii. In cazul in care aveti nevoie de panouri radiante mai puternice, acestea vor fi intr-adevar mai fierbinti la suprafata lor, insa totodata ele vor fi pozitionate si la o inaltime mai mare, astfel incat sa nu reprezinte nici un fel de pericol.

Merita o incercare cel putin aceste panouri radiante

Dat fiind faptul ca nu sunt nici foarte scumpe, astfel de panouri radiante merita incercate cu siguranta. Nu trebuie sa va imaginati ca vor fi foarte sofisticate, insa exista realmente mai multe tipuri de astfel de panouri radiante.

Daca va doriti unele cu o puteren mai mica, acestea sunt cel mai potrivite in spatii mai mici, insa exista si panouri radiante industriale, care sunt menite a incalzi spatii mult mai mari.

Apelati la un magazin specializat in domeniu, astfel incat sa aveti si de unde sa alegeti. Specialistii de la Prisma Info va pot ajuta sa achizitionati tipul de panou radiant potrivit, care pe termen lung va va aduce serioase economii la facturile de incalzire, va veti convinge chiar dvs. de acest lucru.

In plus, aceste  panouri radiante sunt si foarte aspectuoase, nu e de mirare ca ele sunt usor de incadrat in orice decor. Arata practic ca si niste tablouri pe perete, le puteti solicita chiar in diverse astfel de aspecte. Specificati cat mai exact ce fel de spatiu doriti sa incalziti si ce suprafata are acesta, astfel incat sa va orientati spre  panouri radiante potrivite si corespunzatoare de care sa va bucurati mult timp. Rezistenta lor printre multe alte trasaturi le va face a fi si ea niste metode de incazlire excelente a unor spatii de dimensiuni diverse, locuibile sau nu.

proiectare instalatii frigorifice
14/04/2016

Servicii de proiectare instalatii frigorifice garantate de expertii de la Frigotehnics Serv Com!

proiectare instalatii frigorifice

Vrei sa colaborezi cu niste profesionisti pentru serviciile de proiectare instalatii frigorifice? Cauti un furnizor care sa iti puna la dispozitie sisteme performante care isi vor face treaba cu destula eficienta? In acest caz, tot ce trebuie sa faci este sa te adresezi celor de la Frigotehnics Serv Com pentru a afla mai multe despre proiectarea instalatiilor frigorifice.

Frigotehnics Serv Com este un specialist in sectorul de instalatii frigorifice si le sta la dispozitie persoanelor juridice care activeaza in comert si in alte domenii industriale si isi doresc sa demareze in ceea ce priveste proiectare instalatii frigorifice, dar si in restul serviciilor pentru a dispune cat de repede de sisteme de racire implementate. Opteaza pentru solutii personalizate direct de la Frigotehnics Serv Com!

Ce presupune proiectare instalatii frigorifice?

Daca vei vrea sa lucrezi cu cei de la Frigotehnics Serv Com in ceea ce priveste proiectare instalatii frigorifice, trebuie sa tii cont de faptul ca firma opereaza pe raza capitalei si nu numai garantand servicii si produse pentru un raport pret-calitate mai mult decat excelent. Astfel de instalatii frigorifice isi gasesc utilitatea in hypermarketuri si mari centre comerciale unde produsele perisabile trebuie sa fie pastrate la o anumita temperatura.

Prin urmare, daca iti doresti sa te bucuri mereu de prospetimea alimentelor si nu vrei sa ai de-a face cu alterarea lor, trebuie sa ai in vedere proiectare instalatii frigorifice. In acest fel, vei putea pune bazele unui proiect care iti va aduce numai castig in afacerea ta. Pentru astfel de servicii, adreseaza-te echipei de profesionisti de la Frigotehnics Serv Com!

Cu experienta de peste un deceniu in domeniu, cei de la Frigotehnics Serv Com vor sti ce ar trebuie sa iti recomande in materie de proiectare instalatii frigorifice si de celelalte etape premergatoare proiectarii: orice decizie se va lua tinand cont de nevoile tale, dar si ale spatiului pe care il detii. Doar asa, afacerile tale in industria alimentara sau in alte sectoare nu vor avea de suferit.

