De ce este important sa consultati fisa tehinca pentru adeziv parchet?

21/08/2017

 

Atunci cand vine vorba despre alegerea si utilizarea de adeziv parchet lucrurile nu sunt atat de simple precum pare la prima vedere intrucat nu este recomandat deloc sa il alegeti pe primul care vi se iveste in cale. Este necesar sa consultati fisa tehnica a produsului inainte de a-l aplica astfel incat sa cunoasteti toate informatiile.

Intrucat nu intotdeauna puteti avea acces la toate informatiile de acest tip, o sursa de referinta este site-ul producatorului. Acesta din urma are obligatia de a oferi toate informatiile relevante despre adeziv parchet dar sa si ofere consultanta clientilor care doresc sa afle si detalii suplimentare.

Importanta consultarii unei fise tehnice

In fisa tehnica a acestui adeziv parchet sunt cuprinse informatii despre caracteristicile adezivului, modalitati de aplicare, conditii de depozitare, timp de asteptare pana la uscare si multe altele. Pe langa acestea este obligatoriu ca o fisa tehnica sa contina si recomandari cu privire la utilizarea unor echipamente de protectie si masuri de siguranta care trebuie luate in cazul contactului neprotejat.

Intrucat noi cei de la Decolandia stim ce inseamna utilizarea adezivilor, putem sa va oferim indicatiile necesare pentru a utiliza orice tip de adeziv puteti sa ne contactati direct si veti obtine informatiile acestea in timp util. Va vom oferi consultanta specializata inca din momentul in care veti adauga in cosul de cumparaturi tipul de adeziv parchet pe care urmeaza sa il folositi.

Incepand cu produse de inalta calitate dar si servicii pe masura veti putea fi sigur de alegerea pe care urmeaza sa o faceti. In momentul in care se manipuleaza substante cu potential periculos pentru sanatatea umana este recomandat sa se respecte toate specificatiile producatorilor iar in caz de incertitudine asupra acestui subiect cel mai recomandat este ca cel care le manipuleaza sa colecteze cat mai multe informatii despre acestea dar sa si respecte indicatiile care i-au fost date.

Decolandia sursa ta de informatii de incredere si produse de inalta calitate

Chiar si dupa ce s-au finalizat lucrarile de montaj exista specificatii care mentioneaza modul in care trebuie depozitate aceste substante. In acest caz este vorba strict despre asigurarea acestora si limitarea accesului facil al copiilor sau a animalelor de companie catre acestea.

In plus, in functie de tipul de adeziv parchet utilizat pentru montaj recomandarile specialistilor si a producatorilor sunt concepute in asa fel incat sa raspunda la toate intrebarile pentru a putea sa fie utilizate in conditii corespunzatoare.

Inainte de orice siguranta este elementul cheie si, alegerea tipului de adeziv parchet in functie de elementele enumerate mai sus, pot sa creasca durata de viata a parchetului si sa duca la rezultatele cele mai optime. Astfel orice amenajare a caminului incepe cu alegerea corecta a materialelor si respectand toate elementele sigur se vor obtine rezultate spectaculoase si de lunga durata.

La Decolandia intotdeauna puteti sa contati pe ajutor iar toate informatiile despre adeziv parchet sunt disponibile atat online pe site-ul nostru www.decolandia.ro cat si prin e-mail daca solicitati acest lucru.

06/07/2017

Ecowood Industry – un ajutor binevenit in ridicarea de case pe structura din lemn!

Vrei sa iti ridici o casa din lemn si ai nevoie de ajutorul unei firme specializate in domeniu? Stiai ca cei de la Ecowood Industry au in vedere constructia de case pe structura din lemn? Pentru cei care isi doresc sa investeasca in case din lemn, solutia vine de la Ecowood Industry intrucat ei se pot ocupa de ridicarea constructiilor cu materiale de cea mai buna calitate si in timpul cel mai scurt.

Ecowood Industry promite sa ia aminte la toate preferintele tale si sa iti furnizeze informatiile dorite in functie de fiecare stadiu al lucrarilor pentru ca tu sa ai garantia ca treaba se face ca la carte. Ecowood Industry este o firma constructoare de case din lemn care se poate ocupa indeaproape de cerintele tale investiind tot ce trebuie pentru rezultatele pe care ti le doresti.

