06/02/2014

Totul despre Web Design!

Best-Web-DesignWeb Design-ul presupune realizarea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pana la finalizarea programarii si introducerea propriu-zisa a datelor care alcatuiesc continutul site-ului – imagini, text, fisiere si alte elemente. Preocuparea pentru aspectul grafic al site-urilor, devenite puternice instrumente comerciale si publicitare, justifica in intregime denumirea de “design web”, iar tehnologiile utilizate s-au diversificat si au devenit din ce in ce mai complexe. Web design-ul a fost definit fie ca activitatea de a programa functionalitatea unui site, fie ca dezvoltarea interfatei unui site in asa fel incat sa reflecte compania sau individul pe care il reprezinta. Un web designer trebuie sa inteleaga multe aspecte tehnice si artistice ale disciplinei de web design pentru ca site-ul sa reflecte dorintele si nevoile clientilor.

Standardele tehnice de astazi in multe cazuri, cer crearea de site-uri dinamice care folosesc baze de date, site-uri care trebuie sa fie versatile, eficiente si optimizate pentru motoarele de cautare. Un web designer combina mai multe seturi de cunostinte, precum cele tehnice, artistice si de business, pentru a crea website-uri eficiente. Acesta foloseste software profesionist combinat cu experienta necesara pentru a realiza elementele grafice si strategia de promovare pe care un website o va aplica si pe care clientii sai o vor cere. Web designer-ul trebuie sa identifice publicul tinta al site-ului, acei vizitatori carora trebuie sa li se adreseze, precum si structura informationala de pe site si cea a business-ului tau pentru a crea paginile web necesare atragerii vizitatorilor potriviti. O mare parte din procesul de web design este intelegerea eficienta a ceea ce trebuie construit. Dincolo de faza efectiva de creare a site-ului, cel mai important lucru pentru un designer, este de a cunoaste cat mai multe despre business-ul tau si de a inteleage cat mai bine care sunt obiectivele ce trebuie inglobate in website, totodata oferindu-ti un pret corect pentru serviciile prestate. Odata ce faza de informare este depasita, procesul de web design poate incepe.

Web design -ul este o componenta importanta din cadrul unui site. El detine detalii grafice, combinatii de imagine, fonturi, culori si linii. Cea mai mare parte creativa a unui site se afla in web design. Acesta trebuie sa se bazeze pe cerintele curente de uzabilitate, identitatea si branding-ul companiei. Un web design profesional si de calitate creeaza o logica vizuala si cauta un echilibru intre informatie si senzatiile vizuale. Fara un impact vizual asupra formelor, culorilor si contrastelor, web design-ul devine neinteresant si putin atragator pentru clienti. Un alt element important al web design-ului este aranjarea ordonata in pagina si oferirea de informatii concrete despre serviciile si produsele oferite pentru a fi mai accesibila. Alte aspecte importante intr-un web design sunt claritatea si alinierea in pagina. Realizarea unui web design reusit nu este atat de usoara, deoarece necesita bune cunostinte de design, dar si de usurinta folosirii panoului de administrare. Imaginea ta virtuala te ajuta nu numai sa atragi cat mai multi clienti, ci si sa garantezi fidelitatea lor. Intr-o lume a comunicatiei, cel mai eficient mod de a comunica mesajul companiei tale este printr-un site web.

Vezi firmele care realizeaza web design accesand categoria Comunicatii/IT din site-ul zoom-biz.ro!

MICO Promotion are grija de clientii tai1
10/07/2013

MICO Promotion are grija de clientii tai

MICO Promotion are grija de clientii tai1Ai o firma si ai reusit intr-un final sa gasesti un specialist care sa-ti faca si un site, astfel incat afacerea ta sa inceapa sa prinda aripi? Noi consideram ca ai facut foarte bine ca te-ai gandit si la promovarea in mediul online, caci fara acest gen de reclama sansele tale de succes scad destul de mult.

Dar acum intervine si o alta problema mare. Multi utilizatori din ziua de astazi ai internetului isi verifica conturile si retelele de socializare direct de pe telefonul mobil. Toate site-urile ar trebui sa fie optimizate si pentru mobile si pentru smartphone-uri, astfel incat imaginea sa nu fie distorsionata, iar navigarea sa fie una usoara.

Acelasi lucru trebuie sa-l faci si tu cu site-ul tau. Trebuie sa-l optimizezi si pentru telefoanele mobile. La cine sa apelezi pentru ajutor? Compania MICO Promotion din Oradea iti sta la dispozitie cu serviciile sale de optimizare.

MICO Promotion nu te lasa la greu

MoBizUp.ro-Discount-10MICO Promotion te face constient ca din ce in ce mai multe persoane acceseaza internetul de pe telefoanele mobile. Se estimeaza ca traficul de pe acestea reprezinta 10% din totalul consumului de internet, si asta la nivel global. Se intra pe retelele de socializare de pe mobil, se fac cumparaturi si se platesc facturi, tot de pe mobil. De aici constatam ca celularul a devenit un articol indispensabil pentru majoritatea oamenilor din ziua de astazi.