Cei de la Frigotehnics Serv Com se ocupa de proiectare instalatii frigorifice!

Stiai ca cei de la Frigotehnics Serv Com iti pot da o mana de ajutor in ceea ce priveste proiectare instalatii frigorifice? Este vorba despre o firma care are in vedere instalariile frigorifice si de climatizare HVAC punandu-le la dispozitie tuturor celor interesati servicii de proiectare, executie, montaj, service non-stop si mentenanta la cerere sau pe baza de contract.

Cei de la Frigotehnics Serv Com lucreaza in special cu marile lanturi de magazine comerciale in vederea proiectarii acestor instalatii frigorifice cum ar fi Carrefour, Mega Image, Kaufland, Cora etc. dar si cu celelalte persoane juridice din alte sectoare care au in vederea amenajarea unui spatiu cu temperaturi constante care sa nu afecteze in niciun fel afacerea.

Pe cei de la Frigotehnics Serv Com ii recomanda experienta in domeniu, dar si contractele incheiate cu parteneri importanti pe piata din tara si nu numai. Pentru solutii si sugestii, te poti adresa si tu celor de la Frigotehnics Serv Com si astfel, vei colabora cu un specialist in domeniu. Bucura-te de performanta in orice moment doar cu cei de la Frigotehnics Serv Com!

Alege sa lucrezi cu cei de la Frigotehnics Serv Com pentru proiectare instalatii frigorifice!

cazane
01/04/2016

Oferim cazane pentru incalzire si apa calda eficiente si rentabile

cazane

Toti cei care stau in mediul urban beneficiaza de caldura si apa calda fara a avea probleme, insa in mediul rural aceste nevoi sunt de multe ori provocari, insa nu si in cazul in care apelati la solutiile corecte si eficiente. Suntem Barar, comercializator de cazane pentru incalzire si apa calda dar si de instalatii si echipamente pentru agricultura si nu numai. Toate solutiile sunt complete si inglobeaza echipamente performante prin care veti putea asigura intregul necesar de caldura si apa calda folosind ca si combustibil resurse accesibile si ieftine.

Aceste cazane sunt o solutie ecologica si foarte eficienta de incalzire si apa calda

Este bine cunoscut ca pentru cei ce locuiesc in mediul rural sau la casa, problema cea mai mare este procurarea combustibilului pentru incalzirea casei dar si pentru a asigura necesarul de apa calda. Noi venim sa va oferim solutia, mai exact va oferim cazane de combustie si precombustie ce pot folosi ca si combustibil atat masa lemnoasa preparata, cat si stiuleti de porumb, cereale, samburi de pruna, soia, rapita… practic cam orice poate arde.

Despre combustibili ecologici dar si despre siguranta in exploatarea acestor cazane vom continua in randurile cele ce urmeaza. In primul rand, alegerea unor cazane care sa functioneze cu mai multe tipuri de combustibil este una foarte avantajoasa, atat pentru portofelul dumneavoastra, cat si pentru natura. Cum asa? Simplu, intr-o gospodarie a unui posesor de terenuri agricole se aduna foarte multe deseuri organice din care, o parte sunt folosite pentru realizarea compostului, insa, nu toata cantitatea. Asadar, restul de ramasite sunt aruncate.

Linia de cazane pe care noi o propunem poate functiona fara probleme folosind combustibili tip bio-masa, un lucru excelent pentru orice agricultor, legumicultor si nu numai. Impactul asupra mediului in folosirea unor astfel de cazane este unul mult mai redus datorita tipului de combustibil. In primul rand vorbim despre o reciclare, nu despre folosirea lemnului. Asadar, in contextul actual al defrisarilor din superbele paduri ale Romaniei, aceste cazane pot fi o alternativa perfecta.

