Conserva alimente usor si rapid utilizand produsele Egood

Conservarea alimentelor pe timp de vara cat si pe timp de iarna ofera avantaje numeroase pentru orice gospodarie. In primul rand se poate achizitiona un volum mai mare de alimente care sa fie apoi depozitat in conditii optime de pastrare, economisindu-se astfel timp pretios si desigur se pot congela anumite alimente care nu se pot gasi in sezonul rece sau in cel cald. Aceasta conservare se realizeaza de regula cu ajutorul electrocasnicelor de profil, precum combine frigorifice sau lazi frigorifice.

Daca in cazul combinelor frigorifice spatiul de conservare este oarecum mic si limitat (acest aparat reprezinta o combinatie dintre un frigider si un congelator mai mare decat cel clasic) in ceea ce priveste lazile frigorifice se pot depozita numeroase alimente pentru o perioada nelimitata de timp. Perioada de congelare trebuie sa tina cont desigur de valabilitatea alimentelor in starea lor de inghet. Spre exemplu carnea de vita este indicat sa nu fie congelata mai mult de 3 luni pe cand cea de pui poate rezista in stare inghetata pana la 9 luni.

Dar in afara carnii, in lazi frigorifice se pot depozita in siguranta fructe si legume care sunt esentiale pentru sanatatea fiecaruia dintre noi si care din pacate nu se pot achizitiona cu usurinta pe timp de iarna (si daca se pot cumpara, iarna acestea sunt crescute in sere, de multe ori in mod artificial). Asadar, cumpararea unei lazi frigorifice este indicata in special atunci cand combina frigorifica nu face fata solicitarilor dumneavoastra. Combinele frigorifice sunt electrocasnice econome si extrem de utile, performantele acestora variind in functie de modelul sau producatorul ales.

O gama diversificata de lazi frigorifice poate fi accesata prin intermediul magazinului online Egood. Egood comercializeaza electrocasnice ce poarta brandul unor producatori renumiti precum Gorenje, Indesit, Albatros, Electrolux, Arctic, dar si multi altii. Puteti achizitiona produse mai ieftine, sau mai scumpe in functie de buget sau in functie de performantele pe care doriti sa le aiba electrocasnicul dumneavoastra. Dupa cum am precizat deja, Egood va intampina cu o gama mai mult decat diversificata de modele de lazi frigorifice, ceea ce inseamna ca indiferent de preferintele si exigentele dumneavoastra o sa puteti gasi produsul mult dorit.

Fiecare produs comercializat de Egood este nou si oferit cu garantie ce variaza in functie de fiecare producator in parte (de regula perioada de garantie minima este de 24 de luni). Preturile electrocasnicelor variaza in functie de producator, de model sau de performante, dar pentru lazile frigorifice Egood se garanteaza cel mai bun raport calitate / pret. Asadar nu ezitati si vizitati magazinul online mentionat pentru a beneficia de cele mai atractive oferte, disponibile pentru toate produsele comercializate.

Comenzile se pot plasa usor si rapid, livrarea realizandu-se prin intermediul unei companii de curierat rapid, la domiciliul dumneavoastra. Desigur, in cazul in care nu sunteti multumiti de serviciile oferite aveti posibilitatea returului. Reprezentantii Egood va asteapta cu servicii de calitate dar si cu asistenta si ajutor tehnic de profil pentru fiecare comanda efectuata.

Egood, date de contact

Punct de lucru: Voluntari, B-dul. Eroilor (fosta Sos. Stefanesti), nr.4, judetul Ilfov;
Suport:
Vodafone: 0732.270.0150732.270.015;
Orange: 0741.32.43.930741.32.43.93;
RDS: 031.432.76.68031.432.76.68;
RDS: 0771.324.3930771.324.393;
Fax: 031.432.76.69;
E-mail: contact@eGood.ro.
Program de lucru:
Luni – Vineri: 9:00 – 18:00;
Sambata: 10:00-14:00;

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro