Zoom-biz. ro portal de afaceri
12/02/2013

Fa brand din firma ta!

Ai o afacere noua si vrei sa o faci cunoscuta?

Esti inca mic pe langa cei mari si vrei sa-i ajungi?

Vrei sa te faci remarcat, sigur, rapid si totodata ieftin?

Iti doresti ca firma ta sa se faca cunoscuta macar cu un singur articol, insa presa din ziua de astazi iti cam goleste buzunarul?

Vrei sa apare si numele companiei tale in Google, dar ti-ai pierdut orice speranta?

Zoom-biz. ro portal de afaceri Zoom-Biz  sare in ajutorul tau, prin promovarea afacerii tale.

Compania Zoom-biz ofera servicii de promovare online performante prin intermediul propriei platforme si a articolelor care cu siguranta va vor aduce noi clienti, rezultatele observandu-se deja din primele zile.

Ce facem noi defapt? Realmente cu ce va ajutam?  Ce ati castiga daca ati apela la serviciul nostru?

Echipa Zoom-Biz a creat trei pachete de promovare: Bronze, Silver si Gold, in functie de promovarea pe care dumneavoastra o doriti. Astfel pachetul Bronze poate fii accesat la pretul de 200 lei/an, pachetul Silver la 500 lei/an iar pachetul Gold 1000 lei/an. Preturile nu contin TVA.

Zoom-biz lucreaza pentru tineDar cu ce va ajuta aceste pachete?  Pentru ce trebuie sa platiti?

Dupa ce va inregistrati pe site-ul nostru, noi va cream pagina oficiala, astfel daca dumneavoastra aveti deja o pagina web veti fi promovat si de site-ulul nostru, iar daca nu detineti o pagina web, pagina creata de noi poate fii considerat pagina firmei dumneavoastra.

Incepand cu acest moment firma dumneavoastra incepe sa fie promovata prin diferite articole, comunicate de presa si filmulete.

In continuare noi vom afisa toate informatiile relevante despre firma dumneavoastra, ne referim aici la descrierea firmei, imagini despre produsele pe care le doriti sa fie promovate, date de contact si link-ul catre pagina dvs. de web.

Aceste informatii sunt incontinuu actualizate, astfel nu trebuie sa stati ingrijorat ca anumite noi produse nu sunt promovate.

Deasemenea zoom-biz.ro tine legatura cu potentialii clienti si pe site-urile de socializare, astfel echipa Zoom-biz va va promova pe Facebook, va publica diferite articole despre firma dumneavoastra facandu-va cunoscuti. De asemenea pe Facebook clientii isi pot exprima parerea direct despre firma pe care noi o promovam cu ajutorul butoanelor: like, share si comment. Butonul comment, cu ajutorul acestui buton noi avem posibilitatea de a mentine permanent legatura cu potentialii clienti, ei putandu-si exprima parerea despre anumite produse sau despre firma, astfel noi aflam ce imbunatatiri isi doresc clientii.

Merita?

Echipa Zoom-Biz va recomanda cu caldura incercarea unuia dintre cele trei pachete existente. Nu veti fii dezamagit si avem convingerea ca si anul urmator veti dori sa fiti promovat prin portalul zoom-biz.ro.

 

Partenerii zoom-biz.ro sunt prezenti in tendintele social media – impactul Facebook

15/01/2013

In secolul in care cu totii ne dorim sa avem mii de prieteni, Facebook s-a dezvoltat foarte mult prin crearea retelei de socializare si informare, facilitand astfel comunicarea. Acest colos al tehnologiei informationale a devenit un fenomen, daca nu apari pe Facebook e ca si cum nu ai exista. Aceasta retea creaza efecte sociale incredibile punand lumea in legatura, pe baza unei experiente comune, a unei cauze, a unui domeniu de interes sau a unei probleme.

Vazand Facebook-ul ca pe o oportunitate de promovare unde se reunesc zilnic mii de persoane, Zoom-biz a elaborat o eficienta strategie de marketing care, pe langa celelalte metode de promovare online, si-a extins canalele de comunicare si in social media.

Zoom-biz.ro a decis sa utilizeze aceasta platforma ca pe un instrument de marketing, transformand “like”-urile in vanzari si fanii in clienti fideli. Posteaza frecvent ofertele partenerilor facandu-i cunoscuti, remarcati, creandu-le trafic pe platformele web proprii, pentru a le creste semnificativ vanzarile si implicit profitul.

Un factor important ce trebuie luat in calcul este metoda diferita de promovare online fata de Google.