Case pe structura din lemn – alternative ieftine la indemana tuturor

Casele pe structura din lemn au fost revolutionate la ora actuala datorita tehnologiilor folosite si nu este de mirare ca cererea este din ce in ce mai mare. Cei de la Ecowood Industry se ocupa de ridicarea acestor case conform cu ceea ce clientul isi doreste, furnizand in timp optim cele mai bune rezultate.

Serviciile prestate de cei de la Ecowood Industry se remarca prin calitate si varietate, iar numarul mare de clienti care aleg sa lucreze cu aceasta companie iti garanteaza o siguranta in plus. Nici preturile practicate nu trebuie uitate: firma furnizeaza servicii de inalta calitate la cele mai mici costuri de pe piata.

Indiferent ca iti doresti o casa mica din lemn sau o casa mai mare, Ecowood Industry va lua aminte la toate cerintele tale pentru ca in final, tu sa ai parte de case de vacanta, casute de gradina, case din lemn la rosu, la gri sau la cheie, cabane etc. In ridicarea caselor, ai sansa de a opta fie pentru busteni necalibrati, fie pentru busteni rotunzi calibrati.

Odata cu aceste servicii de constructii case pe structura din lemn, cei de la Ecowood Industry au in vedere si servicii de consultanta de specialitate inainte de a demara in orice proiect. Astfel, tu vei putea lua aminte la diverse metode care vor fi folosite pentru a finaliza cu succes proiectul tau de case din lemn.

Si tu poti avea casa ta de vacanta cu case pe structura din lemn de la Ecowood Industry!

Ecowood Industry s-a specializat in tot ce tine de prelucrarea lemnului, indeosebi in proiectarea si realizarea de constructii care au la baza acest material. Pe langa constructiile de care se pot ocupa cei de la Ecowood Industry, firma are in vedere si o serie larga de produse si elemente decorative realizate tot din lemn.

Faptul ca Ecowood Industry este o companie atat de bine vazuta pe piata de specialitate se datoreaza in special personalului de tamplari, proiectanti, dulgheri si alti specialisti in design si prelucrarea lemnului care dau dovada de profesionalism si seriozitate in realizarea tuturor proiectelor. Alege sa colaborezi cu cei de la Ecowood Industry si vei avea numai de castigat!

Ecowood Industry – raspunde prompt solicitarilor tale in materie de executii de case pe structura din lemn!

parchet stratificat
26/04/2017

Cum asortati cel mai bine un parchet stratificat?

parchet stratificat

Designul interior al oricarei locuinte poate sa spuna multe si despre cei care locuiesc in ea. In ultima perioada, parca se pune insa din ce in ce mai mult acces pe calitate, pe originalitate cand vine vorba de elemente de design interior. Fie ca va ganditi sa apelati la un specialist care sa va indrume in acest sens, sau poate doriti sa punctati propriile preferinte in caminul dvs., cu siguranta veti avea de unde sa alegeti.

Podelele reprezinta un elemente esential al modului in care va fi amenajata o locuinta. Acestea trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a fi considerate superior calitative, iar in acest sens un parchet stratificat de la Bilavio poate fi exact ce aveti nevoie.

De ce e usor de asortat si integrat in design un parchet stratificat?

Dupa cum ii spune si numele, un astfel de parchet stratificat este compus din mai multe straturi si esente de lemn. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, il putem analiza din mai multe puncte de vedere. In primul rand, un parchet stratificat de la Bilavio de pilda va fi unul de calitate superioara fara doar si poate. Un astfel de parchet care este compus din mai multe straturi este clar mai rezistent, intrucat straturile respective nu se vor uza la fel de repede precum un singur strat.

Deci… pe scurt, un parchet stratificat este o podea care poate fi extrem de potrivita si pentru un trafic mai intens. Acest lucru inseamna totodata ca il puteti utiliza oriunde, adica in orice incapere.       Trebuie sa recunoastem, aceasta face ca si optarea pentru designul interior dorit sa fie mult mai simpla si mai la indemana.

Apoi, din punct de vedere estetic, o astfel de podea este usor de asortat intrucat e regasita in fel si fel de combinatii de modele si de culori: www.bilavio.ro.

Deci… unde trebuie sa va orientati cu un parchet stratificat?

