grund epoxidic
18/02/2016

Pastrarea in conditii de siguranta a recipientelor cu grund epoxidic

grund epoxidic

Domeniul industrial poate fi caracterizat in primul rand prin conditiile grele la care sunt expuse diferitele utilaje si componente, iar daca o piesa metalica are nevoie de protectie impotriva agentilor chimici si corozivi, Tafi Trade vine sa va ofera solutia perfecta pentru protejarea suprafetelor pieselor metalice dar si a utilajelor si nu numai. Va oferim grund epoxidic, care spre deosebire de cel normal, poate oferi caracteristici de rezistenta mult mai bune, oferind o acoperire ce rezista atat la solicitari fizice, cat si chimice.

Respectati informatiile de pe ambalajele cu grund epoxidic

Si pentru ca intr-unul din articolele noastre recente ne-am referit la cateva aspecte ce tin de siguranta in folosirea unor produse pe baza de rasini epoxidice, continuam seria, referindu-ne la depozitarea in conditii de siguranta a recipientelor cu grund epoxidic. In primul rand trebuie sa stiti faptul ca din cauza compozitiei sale ce include solventi organici foarte puternici, grundul epoxidic este foarte usor inflamabil. De asemenea, acesta face parte din categoria produselor chimice toxice atat in cazul ingurgitarii, contactului direct cu ochii si mucoasa bucala/nazala, precum si in cazul inhalarii vaporilor sau expunerii neprotejate a ochilor la acestia.

Despre depozitarea recipientelor de grund epoxidic putem spune ca in primul rand acestea trebuie inchise bine in cazul in care ati folosit doar o cantitate si nu intregul continut de grund epoxidic dintr-un recipient. Daca este tinut fara capac, grundul isi pierde prin evaporare solventii ducand astfel la emanarea vaporilor toxici si periculosi, dar si la intarirea acestuia.

Pentru ca vorbim de vapori ce se pot aprinde relativ usor, trebuie sa mai stiti ca recipientele cu grund epoxidic nu trebuiesc depozitate in preajma surselor de foc deschis sau caldura excesiva. De asemenea, acestea vor fi pastrate intr-o camera sau spatiu ferit de inghet si de umiditate excesiva.

In caz de incendiu eliminati riscul propagarii acestuia si la recipientele cu grund epoxidic

Evident, nerespectarea conditiilor de depozitare a recipientelor cu grund epoxidic nu numai ca poate duce la incidente nedorite, dar si la deteriorarea produsului. In cazul declansarii unui incendiu in vecinatatea camerei unde aveti depozitate lacuri, vopseluri si alte produse cu diluanti, asa cum este si cazul grundului cu rasini epoxidice va recomandam ca in cel mai scurt timp sa incercati scoaterea recipientelor cu grund epoxidic si alte produse volatile si imflabile din incinta, iar pe cat posibil incercati sa diminuati riscul propagarii incendiului. De asemenea, asa cum este si stipulat in lege, in camerele si spatiile unde se depoziteaza substante imflamabile, trebuie sa detineti cateva estinctoare.

In general, riscul de incendiu este diminuat considerabil in conditiile in care sunt respectate atat prevederile legale in vigoare cat si indicatiile tehnice ale produsului. In concluzie putem spune ca aceasta este conditia principala, cea de a citi si urma instructiunile si prevederile legale. Pentru a afla mai multe detalii despre noi, dar si pentru a solicita o oferta de pret pentru grund epoxidic va asteptam pe pagina noastra de internet www.vopseaepoxidica.ro Tot aici veti gasi o varietate larga de vopseluri epoxidice, dar si pentru aplicarea in camp electrostatic. Va asteptam cu cele mai bune oferte de pret, la cea mai buna calitate a produselor.

vopsea epoxidica
16/02/2016

Tafi Trade pentru o vopsea epoxidica de calitate la preturi corecte

vopsea epoxidica

Cu o experienta de peste un deceniu in industria produselor si serviciilor din domeniul vopselurilor, compania Tafi Trade ofera inca din 2004 o gama variata de vopseluri cu caracteristici dintre cele mai inedite care pot fi folosite intr-o arie mare de activitati, crescand productivitatea si optimizand costurile cu adevarat. Mai mult de atat, acest brand ofera si servicii de consultanta gratuite, alaturi de o serie de mijloace tehnologice de ultima generatie. Vorbind de vopsea epoxidica aceasta are o serie de aplicatii speciale, in special in domeniu auto, avand o rezistenta sporita la produsele chimice, alaturi de o serie de proprietati anticorozive extraordinare oferind astfel duritate sporita peliculei cu proprietati mecanice bune. Astfel, este folosita in vopsirea pieselor care trebuie sa reziste in timp. De asemenea, principalul dezavantaj al acestui produs se refera la slaba rezistenta fata de factorii de mediu extern.