Daca lucrurile continua in acest ritm, in anul 2014 numarul utilizatorilor de internet de pe mobil va creste semnificativ. Tocmai de aceea, tu trebuie sa fii prevazator si sa faci astfel incat sa-ti multumesti clientii si potentialii clienti.

Cum poti realiza acest lucru? Optimizeaza-ti site-ul pentru telefoanele mobile, pentru Android si pentru smartphone-uri, care sunt ultimele generatii de mobile existente pe piata.

Nu-ti lasa afacerea la voia intamplarii si apeleaza la serviciile companiei MICO Promotion!

Daca vrei sa ai succes in afaceri, nu neglija optimizarea site-ului tau pentru mobil!

De ce trebuie sa faci optimizarea site-ului tau? In primul rand, recurgi la optimizare pentru a nu-ti frustra clientii care intra in meniuri greu de accesat de pe ecranul mic al unui telefon mobil. Avand in vedere faptul ca exista acest inconvenient, de ce oamenii, totusi, prefera mobilul? Pentru ca in acest mod au acces peste tot la internet, chiar si in trafic cand asteapta microbuzul pentru a ajunge acasa. Pentru ca este mai mic si mai practic.

Daca tu nu-ti optimizezi site-ul si pentru telefoanele mobile, cei care le folosesc isi vor pierde rabdarea cand vor incerca sa navigheze in interiorul paginii tale si se vor lasa pagubasi. Astfel tu pierzi un potential client, deci pierzi bani.

In plus, daca un utilizator are o experienta negativa cu site-ul tau care nu este optimizat, acest lucru se va rasfrange si asupra brand-ului tau, involuntar, desigur. Acea persoana va avea tendinta de a nu mai avea incredere in serviciile tale, iar tu vrei sa eviti acest lucru.

MICO Promotion te poate ajuta in demersul tau. Specialistii companiei iti vor optimiza site-ul, iar clientii vor naviga mult mai usor.MICO Promotion are grija de clientii tai

Daca ai nevoie de optimizare site-uri telefoane mobile, ia legatura cu firma MICO Promotion. Pentru contact, apeleaza numarul 0722-339.839 sau trimite un mesaj la sectiunea Contact.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre reparatii bijuterii.

16/02/2013

Centrografic iti creaza propriul site!

Internetul este, prin definitie, o retea de computere si alte dispozitive computerizate, conectate intre ele prin care opereaz551_logoa coordonat datorita unor protocoale standardizate de transfer de date.

Se creaza de multe ori confuzie intre internet si WWW (world wide web). World Wide Web este o aplicatie a internetului. Aceasta aplicatie ofera un sistem de documente interconectate, ce pot fi accesate prin intermediul internetului.

In 1991 a fost lansat primul web-site din lume. De atunci, internetul a intrat grabit in viata multora dintre noi, daca nu chiar a tuturor. Odata cu aparitia WWW, lumea virtuala s-a deschis pentru omenire, iar noi nu incetam sa-i folosim resursele si posibilitatile imense ori de cate ori avem ocazia. Fie ca vorbim de bank-ing online, de comert, lectura, socializare, distractie si multe altele, internetul ne-a acaparat total. Acest serviciu ne-a schimbat in mod drastic stilul de viata, iar noi suntem intr-o simbioza constanta cu lumea virtuala creata de serviciile de internet.

Firma Centrografic, avand sediul in Targu-Mures, se poate ocupa pentru dumneavoastra cu crearea unui astfel de mediu virtual. Acestia ofera servicii web de calitate in ideea ca dumneavoastra sa aveti propriul site. Echipa firmei foloseste tehnologii foarte stabile pentru crearea site-uri-lor. Aici putem aminti tehnologii ca : php, Flash, mySQL sau HTML.

In functie de cerintele si nevoile fiecaruia, firma poate dezvolta aplicatii web, acoperind in intregime cerintele.

Spre exemplu, dumneavoastra detineti o agentie imobiliara. Nimic mai simplu! Centrografic va veni in ajutorul dumneavoastra, creandu-va intr-o maniera profesionala si prompta un site web de real – estate si astfel,  afacerea dumneavoastra se va bucura de un loc in mediul virtual, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Site-urile ce iau fiinta in interiorul firmei Centrografic au aspecte deosebite, iar navigarea pe un astfel de site se realizeaza foarte usor, astfel ca dumneavoastra sau clientul dumneavoastra va veti bucura de o navigare relaxanta, fara batai de cap, ca in cazul site-urilor greoaie si foarte aglomerate.

Cu experienta de aproximativ 10 ani in acest domeniu, firma Centrografic, prin serviciile web de calitate oferite, va poate ajuta pe dumneavoastra sa va promovati afacerea in mediul online.

04/02/2013

Comunicarea la distanta

Siguranta personala si a bunurilor fiecaruia constituie o preocupare atat pentru beneficiari cat si pentru furnizorii de produse si servicii specifice domeniului. Instalarea sistemelor de securitate precum si implementarea si configurarea retelelor de date sunt preocupari ale specialistilor ce doresc sa ne ofere solutii in comunicare si mai ales pentru protectie.