Dupa cum am mentionat, puteti monta, cu usurinta de fapt, un parchet stratificat in orice incapere. Aduce un element de naturalete datorita esentelor de lemn din el si totodata aduce un plus de calitate. La Bilavio specialistii in domeniu sunt pregatiti sa va ajute sa alegeti exact ce aveti nevoie in materie de podele si parchet.

Un astfel de parchet compus din mai multe straturi va fi extrem de comfortbail totodata, este o podea calda, mai ales comparativ cu gresia de exemplu, sau marmura. Rezistenta sa si durabilitatea sa in timp il fac a fi un tip de podea foarte cautat si mult recomandat si de catre specialistii in domeniu care se ocupa de amenajari interioare.

Este si usor de intretinut aceasta podea. Nu trebuie sa cumparati produse scumpe cu ajutorul carora sa o curatati, nu trebuie sa utilizati nici un produs special. E bine doar sa nu umeziti prea tare parchetul.

Pe scurt, daca va doriti o podea care sa arate ca noua si dupa multi ani de utilizare, daca doriti sa realizati o investitie buna in acest sens, alegeti un model de parchet stratificat de calitate: www.bilavio.ro.

 

foraje puturi
24/04/2017

Servicii profesionale de foraje puturi

foraje puturi

Specialistii care activeaza in acest domeniu al  forajelor,  in mare parte  executa foraje profesionale de puturi, care sunt executate de regula din PVC,  in asa fel  incat apa care se  gaseste  la  mica sau la  medie adancime  sau poate la adancime  mare , adica  de la 10 pana la maxim 500m.

Se executa de  acesti specilaistii in cazul forajelor puturilor incluisv operatiuni  specifice de denisipari asa dupa cum ar fi cele ale  decolmatarilor si ale reparatiilor  forajelor de apa ce au adancime mica, sau au una medie , sau  mare,  aceste interventii sunt  executate in cazul unor avarii de foraje cat si la extragere  si demontarea  pompelor de tip  submersibil, in cazul reviziilor forajelor de apa, ca si la tratarea care se face in ceea e priveste potabilizarea apei  ca si in cazul unor fantani forate, aferente diverselor forajele de puturi ce au  debit destul de mari de apa, in cazul irigatiilor sau in scopuri de tip   industrial.

Unul din serviciile ce sunt printre cele mai solicitate este cel reprezentat de forajul puturilor, al  fantanilor insa  pot sa fie deasemeni executate si  puturi piezometrice cat si cele de studiu, puturi care sunt  absorbante asa cele de drenaj cat si foraje necesare pentru prizele anodice  si pentru casari dar si conservari care sunt aferente forajelor.

 

Specialistii din  domeniul aesta ofera consultanta cat si proiectare si deasemeni  autorizarea lucrarilor care au ca  scop exploatarile de tip profesional care sunt facute asupra apelor, ele putand sa asigure in final inclusiv garantii ale acestor  lucrari executate.

 

In domeniul acesta al forajelor care sunt executate in  conditii destul de grele, se  cere  existenta unor specialisti cat si tehnologii care sunt unele care au ultima generatie iar  in cazul in cae ne dorim lucrari care sunt executa bine , in timp cat se poate de scurt.

Firmele ce sunt specializate pot  dispune de oameni ce au  maini de aur, asa dupa cum se mai spune, deasemeni  utilajele ce sunt  cele mai bune.

Specialistii dispun de niste capacitati diverse care sunt  necesare pentru pompare cat si de mijloace specifice specifice pentru investigatie, chiar si video,  subacvatice  si profesionale, au  sisteme care sunt de tip aer lift si care sunt utilizate  la  diverse tipuri de foraje  cat si pentru diametrele care sunt  mici dar  si medii sau  mari , la niste adancimi ce sunt de 300 m si in acelasi timp  unelte sau sculele , acestea fiind specifice  si necesare pentru executia  unei munci de foraj cat si pentru instrumentatie.

Firmele dar si specialistii lor dispun de  sisteme profesionale  care extrag si pot  introduce pompe submersibile ce au adancimi care ajung  pana la 300 m, avand  greutatea de 3,5 to.

