Info Media Service - o atingere, o actiune
09/11/2013

Info Media Service – o atingere, o actiune

Info Media Service - o atingere, o actiuneAi un telefon mobil, iar touchscreen-ul acestuia s-a defectat? Vrei sa il inlocuiesti si nu stii la ce firma sa apelezi pentru aceasta? Daca da, noi iti recomandam sa apelezi cu incredere la serviciile oferite cu un deosebit profesionalism si promtitudine de catre firma Info Media Service din Bucuresti. Info Media Service iti pune la dispozitie display-uri touchscreen pentru o gama larga de modele cum ar fi: Nokia, Samsung, Iphone, BlackBerry, Motorola, Siemens, Sony Ericsson sau HTC.

Ce sunt ecranele touchscreen?

In functie de tehnologia pe care se bazeaza constructia lor, intalnim doua tipuri de touchscreen si anume:

– Rezistiv;
– Capacitiv.

Touchscreen-ul rezistiv este realizat din mai multe straturi de plastic, iar semnalul este inregistrat prin atingerea dintre acestea, la apasare creandu-se o legatura electrica. Ecranele rezistive pot fi utilizate cu un stylus.

Comparativ cu tehnologia capacitiva, cea rezistiva foloseste doua suprafete transparente, care conduc electric si sunt pozitionate la foarte mica distanta una de alta, fiind separate printr-o retea foarte fina de puncte de izolatie. In momentul in care utilizatorul atinge un punct pe ecran se produce contactul intre cele doua suprafete si interfata transpune pozitia atingerii in coordonate x/y pe care le transmite.

Touchscreen-ul capacitiv este realizat cu ajutorul unui ecran de sticla ce inglobeaza un material conductiv transparent. Corpul omului este un bun conductor de electricitate, iar atingerea cu degetul creeaza un camp electric si inregistreaza locatia exacta a atingerii pe suprafata ecranului.

Tehnologia capacitiva consta in aplicarea unui curent mic asupra unui electrod amplasat pe marginea ecranului. In momentul in care atingi ecranul cu degetul se produce o mica perturbare electrica care este sesizata de interfata senzorului si apoi analizata pentru pozitionarea exacta pe ecran. In urma stabilirii pozitiei atingerii pe ecran interfata converteste datele in coordonate x/y pe care le transmite mai departe.

Ambele variante de touchscreen-uri ofera posibilitatea de a utiliza un raspuns tactil (haptic), sub forma unei vibratii care indica selectarea unei optiuni de pe ecran. In cazul touchscreen-ului capacitiv este obligatoriu sa fie utilizat degetul. Touchscreen-ul rezistiv este mai ieftin si duce la un cost mai mic al telefonului.

Caracteristici ale touchscreen-urilor

Dimensiunea ecranului are rol major. Este evident, daca trebuie sa atingi cu degetul sau cu stylus un ecran, e de preferat ca acesta sa aiba niste dimensiuni mai mari, care sa iti permita o manevrare usoara. Deci un display generos pentru un tocuhscreen ar trebui sa aiba minim 2,8 inch pentru a fi comod pentru utilizator. Cu cat este mai mare si mai luminos, cu atat cresc si cerintele in privinta bateriei.

Sensibilitatea ecranului si timpul de raspuns sunt alti factori extrem de importanti ai unui touchscreen. Sunt telefoane cu touchscreen-uri care au timpi mari de raspuns la atingere, ceea Info Media Service - o atingere, o actiune1ce provoaca un disconfort utilizatorului si poate deveni extrem de neplacut in cazul unei intrebuintari pe termen lung.

Cu ajutorul produselor oferite de catre firma Info Media Service din Bucuresti problemele tale cu touchscreen-ul telefonului se vor rezolva in cel mai scurt timp posibil. Apeland la aceasta firma vei avea garantia calitatii componentelor achizitionate si un telefon care va fi din nou perfect functional.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege display pentru telefon touchscreen Info Media Service. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Info Media Service? Suna la numerele 0722-789.836 si 0767-855.119.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

04/02/2013

Comunicarea la distanta

Siguranta personala si a bunurilor fiecaruia constituie o preocupare atat pentru beneficiari cat si pentru furnizorii de produse si servicii specifice domeniului. Instalarea sistemelor de securitate precum si implementarea si configurarea retelelor de date sunt preocupari ale specialistilor ce doresc sa ne ofere solutii in comunicare si mai ales pentru protectie.

Toate aceste servicii reprezinta in zilele noastre o retea diversificata cu variate anexe ce converg spre un rezultat care sa satisfaca pretentiile fiecaruia. Incepand de la o banala conexiune la internet si pana la sisteme complicate de retele si sisteme consultanta in tehnica IT si in comunicatii este un domeniu care are o importanta foarte mare in fiecare zi, indiferent ca este vorba de firme sau de persoane individuale.

Retele-de-date-cablate-a9unkPentru realizarea unor astfel de solutii de calitate precum si in intretinerea lor este nevoie de oameni calificati si care stiu cum sa realizeze proiecte individualizate pe cerintele clientilor.

Pentru a facilita si mai ales pentru a usura cat mai mult alegerea, firmele de specialitate au dezvoltat pe langa activitatile de baza in comunicatii si IT oferte care sa ajute la personalizarea dorintelor fiecarui solicitant.

Firma se numeste All Conections si este din Sibiu. Inca din denumirea firmei putem sa ne dam seama ca echipa ofera o gama foarte variata de produse si servicii din domeniul IT si al comunicatiilor. All Conections realizeaza transport de date pe medii optice, cablu si wireless alaturi de consultanta foarte utila si in permanenta comunicare cu solicitantul. Calitatea serviciilor de telecomunicatii precum videoconferintele, telefonia clasica si voice over IP este in primul rand data de profesionalism si promptitudine. La aceasta firma aveti posibilitatea sa solicitati proiectare retele de comunicatii si WAN, cablare structurala si tot ce tine de domeniul in cauza.

Firma All Conections si-a extins activitatea si prin servicii de proiectare site-uri Web dar si prin crearea posibilitatii de achizitionare de diverse echipamente ce tin de tehnica de calcul.

Consultanta oferita precum si solutiile in domeniul supravegherii video sunt bazate pe cunoasterea sistemelor si adaptabilitatea lor la diverse situatii ceea ce ii recomanda ca specialisti in domeniu ce garanteaza prin calitate si fiabilitate.

Tehicile de comunicare si mai ales suportul logistic pentru ca acestea sa se desfasoare in cele mai bune conditii reprezinta in zilele noastre satisfacerea clientilor si mai ales dezvolta usurinta in comunicare.