Corro-Zinc 97, vopsea epoxidica cu caracteristici profesionale de la Tafi Trade

Corro-Zinc97 este o vopsea epoxidica de calitate oferita de Tafi Trade companiilor sau clientilor persoane fizice care doresc sa o utilizeze drept strat de grunduire pe structuri si obiecte din otel sablate ori fosfatate. Astfel, ea este formata dintr-o pulbere epoxidica, imbogatita cu zinc. Printre propietatile sale principale se numara rezistenta la coroziune, alaturi de o serie de proprietati aderente si mecanice intre straturi excelente. In acelasi timp confera o acoperire uniforma a muchiilor, alaturi de o fluiditate extraordinara si o serie de proprietati de degazificare sublime. Fiind disponibila intr-o nuanta de gri mediu semilucioasa, aceasta vopsea epoxidica poate fi aplicata pe masinia agricole, garduri de otel, mobilier public pentru exterior, butelii de gaz si chiar folosita in mediul marin.

Cum se aplica si in cat timp se usuca o vopsea epoxidica de la Tafi Trade

De obicei, in functie de protectia dorita la coroziune aceasta vopsea epoxidica se aplica in mai multe straturi. Astfel, se recomanda o uscare partiala inainte de aplicarea stratului final, cuprinsa intre 2 si 5 minute in functie de temperatura obiectului care poate varia intre 180 grade Celsius si 200 de grade. In mod normal, la o temeratura de 180 de grade Celsius a obiectului vopseaua se usuca in maxim 100 minute, ajungand la doar 6 minute la 200 de grade Celsius. De fiecare data trebuie folosite doar echipamente profesional de vopsire, fiecare vopsitor in parte avand obligatia de a verifica mereu proprietatile de aderenta intre straturi si uscarea completa a sistemului. Mai mult de atat, aplicarea stratului final se recomanda a se face la maximum 12 ore dupa aplicarea straturilor primare.

Tafi Trade, compania care crede in clientii sai

Incercand constat sa ofere cele mai bune produse de pe piata, compania Tafi Trade a reusit sa aduca la lumina o serie de vopsele de calitate, dintre cele mai diverse, cu ample aplicabilitati practice. Mai mult de atat, fiecare client in parte poate beneficia de vopsea epoxidica de cea mai buna calitate la preturi corecte beneficiind astfel de satisfactie garantata alaturi de consultanta in alegerea celor mai bune produse conform dorintelor si nevoilor fiecaruia.

vopsea PVC
02/12/2015

Protejeaza-ti ambarcatiunea cu vopsea PVC de la Nautica Shop!

vopsea PVC

Achizitionarea  unei ambarcatiuni nu este accesibila oricui, de aceea este nevoie de produse profesionale si parteneri de incredere pentru ca aceasta sa fie intretinuta in mod corespunzator. In mod contrar, actiunea apei si a vietii marine va duce la deteriorarea acesteia si in scurt timp vor aparea probleme si costuri suplimentare. Cea mai simpla solutie este sa respectati toate conditiile de intretinere si ambarcatiunea va rezista fara probmele mult timp!

Cine te ajuta sa-ti protejezi ambarcatiunea de rugina si alte pericole? Nautica Shop este cea mai buna solutie in ceea ce priveste produsele destinate protejarii ambarcatiunilor. Aici puteti gasi vopsea PVC pentru resigilarea si reconditionarea ambarcatiunilor pneumatice, dar si alte produse precum: vopsea antivegetativa cizma motor, vopsea hypalon, grund vopsea antivegetativa, vopsea barca, spray-uri vopsea motor si multe alte produse din aceasta categorie.

Pe langa acestea, mai puteti comanda si accesorii sau componente pentru barci, precum: filtre ulei, rezervor barca, pompa de santina, sonare, GPS-uri, veste si colaci der salvare, dar si multe alte accesorii nautice de foarte buna calitate. Prin urmare, orice problema ati avea cu ambarcatiunea dumenavoastra, Nautica Shop este mereu alaturi de dumenavoastra cu cele mai bune solutii tehnice si de intretinere.

De ce sa alegi vopsea PVC?

Ei bine, aceasta vopsea este special creata pentru barcile din Hypalon si PVC si ajuta la reconditionarea si protejarea ambarcatiunilor. Este o vopsea flexibila , nu crapa si nu se exfoliaza, astfel ca suprafata exterioara a ambarcatiunii va fi protejata 100%. Poate fi aplicata cu pensula si se usuca foarte repede, iar pentru cel de-al doilea strat trebuie asteptat aproximativ 20 de minute. Prin urmare, produsul este realizat astfel incat protectia barcii sa fie gata in cel mult 24 de ore.