In privinta executiei diverselor forajelor,  firmele de specialitate pot dispune si de  instalatii necesare in cazul forajului care are  circulatia directa , sunt  niste performate la  adancimi ce ajung la 300 m, si de instaltii care sunt in sisteme semimecanice,  uscate cu performante de lucru ce ajung la adancimea de  70 m.

 

In mod normal firmele au  echipe ce sunt formate din catre specialisti avand experienta ,  in ele lucreaza  si tineri hotarati dar si  dinamici,  care stau la dispozitia clientilor si care vor avea  ca  scop executareaunor  lucrari care sunt unele de buna calitate.

 

ferestre case pasive
31/03/2017

La ce sunt folositoare ferestrele case pasive

ferestre case pasive

Foarte multe persoane nu stiu ca aceste ferestre case pasive sunt mult mai folositoare decat ferestrele obisnuite, iar caldura pe timp de iarna sa nu se piarda intr-o cantitate mare. Aceste ferestre case pasive sunt exact de ceea ce fiecare casa are nevoie. Pentru ca noi am inceput sa colaboram cu firma Internorm, fiind cea mai buna din Europa, am realizat cele mai bune si eficiente produse, care sa va fie folositoare din clipa in care va folositi de ele.

Astfel de sectiuni tehnice realizate cu exactiate pentru asemenea ferestre case pasive au dus la multumirea multor clienti, deoarece numai in acest fel s-a reconfirmat calitatea si mai ales promovarea produselor pe care le folosim pentru a duce la un bun sfarsit asa numitele principii pe care le avem: prosperitate si morala. Intotdeauna am tinut cont de sfaturile pe care le-am primit si mai ales de idei. Oricum, aceste ferestre se aleg dupa bunul fiecarei persoane.

Montarea eficienta a acestor ferestre case pasive!

Nici macar nu trebuie sa va faceti griji pentru montarea acestor ferestre case pasive deoarece este una simpla si se face intr-un timp foarte scurt. Trebuie doar sa facem masuratorile cu exactiate pentru a putea pune tocul ferestrei si apoi sa fie realizata montarea ferestrei pe toc.

Sticla acestor ferestre case pasive este una mult mai esentiala si chiar rezistenta fata de ferestrele obisnuite, deoarece sunt mult mai groase si au intensificata o calitate mult mai perfecta pentru ca totul sa arate esential si nu cumva sa se sparga in timpul montarii. Produsele pe care le folosim sunt esentiale si mai ales trebuie sa dispuna de o calitate ireprosabila. Adezivii trebuie sa fie printre cei mai buni, astfel incat rezistenta sa fie una pe masura.

Ferestrele Zendra si modelul esential al ferestrelor case pasive

Zona in care se folosesc astfel de ferestre nu este doar in intreaga Romanie, deoarece fiind o firma internotionala si producem pentru intreaga Europa astfel de ferestre pentru case pasive, folosinta lor este una esentiala. Modelele de ferestre case pasive sunt reprezentate din materialele de buna calitate care sa faca o rezistenta destul de eficienta, pentru ca numai in acest mod o sa va puteti bucura cu precizie de ceea ce va doriti. In acest fel o sa va bucurati in deplin de starea pe care v-o ofera si mai ales avantajele de care va puteti folosi, fie iarna, fie vara. Prioritatile noastre au devenit starea morala a echipei de care dispunem. Colaborarea cu Internorm a fost realizata pentru a putea ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune produse.

Design-ul oferit de catre aceste ferestre case pasive

Nu numai dumneavoastra ca si client va faceti griji in legatura cu design-ul locuintei in legatura cu aceste ferestre case pasive pentru ca ele sunt nu numai folositoare, doar ca ofera si o ambianta placuta propriei locuinte. Aceste ferestre case pasive nu dau numai batei de cap persoanelor ce doresc sa beneficieze de ele, dar si constructorilor.