Elemente de siguranta pentru cazane de apa calda si incalzire

Siguranta in domeniul sistemelor de incalzire este un subiect foarte important, iar daca este sa ne uitam la centralele pe gaz, comparativ cu aceste cazane pe bio-masa sau lemn, putem spune ca prima categorie este mult mai periculoasa. Evident, posesorii de astfel de cazane trebuie sa respecte cu strictete toate indicatiile de folosire/incarcare si intretinere ce sunt stipulate in documentatia acestor cazane dar si a celorlalte produse. De asemenea, un aspect foarte important este gura de evacuare a gazelor rezultate din arderea combustibilului. Aceasta trebuie sa fie libera si curata, insa pentru cei ce au astfel de cazane instalate in beciul casei recomandam cu strictete instalarea unui detector de monoxid de carbon dar si asigurarea unei ventilatii cat mai bune a spatiului destinat cazanului.

In concluzie, putem spune despre aceste cazane ca sunt o solutie eficienta pentru orice casa si gospodarie, iar daca peste aceasta iarna ati trecut cu greu, va propunem ca pentru urmatoarea sa va echipati casa cu o solutie completa de incalzire si apa calda. Pentru asta va asteptam pe pagina noastra de internet.

cazane pe combustibil solid
25/03/2016

Cazane pe combustibil solid

 

cazane pe combustibil solid

 

In prezent tot mai multe persoane aleg linistea de la marginea oraselor, prin construirea unor locuinte (case) de mici sau mari dimensiuni, fiecare dupa propriile posibilitati financiare. In acelasi timp, exista o varietate de modalitati prin care acestia isi pot incalzi locuinta: utilizarea de sobe, centrala termica etc.

Pentru persoanele care isi doresc o solutie optima si sigura cu privire la incalzirea propriei locuinte, respectiv pentru prepararea apei calde, compania Barar va propune spre achizitionare cazane pe combustibil solid.

 

Barar – informatii generale si motive care ii recomanda drept un bun comerciant de cazane pe combustibil solid

Compania Barar SRL a fost infiintata in anul 2008 si are punctul de lucru in localitatea Paulesti, judetul Satu Mare. Initial, principalul domeniu de activitate a constat in comercializarea utilajelor si produselor specifice sectorului de agricultura (ingrasaminte chimice, pesticide, ierbicide, s.a.m.d). Odata cu acumularea de experienta in acest sector de activitate si mai ales datorita descoperirii unor noi metode ecologice pentru producerea energiei, firma Barar a inceput sa comercializeze si panouri solare. Nu in ultimul rand, datoria prezentei continue in sectorul agriculturii, folosit in acelasi timp pentru a produce caldura: resturi vegetale, cereale, etc, aceasta companie a introdus in oferta proprie cazane pe combustibil solid, seminee respectiv generatoare de aer cald.

Drept parteneri de afaceri i-au ales pe cei de la Tatano, compania italiana ce produce cazane pe combustibil solid, respectiv generatoarele de aer cald Kalorina.

Ce cazane pe combustibil solid contine oferta companiei Barar ?

Conform informatiilor mentionate anterior, firma Barar comercializeaza cazane pe combustibil solid, seminee, panouri solare si generatoare de aer cald. Oferta actuala contine 7 modele de cazane pe combustibil solid, toate avand marca Kalorina: Kalorina Pallet, avand la baza comanda electronica si folosind combustibili ecologici precum cereale, porumb, floarea soarelui, etc, este prima varianta de cazane pe combustibil solid oferita spre vanzare. Aceasta este urmata de: Kalorina/e Pellet, Kalorina 2304 – 2310, Kalorina 2313 – 2340, Kalorina Mini K25/ K35PV, Kalorina BK25 cereale si nu in ultimul rand, Kalorina policombustibile. Pentru fiecare model in parte de cazane pe combustibil solid, daca accesati pagina oficiala a companiei Barar- barar.ro, veti gasi informatii detaliate cu privire la tipul de combustibil acceptat, respectiv o mini fisa tehnica atasata, cu informatii esentiale pentru fiecare sub-model (putere la focar (Kcal/h / Kw), putere nominala (Kcal/h / Kw), dimensiuni (mm), cap (litri), tur-retur (inch), vas de expansiune deschis (inch), sistem de evacuare  (mm)). Tot pe aceasta pagina veti putea gasi informatii legate si de celelalte produse oferite spre vanzare, la fel, mentionate la inceputul paragrafului.