Doriti o anumita culoare? Nu va faceti griji! Aceasta vopsea PVC este disponibila in cutii de 500 de ml si poate fi de culoare neagra, albastra, portocalie, alba, gri , rosu etc. Desigur, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu utilizarea produsului, intrucat acesta este insotit de instructiuni de utilizare care va ajuta sa respectati toti pasii necesari.

Compozitia vopselei si stratul care ramane dupa ce aceasta se usuca nu permite microorganismelor sa se lipeasca de barca. De asemenea, atunci cand doriti sa o curatati, veti avea surpriza unui proces de curatare mai rapid si mai eficient . Si desigur, nu putem ignora pretul accesibil al acestei vopsele de inalta calitate , care va scuteste de o multime de probleme.

Comanda vopsea PVC  de la Nautica Shop, un magazin de top!

Vreti sa economisiti timp si bani? Ei bine, Nautica Shop va asteapta cu o gama larga de produse destinate ingrijirii ambarcatiunilor de mai multe tipuri, la preturi foarte avantajoase. Printre acestea puteti comanda si vopsea PVC, un produs sigur si rezistent, care va protejeaza ambarcatiunea nu doar de actiunea apei , ci si de actiunea microorganismelor. Pentru detalii suplimentare, accesati  www.nautica-shop.ro!

 

Vopsea PVC  de la Nautica Shop, produsul revolutionar care prelungeste viata ambarcatiunilor!

uleiuri hidraulice
19/06/2014

Daca ai nevoie de uleiuri hidraulice de inalta calitate si la preturi atractive, apeleaza la Facility Distrib!

uleiuri hidraulice

Cauti un furnizor de incredere care sa-ti puna la dispozitie uleiuri hidraulice de inalta calitate si la preturi atragatoare? Facility Distrib este solutia ideala! Compania vine in intampinarea clinetilor cu o gama bogata de echipamente, destinate industriei alimentare, si anume: uleiuri hidraulice, benzi transportatoare, rulmenti radiali cu bile, schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, uleiuri de motor hidraulice, de circulatie, motoare electrice trifazate, monofazate si cu inverter incorporat, detergenti industriali pentru haine, detergenti pentru masini automate de spalat vase, echipamente de protectie, scule si intretinere.

Uleiurile hidraulice sunt destinate unor diferite domenii precum: domeniul constructiilor de masini, transportul cu caracter civil ori industrial, agricultura, etc.

Pentru cresterea performantelor hidraulice, este necesar si foarte important sa se foloseasca lubrifianti si lichide, acestea avand o contributie majora pentru functionarea optima in conditii foarte mari de expunere la uzura. Scopul acestor uleiuri este acela de intretinere a sistemelor ce folosesc acest tip de energie, prelungindu-le durata de viata pentru o perioada mai mare de timp. Compania dispune de o gama variata de uleiuri hidraulice pentru protectia acestor sisteme. Avantajele folosirii acestora, sunt: se pot folosi la temperaturi foarte mari, sunt greu imflamabile, nu permit corodarea utilajelor, aerul este eliberat excelent,  se utilizeaza cu succes pentru diferite instalatii industriale.

Apeleaza la un furnizor de incredere, si anume Facility Distrib pentru uleiuri hidraulice!

Uleiuri hidraulice prezinta o stabilitate termica inalta, fiind foarte rezistente la uzura si la oxidare, iar in felul acesta riscul blocarii filtrelor este inlaturat. Acestea au un punct de scurgere foarte scazut si o fiabilitate execelenta, asigurand o functionare optima indiferent de vreme. Uleiurile hidraulice sunt obtinute in conformitate cu normele in vigoare, fiind recomandate pentru toate tipurile de sisteme hidraulice. Unul dintre scopurile acestor uleiuri, este acela de imbunatatire a performantele de lucru, pentru indeplinirea sarcinilor de zi cu zi, la cel mai inalt grad de eficacitate.

Fiabilitatea, durata de viata si performantele sistemelor hidraulice sunt sensibile la calitatea si intretinerea uleiului hidraulic utilizat. Pentru ca aceste sisteme hidraulice sa functioneze in parametrii optimi si la cote maxime, indiferent de temperaturile inalte, se recomanda folosirea uleiurilor hidraulici, de inalta calitate.

Cum poti intra in posesia acestor uleiuri hidraulice?

Daca vrei sa achizitionezi uleiuri hidraulice de inalta calitate si la preturi avantajoase, arunca o privire pe oferta celor de la Facility Distrib, accesand pagina web www.facilitydistrib.ro  . Produsele oferite sunt de cea mai buna calitate, utilizarea acestora garantandu-ti obtinerea unui randament mare al utilajelor si evident a unor rezultate favorabile, pe masura asteptarilor tale.

Datorita produselor de inalta calitate, destinate industrie alimentare, si preturilor atragatoare, Facility Distrib poate satisface cele mai exigente cerinte ale oricarui client.