Pentru mult mai multe detalii despre noi accesati www.ferestrezedra.ro.

compartimentari sticla
23/03/2017

Optati pentru compartimentari sticla pentru un design unic si modern

compartimentari sticla

Un design unic si modern in locuinta, dar si in spatiile de birouri, in spatii comerciale chiar si altele, se poate obtine simplu cu ajutorul unor compartimentari sticla. Aceste compartimentari se pot utiliza de pilda si in cazul in care doriti placarea cu oglinzi, in functie de necesitatile dvs. Orice locuinta poate utiliza astfel de compartimentari sticla pentru delimitarea unor spatii cu o anumita utilitate de alte spatii cu o utilitate diferita. Cert este ca pentru oferte concrete veti avea nevoie de ajutorul unor experti in domeniu, cum sunt si cei de la Dekoflex Glass Design. Astfel, puteti alege sticla transparenta sau opaca, sau chiar si colorata in functie de preferinte. Desigur, cel mai des poate intalnim astfel de compartimentari sticla in spatiile de birouri si in centrele comerciale, insa cert este ca ele se pot utiliza la fel de bine in spatiile rezidentiale si mai mult decat atat, ofera un design unic si original.

Luminozitate sporita in orice spatiu cu ajutorul unor compartimentari sticla

Cu ajutorul unor compartimentari sticla corespunzatoare puteti avea parte de o luminozitate sporita in orice spatiu. Acest aspect este deosebit de apreciat in spatiile de birouri mai ales, unde este nevoie de cat mai multa lumina naturala.

Din punct de vedere ale designului, optiunile sunt numeroase, astfel ca doar de idei aveti nevoie. Puteti cere oferte mai concrete si apeland la mediul online: www.studio-vitralii.ro.

Efecte estetice deosebite, dar si rezistenta sporita caracterizeaza cel putin partial utilizarea de astfel de compartimentari sticla. Mai mult decat atat, un stil modern poat fi perfect sustinut de astfel de optiuni.

Sticla utilizata de catre DEkoflex Glass Design este una de calitate superioara, rezistenta si foarte buna izolatoare totodata. Astfel nu veti intampina nici pierderi de caldura si nici patrunderea zgomotelor in incaperile delimitate.

Sticla personalizata pentru afacerea dvs.

Puteti apela cu incredere la expertii de la Dekoflex Glass Design, puteti obtine chiar si sticla personalizata daca aveti nevoie. Puteti solicita inscriptionarea numelui firmei dvs. pe aceasta, sau a unui nume exact, puteti solicita gravarea siglei companiei si asa mai departe.

Mai mult, aceste compartimentari sticla se pot realiza cu pereti fixi sau cu pereti mobili si de regula se va folosi sticla securizata cu o grosime de 8-10 mm. Se poate opta chiar si pentru pereti dubli, pentru sticla colorata sau pentru sticla sablata.

Compartimentarea spatiilor de munca va crea un mediu mai sanatos pentru angajati, lasand lumina naturala sa patrunda mai bine in incapere. Totodata, astfel reduceti si cheltuielile de electricitate. Sticla se va incadra cu usurinta in orice fel de decor, astfel ca nu va trebui sa faceti eforturi sa redecorati intreaga incapere dupa montarea unor pereti de sticla.

Fie ca e vorba de o proprietate privata, de o constructie rezidentiala sau de un spatiu de birouri, veti ramane surprinsi de cate de multe variante si optiuni exista in utilizarea unor compartimentari din sticla: www.studio-vitralii.ro. Veti realiza cu ajutorul lor o investitie pe termen lung foarte profitabila.

 

plase de insecte ilfov
16/03/2017

Plase de insecte Ilfov – DA Design Confort

plase de insecte ilfov

In cazul acelor plase clasice contra  tantarilor si al insectelor,  se gasesc balamale care sunt atasate pe un anumit cadrul din aluminiu iar  lucrul acesta  facilitand montajul pe orice fel de structura sau  imbinare de lemn. Insa cu toate astea, sunt  pe piata de profil si plase de insecte in Ilfov, cat si in alte orase ale tarii, de diferite tipuri.

Plasele de insecte in Ilfov ce sunt fixe reprezinta tipurile acelea de plase care pot fi montate, pe oricare tip de fereastra sau usa.Plasele de insecte in Ilfov care sunt de tip rulou sunt acele tipuri ce necesita sa fie demontate pe timpul iernii, acestea avand prevazute inclusiv casete.

Plasele insectelor care sunt de tip plisse se considera a fi  unul din sisteme de protectie impotriva tantarilor cat si al insectelor, fiind printre cele mai moderne si putand sa fie montate atat la ferestre cat si la usi.