Toate aceste servicii reprezinta in zilele noastre o retea diversificata cu variate anexe ce converg spre un rezultat care sa satisfaca pretentiile fiecaruia. Incepand de la o banala conexiune la internet si pana la sisteme complicate de retele si sisteme consultanta in tehnica IT si in comunicatii este un domeniu care are o importanta foarte mare in fiecare zi, indiferent ca este vorba de firme sau de persoane individuale.

Retele-de-date-cablate-a9unkPentru realizarea unor astfel de solutii de calitate precum si in intretinerea lor este nevoie de oameni calificati si care stiu cum sa realizeze proiecte individualizate pe cerintele clientilor.

Pentru a facilita si mai ales pentru a usura cat mai mult alegerea, firmele de specialitate au dezvoltat pe langa activitatile de baza in comunicatii si IT oferte care sa ajute la personalizarea dorintelor fiecarui solicitant.

Firma se numeste All Conections si este din Sibiu. Inca din denumirea firmei putem sa ne dam seama ca echipa ofera o gama foarte variata de produse si servicii din domeniul IT si al comunicatiilor. All Conections realizeaza transport de date pe medii optice, cablu si wireless alaturi de consultanta foarte utila si in permanenta comunicare cu solicitantul. Calitatea serviciilor de telecomunicatii precum videoconferintele, telefonia clasica si voice over IP este in primul rand data de profesionalism si promptitudine. La aceasta firma aveti posibilitatea sa solicitati proiectare retele de comunicatii si WAN, cablare structurala si tot ce tine de domeniul in cauza.

Firma All Conections si-a extins activitatea si prin servicii de proiectare site-uri Web dar si prin crearea posibilitatii de achizitionare de diverse echipamente ce tin de tehnica de calcul.

Consultanta oferita precum si solutiile in domeniul supravegherii video sunt bazate pe cunoasterea sistemelor si adaptabilitatea lor la diverse situatii ceea ce ii recomanda ca specialisti in domeniu ce garanteaza prin calitate si fiabilitate.

Tehicile de comunicare si mai ales suportul logistic pentru ca acestea sa se desfasoare in cele mai bune conditii reprezinta in zilele noastre satisfacerea clientilor si mai ales dezvolta usurinta in comunicare.

31/01/2013

Smartphone-urile o solutie salvatoare

Comunicarea pe internet in zilele noastre a devenit pentru foarte multe persoane mai mult decat o necesitate. Trecand prin diverse etape de dezvoltare, tehnologia a evoluat, cercetarile bazandu-se pe aceasta dependenta de socializare si comunicare.

Destul de rapid s-a trecut de la desktop –ul de acasa la laptop-uri si apoi la telefon.

Noile generatii de smartphone-uri permit accesarea internetului si comunicarea prin aceasta metoda smartphoneaproape din orice fel de locatie.

Un studiu care a implicat 3500 de persoane, cate 100 de persoane din 18 tari arata procente care i-au uimit si pe producatorii de smartphone-uri si site-uri pentru acestea.

Dependenta creata in randul femeilor este de 85% si la barbati de 63%, dependenta ce este subliniata de verificarile de e-mail, prezenta pe site-urile de socializare.

Respondentii marturisesc ca folosesc smartphone-urile in momente precum masa alaturi de familie si prieteni, toaleta si unii dintre ei chiar atunci cand conduc, desi sunt constienti ca este periculos. Cei mai multi dintre ei spun ca folosirea smartphone-ului din pat este o adevarata placere si relaxare. Acestia au fost denumiti utilizatori compulsivi de smartphone. O parte dintre cei intervievati au spus ca nu isi doresc sa fie atat de constransi de aceste modalitati de comunicare.

Studiul s-a desfasurat pe doua categorii de persoane, una cu varstele cuprinse intre 18 si 30 de ani si cealalta pe profesionistii in domeniul IT.

Bazate pe aceste date firmele pun la dispozitia utilizatorilor interfete diverse si optimizeaza permanent site-urile pentru smartphone-uri.

Firma Mobizup din Oradea a accesat aceasta piata in permanenta dezvoltare cu o oferta ce cuprinde solutii inovatoare care sa inlature dependenta de calculator sau laptop prin accesarea internetului de pe telefonul mobil. Astfel, pentru Mobizup activitatea principala este optimizarea site-urilor pentru telefoane mobile si smartphone. Prin oferta lor utilizatorii se pot bucura de o interfata prietenoasa si placuta, accesarea internetului facandu-se cu si mai mare placere.

Mergand pe considerentul ca orice afacere are nevoie de un site optimizat pentru telefoane mobile si smartphone-uri firma detine propriul cod QR care este folosit pe toate materialele publicitare.

Analiza acestor situatii arata ca Generatia Y utilizeaza internetul si mai ales smartphone-urile si telefoanele mobile pentru conectarea cu lumea din jurul lor.