Achizitioneaza uleiuri hidraulice de la Facility Distrib!

Pentru mai multe informatii despre produse si comenzi, acceseaza pagina web www.facilitydistrib.ro sau contacteaza reprezentantii – 0371 159 978. Daca vrei sa te bucuri de produse de calitate ,necesare in industria alimentara si de preturi atragatoare, alege Facility Distrib!

 

 

 

 

 

25/02/2014

Real Pav – Pardoseli din beton sclivisite cu strat uzura, o noua tendinta in domeniul pardoselilor!

Pardoselile din beton sclivisite cu strat de uzuraPardoselile industriale nu sunt doar pardoseli, ci o parte componenta importanta a infrastructurii industriale. Astfel, pardoseala necesita aceeasi atentie ca si celelalte elemente ale spatiului de productie. Pentru ca pardoselile industriale sa poata indeplini multiple cerinte pentru o perioada indelungata, ele trebuie adaptate. In aceasta privinta sunt solicitati specialisti, care pentru fiecare caz particular pot recomanda sistemul de pardoseli optim. Sistemele de imbracaminti indeplinesc toate cerintele din punct de vedere tehnic. Gama larga de variante disponibile pare adesea derutanta. Un specialist insa, sta la dispozitia clientului de la proiectare pana la instalarea pardoselii.

In cazul in care aveti nevoie de astfel de lucrari in domeniu, pardoselile din beton sclivisite cu strat de uzura realizate de Real Pav din Bucuresti sunt ideale pentru spatiile dumneavoastra industriale, conferind acestora conditiile optime pentru desfasurarea activitatilor specifice. Acestea sunt recomandate datorita rezistentei ridicate pe care o da stratul de uzura aplicat, dar si datorita materialelor din care sunt confectionate.

Pardoselile industriale din beton elicopterizat (superfinisat mecanic) castiga teren pe piata romaneasca. Practic o noua constructie (sediu de firma, hala industriala, depozit, parcare etc.) este de neconceput fara pardoseli industriale elicopterizate din beton. Pardoselile elicopterizate din beton pot fi cu strat de uzura (foarte dure, cu proprietati mecanice deosebite) si fara strat de uzura (cu rezistenta data de calitatea betonului folosit). In ambele cazuri este indicat a se folosi beton de calitate superioara (de preferat peste, sau cel putin, B300). Recomandate sunt pardoselile elicopterizate cu strat de uzura.

Pardoselile industriale elicopterizate din beton cu strat de uzura Real Pav se realizeaza din beton armat cu fibre de otel, plasa sudata sau fibre de polipropilena si sunt utilizate, in special, pentru: depozite, hale industriale, centre logistice, ateliere de productie, hangare, centre comerciale, fabrici, uzine, parcari, statii de benzina, muzee, piete, etc. In parcarile etajate, subterane, in aer liber sau acoperite, protectia planseelor la agenti chimici, mecanici, la diferentele de temperatura sau inghet este o necesitate in conservarea rezistentei cladirii, a armaturii, sau a betonului.

Stratul de uzura se obtine dupa turnarea si finisarea betonului prin aplicarea unei pelicule de cuart ce ofera o mare rezistenta pardoselii. Stratul de la suprafata betonului astfel obtinut este dens, cu rezistente sporite la schimbarile climatice, la inghet-dezghet, la uleiuri, grasimi, detergenti si poate fi colorat in diverse nuante. La final se aplica un sigilant  pentru impermeabilizarea si acoperirea porilor.

Raportul calitate-pret al produselor companiei din capitala este unul avantajos, pentru ca multumirea dumneavoastra sa fie maxima. Executia acestor lucrari de aplicare a pardoselilor se realizeaza in timp redus, deoarece compania este constienta ca timpul inseamna bani, cu atat ma mult daca este vorba de o afacere.

In afara de aceste pardoseli din beton sclivisite cu strat uzura, firma Real Pav va poate ajuta si cu rampe de beton, foarte utile in mediul industrial, mai ales atunci cand productia sau desfasurarea activitatilor specifice implica manevrarea sau transportul unor obiecte cu sarcini grele. Aceste rampe de beton sunt foarte rezistente in timp, pentru ca dumneavoastra sa nu mai fiti nevoit sa apelati, din nou, la astfel de servicii.

Date de contact:

Str. Lt. Av. Negel, nr. 26, Sector 6 Bucuresti,

Telefon: + 40 214 110 067 / +40 744 604 253

Fax: +4 021/410.10.02

Email: office@realpav.ro

mihai.savastre@realpav.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!