Despre astfel de tipuri de plase impotriva insectelor si a tantarilor, cei care sunt specializati pot spune ca protejeaza casa de acei daunatori contra mustelor, a gandacilor si impotriva altor daunatoare ce pot aparea la orice casa.

La acest tip de plase , materialul ce este folosit e deosebit de fin, este rezistent si modern. Cadrul unde sunt plasele vopsite in camp electrostatic, sunt de  calitatea cea mai buna, pentru a preveni decolorarea  pe masura trecerii timpului sau prin exfolierea vopselei. Aceste plase de tantari sunt niste  bariere eficiente impotriva insectelor, a mustelor cat si a gandacilor insa si impotriva altor daunatoare care pot ameninta uneori confortul din propria locuinta.

Costul tipurilor de  plase de insecte in Ilfov e unul amortizabil, avand un raport calitate-pret cat se poate de bun.  Acest tip de plase au fost construite astfel incat sa permita curentilor aerului sa circula liber atat din interios catre exterior insa si invers, aceasta plasa putand  opri circa  20 % din intreaga putere pe care aerul din exterior o are spre aerul din interior. Plasele folosite impotriva insectelor sunt o varianta economica in privinta protectiei contra insectelor.

Durata si rezistenta materialelor

Durata minima de viata pe care o au plasele de acest tip sunt de minim 2 ani insa durata de viata este sustinuta in perioada aceasta si de calitatea materialelor din care au fost fabricate, adica din:

  • Materiale ce sunt fiabile;
  • Sistem usor in ceea ce priveste operarea;
  • Montaj rapid, si demontare care sa se faca in acelasi mod, rapid.

Indiferent cine este cel care executa montajul plaselor de insecte in Ilfov cat si al celor care au balamale,  procesul de rigidizare al acestora este reprezentat de prinderea in 2 puncte in acelasi fel ca si plasele de fereastra adica avand 2 balamale, cate 2 manare si cate 2 clipsuri, iar la usile cu cel putin 3 balamale la acestea adaugandu-se o bara de rigidizare. www.reparatii-termopane-official.ro

Tipul de plase contra insectelor pot sa se intretina foarte usor, acestea nu vor necesita o curatare prea aspra, fiind numai o aspirare sau  curatarea utilizandu-se in scopul acesta un burete umed, sau in cazul in care este necesar, dupa ce se face desprafuirea se va proceda la curatarea cadrelor folosindu-se pentru asta dusul si spalandu-se cu un burete sau cu o carpa umeda .

popi metalici second hand
15/03/2017

Popi metalici second hand, o alternativa de luat in considerare

popi metalici second hand

Datorită conditiilor economice prielnice din ultima vreme, se poate observa aparitia a tot mai multor companii de constructii. Un constructor responsabil va incerca totdeauna realizarea unei lucrari cu maximum de eficienta si durabilitate la costuri cat mai avantajoase pentru el. Alegerea popilor metalici second hand adecvati nevoilor unui anumit constructor poate face diferenta dintre o lucrare realizata cu eficienta si success si o pierdere materiala insemnata pentru acesta.

Popii metalici second hand, o investitie avantajoasa

In cadrul oricarui santier de constructii, un lucru este cert. Pentru sustinerea si turnarea diverselor placi de beton avem obligatoriu nevoie de popi metalici second hand. Acesti popi se pot gasi in mai multe variante, potrivite nevoilor fiecarui constructor. Se pot achizitiona atat popi metalici noi, cat si varianta second hand. Cea din urma varianta este preferata de majoritatea companiilor de constructii intrucat ajuta la reducerea costurilor. In acelasi timp se cauta popi care fac fata cerintelor actuale de siguranta si calitate.

Popi metalici second hand se pot gasi si pe www.edilrent.ro. Aceasta companie beneficiaza de o indelunga experienta in materialele si echipamentele atat de necesare oricarui santier de success. Profesionistii acestei companii ii pot sfatui pe cei interesati, in alegerea optiunii celei mai avantajoase in materie de popi metalici second hand. Orice companie de constructii trebuie sa fie constienta de faptul ca alegerea unui pop metalic nu este cea mai usoara dintre sarcini. Mai ales in cazul celor second hand, este vital ca sa poti deosebi un pop extrem de uzat, de unul care poate fi inca folosit in conditii optime de siguranta la turnarea si sustinerea placilor de beton.