In portalul Google utilizatorii cauta informatia pe baza cuvintelor cheie, in timp ce pe Facebook utilizatorii pot vedea o reclama ce prezinta interes, si de care nu erau constienti in momentul respectiv. Prezenta in social media se poate “masura” prin: like-uri, share-uri, numar de fani, comentarii, parteneriate, etc. Feedback-ul de acest tip vine in sprijinul antreprenorilor pentru a le largi segmentul clientilor vizati. Reactia vizitatorilor la reclama elaborata de zoom-biz.ro poate ajuta companiile sa-si largeasca sau sa-si micsoreze stocul produselor, afacerea reusind sa prospere pe o piata sufocata de concurenta.

Prezenta in social media ajuta companiile sa-si imbunatateasaca sfera intelegerii dorintelor si necesitatilor clientilor prin elaborarea unei strategii spontane, prin care surprind posibilitatea de schimbare si dezvoltare. Odata ce Zoom-biz promoveaza partenerii pe Facebook, ei se pot asocia cu o alta categorie de “prieteni” (profilele altor organizatii), creand astfel conexiuni avantajoase.

O promovare bine facuta in social media poate face diferenta intre competitori, Facebook fiind o panorama a noutatilor si a tendintelor. Zoom-biz stie din experienta ca lucrurile necontrolate nu functioneaza in parametri normali, iar inceperea unei afaceri este puternic dependenta de planificarea initiala, mai ales atunci cand este vorba de promovare. Prin intermediul Facebook, Zoom-biz aplica metode sigure si precise, prin care un simplu utilizator devine interesat si automat este transformat in client, iar informatia merge ma departe catre alti posibili clienti.

Zoom-biz.ro a creat un mediu optim in sprijinul partenerilor facandu-le simtita prezenta pe diferite canale de comunicare, sporindu-le astfel capitalul si performantele, iar Facebook faciliteaza accesul la tendinte indrumandu-le business-ul pe calea spre succes.

Zoom-biz – portalul de publicitate online ce-ti plaseaza afacerea in top

13/01/2013

Publicitatea online s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada, castigand teren in fata celei traditionale prin costuri scazute si un minim de efort.  Numarul utilizatorilor lumii virtuale creste semnificativ, lasand in urma mijloacele clasice de informare, internetul aducand mai multe avantaje.

In timp ce publicitatea traditionala transmite mesajul publicitar unei audiente-tinta care nu intotdeauna raspunde pozitiv, in lumea virtuala consumatorii cauta publicitatea.

Pentru a exista  in fata concurentei acerbe si pentru a fi competitivi, o firma indiferent de dimensiune trebuie sa se faca vizibila. Publicitatea online a devenit o arta comerciala pe care multi o cunosc, dar nu stiu sa o practice eficient. Publicitatea online ofera posibilitatea de a interactiona dinamic cu potentiali clienti.  Un site bine promovat poate sa-ti aduca succesul afacerii tale, asadar cu cat mai mult trafic pe site, cu atat profitul iti va creste.

Daca te respecti ca si companie, nu ai cum sa nu ai un site personalizat, nu ai cum sa lipsesti din marea comunitate virtuala.  Probabil ati apelat la  specialisti pentru a va face un site cat mai bun, dar v-ati gandit ca acesta are nevoie de vizitatori? Un business nu are cum sa prospere fara sa apara constant in cautarile clientilor, fara publicitate.  Viitorul si prezentul sunt acaparate de mediul electronic, online insemnand dinamism, miscare, iar cine sta pe loc cu siguranta ramane cu mult in urma.

Deoarece piata evolueaza rapid si ce e nou azi, maine poate fi invechit, Zoom-biz  vine cu idei inovatoare pentru colaboratorii sai conturand atuurile si atingand clientela vizata. Zoom-biz poate fi solutia succesului afacerii tale dovedindu-se un partener de incredere.

Zoom-biz este un director cu trafic mare ce redirectioneaza trafic si pe site-urile partenerilor, ajutandu-ti compania sa se dezvolte intr-un ritm alert.

Zoom-biz elaboreaza o strategie eficienta de marketing prin care capteaza interesul consumatorului virtual. Avantajele colaborarii cu Zoom-biz sunt: cresterea semnificativa a vanzarilor, ajungerea pe prima pagina pe Google prin optimizare SEO, dezvoltarea afacerii tale pe termen lung,  orientarea catre un public target si multe altele.

Alege promovarea care iti va aduce succesul!