18/02/2014

Viosil InstalConstruct – Sunteti in cautarea serviciilor de amenajari interioare ?

amenajari interioareCand vine vorba de amenajari interioare nu trebuie sa faceti compromisuri. Acestea sunt lucrari cuprinzatoare ce pot schimba cu totul aspectul unui spatiu. Amenajarile interioare inseamna scheme coloristice, texturi, contraste si proportii. In ziua de azi, la moda sunt amenajarile interioare moderne care se diferentiaza prin originalitate si prin efectele decorative ce sunt capabile sa transforme orice spatiu intr-un ambient exclusiv si cu personalitate. Cand vine vorba de astfel de lucrari, angajatii firmei Viosil InstalConstruct din Bucuresti va ofera servicii de amenajari interioare moderne, care  au scopul sa ofere atat functionalitate si confort, cat si un aspect placut si atractiv.

Profesionistii firmei din capitala sunt instruiti in vederea unei executii de calitate. In toate lucrarile de amenajari interioare sunt folosite materiale de calitate si tehnici verificate. Datorita acesui lucru, o colaborare cu firma Viosil InstalConstruct va garanteaza proiecte reusite, executate la un pret corect, ce exprima cu adevarat calitatea obtinuta. Obiectivul declarat al firmei este acela de a conferi originalitate si calitate fiecarei lucrari in parte. Pentru aceasta, firma se ocupa de montaje de plafoane false, placari pardoseli cu parchet, placari pereti cu gips-carton si compartimentari cu gips-carton, dar si numeroase alte lucrari prin care se pot imbunatati aspectul si confortul termic al unui spatiu.

Amenajarile interioare Viosil InstalConstruct inseamna, asadar, intregul proces de transformare al unui spatiu gol sau nepotrivit intr-o locuinta confortabila, ergonomica, conform unei unitati stilistice. Uneori se pleaca inca din faza de constuctie a structurii cu un proiect de amenajare interioara, ceea ce da coeziune intregului proces de constructie. Insa, cel mai adesea, structura-peretii- exista, si atunci intreaga amenajare interioara devine un proces de transformare. Amenajarea poate fi uneori facuta plecand de la un spatiu deja locuit care necesita doar imbunatatiri.

Pe langa amenajarile interioare de locuinte, in portofoliul de lucrari al firmei din capitala, se numara si amenajari interioare pentru sedii de banci, head-office-uri, show-room-uri ale unor companii de renume, internationale sau autohtone. Firma dispune de angajati cu experienta in amenajari interioare de birouri ce se ingrijesc de spatiul dumneavoastra si il transforma in ceea ce doriti sa vedeti, ocupandu-se si de caracteristicile functionale ale acestuia.

Fie ca este vorba de birouri de relatii cu publicul ale unor institutii sau firme, fie ca e vorba de birouri ale unor companii de prestigiu, specialistii Viosil InstalConstruct tin cont, in primul rand, de necesitatile functionale ale companiei. In plus, designul interior in astfel de cazuri respecta identitatea vizuala a companiei, tine cont de domeniul de activitate al acesteia, precum si de statutul sau. Ceea ce caracterizeaza activitatea firmei, este claritatea si calitatea proiectelor de amenajare interioara, datorate, in primul rand, rigurozitatii cu care sunt analizate spatiile si cu care este rezolvata problema functionala si estetica si, in al doilea rand, datorita prezentarilor tridimensionale efectuate in cel mai realist mod cu putinta.

Fie ca vorbim de amenajari ale spatiilor de locuit sau ale celor comerciale, Viosil InstalConstruct are un portofoliu bogat de lucrari. Firma are la activ proiecte complete de constructii, dar si lucrari separate cu rezultate excelente. Pentru a  transmite cererile dumneavoastra, contactati firma la numerele de telefon sau prin e-mail.

Viosil InstalConstruct a aparut pe piata in anul 2002 si isi desfasoara activitatea si in domeniul comercializarii si montarii instalatiilor termice si de gaz, a termoizolatiilor si hidroizolatiilor. In plus, firma executa diverse lucrari de constructii civile si industriale si ofera consultanta tehnica pentru toate echipamentele si instalatiile de incalzire si de gaze.

Date de contact:

Str. Cozieni nr.33 Sector 5, Bucuresti

Tel./Fax: 02133577 95 ;02133670 10

Mobil : 0723 50 60 52

Email: viosilimpex@yahoo.com

Web: www.viosilinstalconstruct.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

29/01/2014

Hale metalice industriale doar prin Dumistreli

Hale-metalice-industriale-Suceava-KW089Raport calitate-pret excelent, timp redus de executie, durabilitate, rezistenta si design modern. Acestea sunt doar o mica parte din avantajele pe care halele metalice industriale, le ofera celor aflati in cautarea unor solutii optime de constructie. Mai mult decat atat, sitemele metalice sunt cele mai flexibile si mai permisive dintre sistemele de construire, ce au la baza tehnologii noi, care permit depasirea limitelor dimensionale si volumetrice. In plus, halele metalice industriale sunt utilizate in productie, logistica, depozitare, prezentare sau in domenii agro zootehnice.