Solutii eficiente pentru incalzirea incintelor ? Alegeti cazane pe combustibil solid oferite de firma Barar

Pe pagina companiei Barar- barar.ro, veti putea vizualiza printre altele, informatii cu privire la surse de energie folosite in prezent, respectiv lista de produse aflate pe stoc, preturi, garantie, instalare, utilizare, etc.  Daca veti dori sa achizitionati cazane pe combustibil solid, puteti lua legatura cu reprezentantii firmei Barar la numerele de telefon afisate la sectiunea Contact, puteti lasa un mesaj la adresa de mail curenta sau va asteptam la sediul din localitatea Paulesti, judetul Satu Mare.

 

grup umplere automat
04/03/2016

Grup umplere automat – Piesele necesare sunt in oferta Expert Instal Group

grup umplere automat

Cele mai bune produse le gasiti in oferta Expert Instal Group! Rasfoiti oferta si achizitionati tot ce va trebuie pentru un grup umplere automat. In catalogul online veti gasi lucrurile necesare. Pentru detalii suplimentare sunati la unul din numerele afisate mai jos.

Despre grup umplere automat – Informatii utile

Nu stiti ce inseamna grup umplere automat? El consta intr-un sistem alcatuit din cateva piese, si anume: reductor de presiune, robinet de retinere, robinet de inchidere si filtru interior. El se monteaza pe conducta de alimentare cu apa a instalatiei de incalzire cu circuit inchis. Dupa cum se intelege, are rolul de a mentine presiune instalatiei la valoarea setata, iar atunci cand e necesar, de a completa automat cu apa.

Pentru asa ceva gasiti piese in oferta firmei Expert Instal Group. De aici puteti achizitiona: grup incarcare automat si reductor presiune apa de mai multe tipuri.

Iata cateva informatii utile despre grup incarcare automat:

– este furnizat de la producatorul italian Malgorani;

– e special creat pentru instalatii cu circuit inchis;

– permite ca lichidul sa aiba o temperatura maxima de 80 de grade Celsius;

– presiune maxim intrare: 16 bari;

– reglare presiune: 0,5-4 bari;

– filet: 1/2 interior – 1/2 exterior.

In plus, e dotat cu manometru, robinet de oprire si supapa de sens.

Reductorul de presiune apa 1/2 se foloseste nu doar pentru instalatiile casnice, ci si pentru cele comerciale si industriale, protejandu-le de presiunea de la intrare, care este foarte mare. Despre el mai trebuie spuse cateva lucruri, si anume:

– temperatura maxima de lucru: 75 grade Celsius;

– Racord manometru ¼;

– Debit apa prin reductor: 20-50  litri /minut;

– are o presiune reglata la 3 bar;

– presiunea de intrare in cazul lui se poate regla intre 1 si 4 atmosfere.

Montajul lui se poate face atat pe orizontala, cat si pe verticala.

Reductorul apa 1″ are acelasi rol, si anume de reducere si stabilizare a presiunii apei, cu diferenta ca, spre deosebire de cel prezentat anterior, poate sa regleze presiunea de iesire pana la 10 bar, iar presiunea de intrare e de maxim 24 bar.

In oferta Expert Instal Group, pentru un grup umplere automat, se gaseste si reductor apa ¾. E caracterizat de urmatoarele lucruri:

– racord manometru: ¼;

– temperatura maxima de lucru 75 grade Celsius;

– debit apa prin reductor: 40-70 litri / minut.

Pe scurt despre firma Expert Instal Group

Daca aveti nevoie de piese pentru sistemele termice si nu numai, atat din spatii rezidentiale, cat si comerciale ori industriale, accesati pagina firmei Expert Instal Group. Veti gasi o oferta variata de produse, la un pret rezonabil si o calitate foarte buna. Desfasurandu-si activitatea de mai bine de 10 ani, compania si-a dezvoltat in timp portofoliul, avand in prezent numeroase contracte de colaborare cu producatori de renume, dar si cu Persoane Fizice Autorizate din domeniu.

