proiecte de case bucuresti
13/04/2016

Proiecte case Bucuresti

proiecte de case bucuresti

Firmele care au ca profil proiectarea caselor in Bucuresti, ofera clientilor solutiile cele mai moderne in constructii precum si in amenajari interioare. Companiile de profil au de regula experienta vasta in acest domeniu al proiectelor de case in Bucuresti, reusind de-a lungul timpului sa stabileasca relatii care sunt de lunga durata cu multi dintre furnizorii din domeniul constructiilor si din cel al decoratiunilor interioare din intreaga lume. Dorinta specailistilor de a oferi clientilor intotdeauna numai  servicii care sa fie cu adevarat complete i-au motivat in marea majoritate a cazurilor sa isi extinda activitatea si in acest fel sa construiasca numai case ce indeplineasc pana si  criteriile cele mai exigente din aceasta industrie.

Modelul de afaceri pe care marea majoritatea il adopa consta in  rapiditatate cu care executa proiectele caselor in Bucuresti si numai aici,  utilizand pentru asta tehnologiile cele mai noi  si de o calitate imbatabila, intotdeauna  la preturi competitive pe piata. O astfel de formula de succes le permite firmelor din industria constructiilor sa termine constructii pe care le pornesc de la zero intr-un timp mai scurt de 3 luni, executate fiind insa cu respectarea tuturor standardelor din domeniu.

 Punctele forte ale firmelor de succes

Printre punctele forte pe care le au firmele din acest domeniu se numara:

–  Comunicarea

Specialistii firmelor de proiecte case Bucuresti ofera inclusiv consultanta gratuita celor care doresc si au nevoie de ea si isi sprijina clientii pe perioada de desfasurare a  intregului proiect. In opinia specialistilor, orice proiect care se doreste a fi de succes va incepe si se va finaliza intotdeauna prin comunicare.

–  Eficienta

Personalul calificat al acestor firme, utilizeaza in timpul proiectelor numai  materiale care sunt de cea mai buna calitate si deasemeni executa proiecte in mod rapid si economic.

–  Siguranta

Siguranta este cea care sta la baza constructiilor, firmele detinand intotdeauna agrementele tehnice care sunt recunoscute inclusiv de catre Uniunea Europeana incepand de la structura folosita.

–  Amenajarile interioare

Folosind experienta pe care o acumuleaza pe parcursul anilor si lucrarilor executate, lucrari inclusiv din domeniul decoratiunilor interioare, specialistii ofera clientilor finisaje de cea mai buna calitate in pachete standard dar si in pachete care sunt la cerere, putand astfel sa se adapteze cu mare usurinta chiar si gusturile cele mai rafinate, lasand clientii sa isi aleaga zugraveala, precum si gresia, parchetul, faianta, obiectele sanitare toate putand fi gasite chiar si in magazinele proprii ale firmelor de constructii si de decoratiuni interioare.

– Organizarea

Specialistii in proiecte case din Bucuresti se organizeaza in detaliu pregatind fiecare etapa pe care o traverseaza proiectul, astfel incat sa se incadreze in termenele ce sunt anterior stabilite impreuna cu clientul.

– Economie

Profesionistii stiu ca nu trebuie sa munceasca de doua ori si ca nu trebuie sa risipeasca materiale , utilizandu-se intotdeauna intr-un mod si cu personalul adecvat. Fiecare echipa care face parte din cele ale firmelor de profil, autorizate, este specializata si executaa numai anumite lucrari astfel incat sa fie facute la cel mai inalt nivel calitativ.

Puteti consulta intotdeauna site-urile firmelor de constructii la care intentionati sa apelati pentru proiectul dumneavoastra si pentrua  face alegerea cea mai buna dintre ele.

sisteme termofison
14/12/2015

Sisteme termosifon – un pas catre un viitor mai bun

sisteme termofison

Natura chiar este darnica cu noi, insa prea putini dintre noi realizam asta. Cei mai constienti nu doar ca o protejeaza prin diferite metode, dar chiar se bucura si de avantajele oferite gratis de natura ce ne inconjoara.

Una dintre problemele care magina astazi cuvantul “ecologie” este productia crescuta de monoxid de carbon, cauza directa a utilizarii in exces a combustibililor fosili. In acest sens, lumea are nevoie de o schimbare cat mai urgent cu putinta. Si nu orice schimbare, ci una fundamentala, pentru ca ar trebuiesa fim cu toii constienti ca nu mai exista o planeta de rezerva pe care am putea migra miraculos cu totii.