Populare printre cei care simt nevoia de sptiu si de constructii voluminoase, halele industriale pot fi construite atat din materiale conventionale cat si din profile metalice, sau combinand cele doua variante. Pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat, alegerea tipului de hala necesita o atentie deosebita si trebuie sa aiba in vedere aspecte ce tin de dimensiunea necesara, destinatia, bugetul alocat si timpul de construire. Cu toate acestea, halele industriale cu structura metalica sau mixta au grad redus de dificultate in proiectare si executie, reprezentand totodata o solutie moderna pentru spatiile comerciale si industriale.

Sistemul unei cladiri de tip hala metalica are in componenta sa urmatoarele elemente:

– structura principala si secundara de rezistenta, realizata din tabla sudata cu sectiune eficienta sau europrofile;

– sisteme variate de acoperis, cu atic sau streasina, realizate din panouri sandwich;

– sisteme variate de pereti, realizate din panouri sanwich;

– cai si grinzi de rulare;

– planseu mezanin;

– izolatie termica si fonica.

O hala metalica industriala reprezinta o investitie optima si pe termen lung, ce atrage dupa sine numeroase avantaje, greu de ignorat. Astfel, rapiditatea cu care sunt ridicate aceste constructii, este un avantaj major. Mai exact, intre faza de consultanta si  finalizarea helei metalice sunt doar cateva saptamani. Timpul redus de executie este cu 75% mai redus decat in cazul cladirilor din beton. Montajul rapid, este de asemenea un alt avantaj, cu pierderi minime. La toate acestea se mai adauga rezistenta, siguranta constructiei si nu in ultimul rand costul redus. In plus, cladirile pe structura metalica se potrivesc oricarui tip de cladire, asigura rezistenta deosebita la vant, seism si zapada, ofera posibilitati de extindere ulterioara a constructiei si o durata de viata de pana la 50 de ani.

Dumistreli, specialistul constructiilor metalice, vine in sprijinul clientilor sai cu hale industriale metalice Suceava, realizate in functie de necesitati si solicitari, totul pentru ca rezultatul sa depaseasca asteptarile. Indiferent de tipul constructiei metalice, structura principala este formata din stalpi, grinzi, contravantuiri si portale. Spatiile halelor sunt confectionate fie din profile laminate sau zincate, fie din table sudate. Avem la baza o echipa de specialisti, cu experienta in domeniu gata sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente cerinte venite din partea clientilor, avand ca suport echipamente perfomante, de ultima generatie. Profesionalism, calitate si preturi mici, aceasta este oferta Dumistreli Suceava.

Gama de produse Dumistreli cuprinde: structuri metalice, hale metalice, poduri, diguri metalice de protectie, pereti cortina, usi si porti, tamplarie aluminiu si PVC, balcoane cladiri, precum si multe altele. Mai mult decat atat, echipa Dumistreli ofera consultanta, servicii de montaj si intretinere. Pentru informatii si detalii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet, si alege sa ai alaturi un partener responsabil, capabil sa-ti furnizeze atat solutii eficiente in domeniul constructiilor cat si servicii de inalta calitate.

Axa Service-Specialistii echipamentelor de ridicat

28/01/2014

42b427198a7e0d746e1a5f6ce3c5003fStabilitate maxima, geometrie sigura la asamblare, comportament exceptional la deplasare, si totodata asigura un transport sigur si prudent. Podurile rulante, reprezinta tipul cel mai raspandit de instalatii de ridicat, folosite pentru deservirea atat a sprafetelor interioare, precum hale, ateliere, magazii, cat si pentru cele exetrioare, ca de exemplu depozitele. In domeniul manipularii de marfa, manevrarea produselor fara ajutorul unor astfel de echipemente performante, este dificila, nesigura si uneori chiar imposibila, motiv pentru care, podurile rulante reprezinta o investitie eficienta, acolo unde se doreste optimizarea procesului de productie, prin intermediul unor solutii moderne.

Un pod rulant este o masina de ridicat cu un tambur special folosit la infasurarea unor fibre reprezentate de lanturi, franghii sau spranghi care poate fi folosita pentru a ridica anumite sarcini si pentru a efectua translatii in plan orizontal. Aceste dispozitive de ridicat se folosesc, in general, in industria de transportat unde descarca si incarca marfuri, in domeniul industrial dar si in domeniul constructiilor, unde podurile rulante folosesc la asamblarea unor obiecte grele. Pe scurt, echipamentele si componentele pentru manipularea marfurilor sunt astfel concepute incat pot fi oferite atat ca si componente independente, dar si ca module ale unor solutii complexe.