Pentru grup umplere automat gasiti tot ce va trebuie in oferta firmei Expert Instal Group! Nu trebuie decat sa accesati pagina online sau sa sunati la unul din numerele de telefon afisate mai jos.

Date de contact

Adresa: Soseaua Mihai Bravu, nr. 540-562

Telefon: 0766.261.392, 0766.261.389

Fax: 0786.124.777

E-mail: vanzari@shop-einstal.ro

 

 

 

boilere
17/02/2016

Magazincentraletermice.com, boilere de cea mai buna calitate la preturi corecte

boilere

Compania Magazincentraletermice.com a reusit de de-a lungul timpului sa fie unul dintre cele mai performante magazine de centrale termice si boilere din orasul Focsani, dispunand de produse de calitate, alaturi de o echipa performanta care poate face fata celor mai drastice cerinte. Astfel, preturile sunt mereu corecte, iar serviciile sunt de calitate premium, fiind vorba doar de produse de calitate, cu garantie, care pot fi folosite pentru o lunga perioada de timp, mai ales daca sunt verificate conform legislatiei in vigoare.

Boilere performante cu consum redus de energie

Oferind boilere cu una sau doua serpentine, termolectrice sau normale, acestea reusesc sa satisfaca cerintele de apa calda dintr-o anumita locuinta. Perfecte atat pentru case, cat si apartamente, acestea pot sa ofere agentul termic care sa puna in functiune caloriferele si care sa ofere apa calda atat de necesara unui trai decent. Folosite in bucatarie si in baie, aceste boilere pot fi considerate o investie de durata, pe termen lung, care sa ofere confortul necesar unei familii sau unei afaceri. Destinate atat clientilor persoane fizice, cat si companiilor care doresc sa aiba un sediu eficient, aceste produse de mare calitate, provenite doar de la branduri de renume pot sa scada costurile destinate incalzirii unei locuinte la minimum. In acelasi timp, fiecare client se va bucura de asistenta gratuita pe toata derularea proiectului, alaturi de sfaturi potrivite pentru a pune la punct cele mai bune sisteme termice. Mai mult, din cand in cand compania Magazincentraletermice.com ofera o serie de oferte imbatabile cu montaj inclus. In prezent, aceasta firma ofera un pachet inedit care include atat o centrala pe lemne Viadrus, alaturi de un termostat imersie, un boiler serpentina de 100 litri, dotat cu doua supape de siguranta, un vas de expansiune, un aerisitor automat, cat si o pompa circulatie si cuple pompa de cea mai buna calitate, totul la un pret excelent.

Cum sa alegi cele mai bune boilere pentru un confort sporit

De ani de zile firma Magazincentraletermice.com aduce la lumina o serie de solutii eficiente, destinate atat locuitorilor din orasul Focsani, cat si clientilor din toata tara. Astfel, se asigura doar produse de calitate, la preturi corecte si eficiente care promit o investitie pe termen lung, bazata pe incredere si comunicare transparenta. Indiferent de problemele pe care un client le are acesta poate apela cu incredere la reprezentantii acestui brand care sunt pregatiti sa raspunda in cel mai scurt timp cu putinta pentru a raspunde la eventualele intrebari si nelamuriri. Mai mult de atat, fiecare persoana interesata poate sa primeasc ajutorul de care are nevoie pentru alegerea celor mai performante solutii bazate doar pe cele mai moderne tehnologii din acest domeniu in care siguranta si protectia conteaza cu adevarat.

Magazincentraletermice.com ofera o gama variata de boilere de cea mai buna calitate, menite sa aduca un plus de confort si siguranta, alaturi de apa calda din belsug atat pentru baie, cat si pentru bucatarie. In acest mod, clientii stiu sigur ca vor avea parte de produse cu garantie alaturi de montaj profesional.