Alegerea in conditii optime a popilor metalici second hand cei mai potriviti

In cazul majoritatii firmelor de constructii, o importanta deosebita se acorda alegerii celor mai potrivite si mai avantajoase materiale. Deoarece alegerea unui pop second hand care sa nu prezinte urme evidente de uzura, este extreme de importanta, un constructor constiincios va lua in serios si acest aspect. In primul rand trebuie luata in considerare grosimea metalului din care este realizata teava popului. Nu in ultimul rand, orice constructor trebuie sa ia in calcul si vechimea acestuia. Pentru aceste aspecte se poate consulta www.edilrent.ro, unde se pot gasi popi metalici second hand pentru nevoile oricarui santier. Se poate alege dintr-o gama variata de popi metalici second hand direct din stoc sau la comanda.

Marea majoritate a popilor nu prezinta urma vadite de uzura, fiind galvanizati termic, rezistenti la intemperii si care au o grosime a metalului de 2.5 milimetri. Acesti popi extrem de rezistenti vor putea sustine cu usurinta si in conditii optime de siguranta orice placa de beton. Un constructor constiincios trebuie sa ia in calcul amplasarea si numarul popilor metalici folositi, astfel incat acestia sa nu fie solicitati la maxim. Astfel se poate prelungi intr-un mod simplu si eficient durata de viata a popului metalic, permitand refolosirea acestuia de cate ori nevoia o va cere.

Alegeti inteligent cand vine vorba de achizitionarea popilor metalici second hand, alegand un plus de siguranta de la edilrent.ro la cele mai convenabile preturi.

camere frigorifice refrigerare
15/03/2017

Alegeti camere frigorifice refrigerare proiectate in functie de necesitatile dvs

camere frigorifice refrigerare

Puteti alege desigur cand vine vorba de camere frigorifice refrigerare intre mai multe tipuri de astfel de elemente. Puteti alege unele care sa fie gata realizate sau unele care se pot realiza in functie de necesitatile dvs. La Conyfrig Service regasiti fel si fel de oferte cand vine vorba de astfel de camere frigorifice si nu numai.

Pentru pastrarea in conditii optime a alimentelor dvs., alegeti camere frigorifice refrigerare de calitate

Refrigerarea este o metoda care este utilizata in intreaga lume cand vine vorba de mentinerea alimentelor in stare si conditii optime. Asadar, pentru conservarea unor marfuri perisabile de pilda, cum sunt si frcutele sau legumele, cum este carnea si chiar si anumite produse de panificatie, aveti nevoie de camere frigorifice refrigerare de calitate superioara.

Inca din trecut se stie ca alimentele care sunt pastrate intr-un mediu mcu temperaturi mai scazute vor fi mai bine conservate. In industria alimentara, in industria hoteliera, a restaurantelor , chiar si in industria farmaceutica e nevoie de refrigerare de foarte multe ori.

Alegand produse de calitate superioara de la Conyfrig Service in acest sens, aveti multe de castigat. Puteti solicita o camera frigorifica ce sa fie exact proiectata in functie de necesitatile pe care le aveti.

De la dimensiuni la materile de calitate, camere frigorifice refrigerare utile in varii domenii

Puteti studia si oferta online: www.camerefrigorifice.info.ro. Veti regasi cu siguranta un model de camere frigorifice refrigerare care sa va surada sau in caz contrar, puteti comanda unul care sa fie realizat asa cum va doriti.

O camera frigorifica va fi realizata din panouri termoizolante, iar acestea trebuie sa fie unele de calitate superioara. Temperatura in interiorul unei camere frigorifice trebuie mentinuta la un nivel constant aproximativ, de pana in 5 grade Celsius de obicei. Desigur, exista fel si fel de alte accesorii de care poate aveti nevoie si de care e bine sa va interesati.

Serviciile excelente de proiectare si de executie a unor camere frigorifice refrigerare de la Conyfrig Service sunt exact ce aveti nevoie, fie ca activati in industria alimentara, fie ca activati in industria hoteliera si asa mai departe.

Ceea ce este din nou foarte important la astfel de elemente este si izolatia de care au parte. De regula se va folosi rasina poliuretanica, aceasta avand o capacitate mare de izolare si astfel ducand la o mai eficienta functionare a camerei frigorifice.

Puteti alege intre diverse tipuri de usi de pilda, una exact asa cum va doriti sau cum aveti nevoie. Puteti alege o camera frigorifica de refrigerare si una de congelare, ambele din acelasi loc: www.camerefrigorifice.info.ro.

Totodata, astfel de camere frigorifice de refrigerare vor putea fi montate in cladiri deja existente, sau de asemenea se pot proiecta si executa constructii noi.

Cert este ca indiferent de ce anume veti alege in materie de camere frigorifice, indiferent dece dimensiune va avea camera frigorifica aleasa, de ce specificitati va detine, este important sa mizati pe calitate, incepand de la materialele folosite la realizarea acesteia.

sisteme de irigatii
14/03/2017

Sisteme irigatii realizate cu Irigo

sisteme de irigatii

Compania noastra este specializata in domeniul sistemelor de irigatii si va pune la dispozitie cele mai bune materiale si o echipa profesionista pentru realizarea acestor sisteme. Realizam lucrari pe diverse zone si in functie de plantele existente acolo putem sa va oferim sisteme de irigatii prin picurarea sau prin aspresoare. Cele prin picurarea se adreseaza in special zonelor mai mici, mai restranse, iar cele prin aspresoare culturilor sau zonelor cu vegetatia mai mari si actioneaza asemanator cu precipitatile. Pentru mai multe informatii despre echipa noastra, servicii oferite, preturi sau datele de conact ale acompaniei accesati www.irigo.ro si veti gasi aici tot ce va intereseaza.

Daca vrei sa ai culturi reusite sau spatii verzi toata perioada verii si sa nu ai probleme cu lipsa apei din cauza precipitatilor reduse, alege sa instalezi sisteme de irigatii si asigurata cantitatea de apa de care au nevoie plantele tale.Sistemele de irigatii sunt potrivite pentru diverse spatii, iar daca sunt instalate corespunzator functioneaza la capacitate maxima.

De ce ai nevoie pentru instalarea sistemelor de irigatii?

Sistemele de irigatii, presupun o instalare corespunzatoare, precum si alegerea unor materiale de calitate si potrivite pentru fiecare zona. De aceea este recomandat sa apelati la un specialist daca aveti nevoie de astfel de sisteme de irigatii, iar pentru acest lucru echipa Irigo va sta la dispozitie.

Inainte de toate, echipa noastar se va deplasa la zona unde doriti sa aplicati astfel de sisteme pentru a vedea ce este de facut. Cat priveste sistemele de irigatii propriu-zise acestea presupun instalarea unor componente necesare in functionarea acestor sisteme. Printre aceste materiale de numara controlerul, carea are drept scop controlarea programului de udare, tevile si fiting-urile de prindere pentru acestea, care pot avea dimensiuni si forme diverse. O alta componenta importanta a sistemelor de irigatii o reprezinta senzorul de ploaie sau umiditate, care are rolul de a opri furnizarea de apa in momentul in care umiditate este foarte mare sau sunt prezente precipitatile, precum si reluarea apei dupa ce dispar aceste precipitati. De asemenea sunt necesare cabluri electrice pentru a asigura anumite legaturi intre ale componente, precum si aspresoarele care permit raspandirea apei pe suprafata unde sunt instalate astfel de sisteme de irigatii.Pe langa aceste componente mai sunt necesare si alte, insa acestea sunt cele mai importante si de baza pentru realizarea oricaror sisteme de irigatii.

Alege sa lucrezi cu echipa Irigo si ai cele mai bune sisteme de irigatii, carea functioneaza la capacitate maxima si sunt foarte utile si eficiente.

Sisteme de irigatii pentru zone diverse

Indiferent de zonele sau spatiile pentru care ai nevoie de sisteme de irigatii, echipa noastra va gasi cele mai bune solutii pentru acestea, astfel incat sa beneficiati de sisteme de irigatii utile si durabile mult timp. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti, iar echipa noastra se va ocupa de tot ce este necesar pentru a proiecta aceste sisteme, iar inainte de toate va verifica spatiul unde urmeaza sa fie amplasate aceste sisteme de irigatii in vederea recomandarii celei mai bune solutii pentru zona respectiva.