Constructii rezistente si durabile cu ancorele chimice Alsafix!

d0e302c93f603000063ae737928556fdIn momentul in care doresti sa realizezi o constructie, inainte de gradul de confort si designul pe care il va avea aceasta, trebuie sa te gandesti la siguranta  celor ce vor beneficia de pe urma ei. Prin urmare, trebuie sa folosesti doar cele mai bune materiale pentru a asigura o constructie rezistenta la intemperii si la alti factori daunatori si care sa isi serveasca scopul pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Pentru a asigura un grad de rezistenta crescut in cazul oricarui tip de cladire, este necesara utilizarea ancorelor chimice. Ancorele chimice pot fi folosite in diferite tipuri de materiale de suport, cum ar fi:

 • Betonul;
 • Piatra naturala;
 • Caramida;
 • Boltari BCA.

Cel mai mare avantaj al ancorei chimice AC100-PRO oferit de firma Alsafix este rezistenta impotriva cutremurelor de gradul I, calitate care nu a mai fost intalnita si la alte tipuri de mortar chimic in momentul distribuirii acestuia pe teritoriul tarii noastre. Din aceasta cauza, acest tip de ancore chimice au fost folosite in constructii complexe, cum ar fi:

 • Linii de metrou;
 • Parapetii de pe autostrazi;
 • Sali de sport mari ca dimensiune;

… si multe altele.

Compania Alsafix iti pune la dispozitie ancore chimice superioare din punct de vedere calitativ, oferindu-ti astfel posibilitatea de a alege dintr-o gama vasta de produse. Ancorele chimice comercializate de catre compania noastra sunt de doua tipuri:

 • Ancore chimice tip mortar de injectie;
 • Ancore chimice tip capsule de amestec.

In plus, iti oferim si tije filetate pentru ancorele chimice si diverse accesorii necesare in montarea acestora, cum ar fi: duze de injectie, perii de sarma, pistol de injectie, pistonuri, plase metalice, plase din material plastic, pompe de suflat etc.

Alte avantaje ale ancorelor chimice oferite de firma Alsafix sunt:

 • Perioada de timp mica necesara intaririi;
 • Utilitatea sporita in cazul sarcinilor mari;
 • Eficienta in cazul gaurilor inundate;
 • Ideala in fixari in suprafata tavanului.

Mai mult decat atat, poti apela cu incredere la ancorele chimice Alsafix, deoarece acestea au primit agrementul ETA, aflandu-se in conformitate cu normele impuse de Agrementul Tehnic European.

Compania Aslafix are sediul in Brasov, fiind parte componenta a grupului Alsafix Franta. Numele firmei este recunoscut pe plan international, fiind unul dintre expertii ce comercializeaza produse utilizate in: operatiuni de fixare cu agrafe sau cuie, operatiuni de fixare cu organe de asamblare, gaurire, insurubare, conectica. Unul dintre atuurile companiei noastre este gama vasta de produse pe care o punem la dispozitie clientilor; pe langa ancorele chimice, oferim si: masini de batut cuie, masini de gaurit, sisteme de fixare, masini de insurubat si multe altele.

Iti doresti sa realizezi o constructie care sa incorporeze calitatea, eficienta si rezistenta? Apeleaza la ancorele chimice Alsafix! Pentru  a obtine mai multe informatii sau pentru a studia gama de produse, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

BRASOV – Str. Timis-Triaj, Nr.6
TEL: +40368007055
FAX: +40368007056
MOB: +40724062976
E-mailoffice@alsafix.ro 

Birou Bucuresti
Mob: 0722246255
E-mail: office.bucuresti@alsafix.ro