Comutatoare de calitate la preturi avantajoase de la Uzinrom Holding

4885853b9ee86a1c882edf559c26ebddEste bine stiut faptul ca un comutator este un dispozitiv ce se utilizeaza pentru deschiderea si inchiderea retelei prin care trece curentul electric, dar si pentru schimbarea directiei acestuia. Cumutatoarele difera de intrerupatoare, desi de foarte multe ori acesti doi termeni sunt confundati. Pentru persoanele care cauta comutatoare la preturi accesibile si de calitate, Uzinrom Holding va pune la dispozitie o gama variata de produse in acest sens.

Avantaje comutatoare de la Uzinrom Holding

In functie de aplicatiile la care urmeaza sa folositi comutatoarele, Uzinrom Holding va ofera comutatoare cu came si comutatoare stea-triunghi. In ceea ce priveste comutatoarele cu came, acestea sunt cel mai des utilizate la inchiderea si deschiderea succesiva ori simultana a circuitelor din instalatiile electrice, precum si la actionarea motoarelor in vederea masurarii tensiunii si curentului. De asemenea, comutatoarele cu came au o temperatura de utilizare variabila, intre -25 pana la 40 de grade Celsius, si o umiditate relativa de 95%, cu o frecventa nominala a curentului de 40 pana la 60 Hz. Pe de alta parte, comutatoarele stea-triunghi se utilizeaza de asemenea pentru inchiderea si deschiderea circuitelor din instalatiile electrice, precum si pentru masurarea curentului din retelele bifazate si trifazate, pentru masurarea tensiunii, etc. Comutatoarele din oferta Uzinrom Holding sunt realizate la cele mai inalte standarde, din cele mai bune si mai durabile materiale, garantand o utilizare de durata, fara inlocuirea deasa a acestora. Specialistii Uzinrom Holding va stau la dispozitie si cu alte informatii necesare dvs. pentru a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste achizitionarea de comutatoare.

Uzinrom Holding – oferte grozave la comutatoare

In anul 2012 a luat nastere compania Uzinrom Holding. Desi experienta pe piata poate parea insuficienta, pregatirea specialistilor, personalul calificat precum si seriozitatea si promptitudinea cu care fiecare comanda in parte este tratata, determina portofoliul bogat de clienti al acestei firme. Principalul obiect de activitate al companiei Uzinrom Holding este comercializarea produselor de calitate, intr-o gama foarte variata, care sa se plieze perfect pe necesitatile acestora. Din oferta Uzinrom Holding amintim comutatoarele, cuplajele electromagnetice, pompele si motoaree, aparatajul electric, piesele de schimb pentru masini unelte, relee, intrerupatoare automate, si lista poate continua. Preturile practicate de Uzinrom Holding sunt mai mici cu 10% fata de oferta celorlalti producatori, si aveti de asemenea posibilitatea sa negociati, in functie de cantitatea solicitata. De acum nu mai trebuie sa cautati produsele atat de necesare activitatii dvs. zilnice in magazine de specialitate! Economisiti timp, bani si stress acumulat, printr-o simpla accesare a site-ului web al magazinului Uzinrom Holding. Comandati cele mai bune comutatoare cu came sau stea-triunghi, in functie de ce aveti dvs. nevoie, si produsele va vor fi livrate in cel mai scurt timp la domiciliu. Toate comutatoarele, precum si celelalte produse din oferta Uzinrom Holding vin insotite de certificate de calitate-garantie!