Podurile rulante sunt esentiale in manipularea incarcaturilor voluminoase, grele sau dificil de manevrat. Dupa contructie, destinatie si caracterul operatiilor efectuate, acestea dispozitive se clasifica in poduri rulante de uz general si poduri rulante speciale. Mai mult decat atat, clasificarea lor este diversa, in functie de: numarul mecanismelor de ridicat, numarul grinzilor de rulare, sarcina de lucru, regimul de exploatare, modul de actionare a mecanismelor de ridicat, felul curentului electric, locul comenzii, locul de functionare, etc.

Podurile rulante monogrinda, sunt de doua categorii: cele rezemate si cele suspendate. Primele asigura o exploatare la maxim a spatiului si stabilitate ridicata la o greutate proprie foarte mica. Podurile rulante monogrinda suspendate sunt usor de suspendat de constructii deja existente, iar traversarea se face fara stalpi de sustinere, chiar si peste latimi mari de hala. Pe langa toate acestea, miscarile de deplasare se realizeaza cu variatoare de frecventa, responsabile pentru o acceleratie fara socuri in deplasare.

Podurile rulante bigrinda, sunt poduri rezemate, cu actionare electromecanica si se executa pentru sarcini utile, deschideri, inaltimi de ridicare, viteze de lucru, mediu de functionare, etc., iar sarcina podurilor poate atinge chiar si 400 de tone.

Pentru randament maxim si garantia unor echipamente de inalta calitate si performanta tehnica, solicita ajutorul expertilor instalatiilor de ridicat: Axa Service, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Astfel, Axa Service, pune la dispozitia clientilor sai, poduri rulante OMIS, ce respecta cu strictete normele tehnice, avand incorporate diferite componente de securitate. Mai mult decat atat, Axa Service iti ofera posibilitatea achizitionarii lor la preturi avantajoase, accesibile oricarui buget.

Axa Service are ca principal domeniu de activitate oferirea serviciilor de proiectare, executie, montare, demontare, dar si amplasarea pe santiere a instalatiilor de ridicat, precum diverse tipuri de macarale si poduri rulante. In plus, compania este specializata si in cadrul automatizarilor, tablourilor electrice si radiocomenzilor specifice acestor tipuri de utilaje. Si pentru ca dorim sa oferim solutii complete, Axa Service realizeaza documentatia necesara pentru lucrarile efectuate la instalatiile de ridicat si pentru obtinerea autorizatiei de functionare. Profesionalism si servicii complexe, echipamente de calitate la preturi accesibile, sunt doar cateva dintre beneficiile colaborarii cu Axa Service. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

15/01/2014

Schele industriale oferite de Limak Import Export R!

3MegaCamConstructia unei noi cladiri implica o multitudine de riscuri pentru constructori, in special in cazurile in care echipamentele utilizate nu sunt de cea mai buna calitate. Unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie sa fim atenti in momentul in care ne ocupam de constructia sau renovarea unei cladiri este schela utilizata: aceasta trebuie sa fie sigura, realizata din materiale rezistente, pentru a nu reprezenta niciun risc pentru constructori.

In cazul in care ai nevoie de schele industriale, apeleaza cu cea mai mare incredere la produsele oferite de compania Limak Import Export R. Aceste schele sunt realizate in conformitate cu normele de siguranta, ceea ce va asigura ca procesul de constructie sau renovare a cladirii tale sa aiba loc fara incidente neplacute. Compania noastra iti pune la dispozitie 3 modele de schele modulare industriale:

Schele industriale de tip Solidium

Acest tip de schela industriala are urmatoarele avantaje:

–         Rezistenta crescuta, ceea ce o trasnforma in schela ideala pentru constructiile de mare amploare ce necesita prezenta mai multor persoane pe schela;

–         Facilitate si simplitate in momentul montarii: ai la dispozitie mai multe modalitati de montare a schelei, in functie de tipul de constructie in care va fi utilizata.

Legat de montarea schelei de tip Solidium, precizam ca aceasta poate fi montata in 8 pozitii posibile, barele fiind prinse intre ele cu legaturi de tip “pana”. Indiferent de modalitatea de montare pe care o alegi, siguranta oferita constructorilor tai va fi aceeasi.

Schele industriale de tip Ringscaff

Acest tip de schela industriala poate servi mai multor tipuri de constructii, datorita avantajelor multiple:

–         Stabilitate crescuta

–         Facilitate in momentul montarii si a demontarii

–         Siguranta

–         Eficienta

–         Flexibilitate in spatiile mici

–         Ideale pentru spatiile largi

Printre componentele schelei de tip Ringscaff, enumeram:

–         Stendere verticale cu rozete fixe sudate la fiecare 0,50 metri

–         Bare cu diametru de 48.3 mm

–         Pene de prindere la ambele capete

–         Diagonale, pentru o structura cu stabilitate deosebita

Schele industriale de tip Variant

Asemeni celorlalte tipuri de schele prezentate in acest articol, si schela de tip Variant este o alegere buna cand vine vorba de domeniul constructiilor. Printre avantajele schelei Variant, se numara si:

–         Fixarea sigura

–         Capacitatea mare de incarcare – ceea ce face ca aceasta schela sa fie alegerea perfecta in special in cazul constructiilor noi, ce necesita mai multe materiale

–         Structura ideala: nu exista elemente de mica dimensiune, ce pot fi pierdute in momentul montarii si al demontarii si nu vei avea nevoie de foarte multe elemente suplimentare pentru a o asigura

–         Montare si demontare facila si rapida

Alege schele industriale Limak Import Export R pentru siguranta maxima si eficienta crescuta! Pe langa schelele industriale, compania noastra iti pune la dispozitie si alte tipuri de schele utilizate in domeniul constructiilor, cum ar fi cele fixe si mobile, dar si diverse accesorii sau lifturi pentru materiale.

Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Limak Import Export R, date de contact:

Adresa:  Bd. Vasile Milea, Bl. 3, Sc B, Et. 4, Ap. 38, Sibiu, Judeţul Sibiu, 550325
Telefon:  0269 432 932
Mobil:  0722 665 105
Fax:  0269 211 579
E-mail:  limak@limak.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

14/11/2013

Alege o firma profesionista in constructii de spatii industriale, alege Piantus Construct!

spatii industrialeDomeniul constructiilor este unul care a cunoscut de departe cea mai mare dezvoltare din ultimii ani. De la case, vile, apartamente si pana la marile hale industriale, toate acestea incep sa impanzeasca tara noastra. Concomitent cu cererea de constructii, a crescut si oferta de firme din domeniu. Procesul de constructie a unui spatiu industrial este unul de o maxima importanta, unde orice greseala costa, de aceea este important sa faceti alegerea corecta. Piantus Construct din Craiova, una dintre cele mai cunoscute firme din domeniul constructiilor, vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu solutii profesionale pentru constructii civile si industriale de calitate superioara, folosind cele mai noi tehnologii si materiale, la preturi competitive.

Cu o prezenta activa pe piata constructiilor, avand o echipa de tehnicieni valoroasa, precum si dotari tehnice care ii permit realizarea de lucrari complexe, firma din Oltenia a demonstrat in timp ca poate prelua si executa lucrari de constructii hale industriale cu destinatii diverse: showroom, productie, depozitare, precum si alte lucrari in domeniul confectiilor cu structuri metalice.

Piantus Construct si-a castigat renumele de firma profesionista din toate punctele de vedere prin modul in care trateaza orice proces de constructie al unui spatiu industrial. Astfel, firma respecta cu rigurozitate toate etapele care se deruleaza in construirea unui spatiu. In primul rand, proiectarea este realizata de catre un arhitect foarte bine pregatit. Apoi, partea de rezistenta a cladirii, este lucrata cu atentie de catre un inginer specializat in domeniu.

Pentru executarea fundatiilor se efectueaza un studiu geologic, dupa care se trece la saparea si turnarea acestora. Studiul geologic reprezinta prima etapa din procesul de constructie sau de consolidare al unui obiectiv. In acesta sunt cuprinse informatii despre consistenta si structura solului, nivelul panzei de apa freatica si recomandari pentru proiectul tehnic.

Un studiu geotehnic necesar pentru constructia unui imobil cu destinatie rezidentiala presupune:

– executarea unuia sau mai multor foraje pe terenul pe care va fi amplasata constructia;

– prelevarea probelor de pamant si de apa (daca este cazul);

– analiza in laborator a probelor;

– intocmirea referatului geotehnic si verificarea documentatiei de catre un expert autorizat.

Si nu in ultimul rand, este montat scheletul metalic, confectionat in prealabil intr-un atelier specializat. In ceea ce priveste acoperisul si peretii, aceste elemente se aleg in functie de destinatia constructiei.

Pentru orice lucrare in sectorul industrial si nu numai pe care v-o pune la dispozitie, firma Piantus Construct pune accentul pe patru principii extrem de importante pentru o companie de un nivel inalt:

Profesionalism – seriozitatea si profesionalismul reprezinta garantia faptului ca serviciile oferite sunt la cel mai inalt nivel de calitate;

Exigenta – garantia privind calitatea solutiilor tehnice pe care firma le recomanda rezulta din exigenta pentru lucrul bine facut si din preocuparea permanenta de a descoperi cea mai potrivita solutie;

Flexibilitatea – profesionistii firmei sunt deschisi noilor provocari si gasesc solutii inovatoare pentru realizarea proiectelor propuse;

Standardele – in realizarea proiectelor dumneavoastra, firma respecta cele mai inalte standarde de management al calitatii, implementate in cadrul societatii.

Date de contact:

Str. Campia Islaz, nr. 40, Craiova, Dolj

Telefon: 0351 467 379 | 0771 289 125

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.