Soarele nu ne ofera doar vreme furmoasa, bronz si chef de iesit la plimbare. Soarele ofera energie care exploatata asa cum se cuvine iti poate da energie electrica, apa calda menajera si caldura fara ca tu sa platesti nici un leu macar. Este adevarat ca trebuie sa investesti in echipamentele care vor permite sa se intample aceasta colectare a energiei provenita de la soare, dar crede-ne ca investitia se va amortiza in doar cativa ani. Panourile solare reprezinta inventia care ajuta la protejarea mediului inconjurator si care iti va oferi toate beneficiile mai sus mentionate.

Ti-am captat atentia si chiar interesul si vrei sa investesti in achizitionarea si instalarea unora astfel de echipamente, dar nu stii la cine ai putea sa apelezi? Nu iti face griji! Compania Solarom iti sta la dispozitie oricand ai nevoie de informatii si de produse de o calitate desavarsita. Daca esti interesat de sisteme termosifon, afla ca de aici poti achizitiona aceste sisteme cu panouri solare SunSystem si Solahart, de cea mai buna calitate. Solarom iti ofera aceste sisteme cu capacitati de la 150 litri pana la 300 litri si care pot fi utilizate tot anul pentru a produce apa calda.

Aceste sisteme termosifon pot fi cu circulatie naturala a agentului termic si sunt formate din colectot (unul sau doua, in functie de model), vas de expansiune si boiler la exterior. Atat boilerul cat si panoul va fi comercializat atat cu conducte, suporturi, izolatie si fitinguri.

In cazul unor sisteme termosifon principiul de functionare este cat se poate de simplu. Din moment ce agentul termic este incalzit, acesta se va deplasa spre partea superioara a panoului si apoi prin camasa boilerului, loc in care se face transferul termic, dupa care circulatia se reia. Solarom iti pune la dispozitie sisteme termosifon pentru acoperisuri plane si inclinate, emailate la interior. Fiabilitatea lor este crescuta iar durata de exploatare este indelungata.

Sediul companiei Solarom este in Constanta si activeaza in domeniul comertului cu sisteme solare si elemente care compun aceste sisteme inca din anul 2007. Compania colaboreaza cu Solahart si SunSystem pentru oferi clientilor echipamente de cea mai buna calitate. Pe langa sisteme termosifon, de aici mai puteti achizitiona si panouri solare, sisteme si kituri complete, centrale pe lemne, pe paleti sau cu gazeificare, accesorii pentru instalatii de acest tip, boilere solare etc.

Apeleaza la firma Solarom pentru solutii de viitor!

Cad Works International 2
05/10/2014

Cad Works International recomanda sisteme printare 3D

Cad Works International 2La Cad Works International vei gasi sisteme printare 3D de la Eden care utilizeaza tehnologia Objet, sunt de calitate superioara si ofera numeroase avantaje. Sistemele sunt menite sa eficientizeze productivitatea pentru asigurarea unei rezolutii perfecte, raspunzand in acelasi timp exigentelor venite din partea clientilor. Aceste sisteme printare 3D sunt utilizate pentru machete de prezentare, prototipuri, ecografii, harti de relief, reusind sa redea cat mai fidel orice design in concordanta cu modelul prezentat pe calculator. Solutiile prezentate sunt destinate pentru proiectarea electrica, mecanica sau electronica, fiind printre cele mai performante de pe piata.

La Cad Works International gasesti sisteme care ofera oportunitatea beneficiarilor de a executa o acoperire a prototipurilor de mare rezolutie. In cadrul firmei vei obtine solutii complete, atat in ceea ce priveste achizitionarea unor produse de calitate, cat si privind instruirea, configurarea, instalarea, consultanta specializata si suportul tehnic necesar. Gratie acestor sisteme performante care utilizeaza cele mai inovative tehnologii, vei obtine ceea ce iti doresti in orice aplicatie. Sistemele de printare 3D realizeaza calcularea rezistentei, optimizarea si prelucrarea pe masinile cu comanda numerica.

Sisteme printare 3D – inovatie si profesionalism

Dintre produsele oferite, poti alege programul care se adapteaza cel mai bine necesitatilor tale, in concordanta cu marimea constructiei, productivitate si buget. Tehnologia revolutionara a acestor sisteme de printare 3D are capacitatea de a realiza fizic produsele si obiectele proiectate pe calculator. Software-ul Objet Studio are rolul de a organiza mai usor modelele, putand fi verificate si realizate prin plasarea fisierului STL in Objet Studio, care este suprafata de constructie. Tehnologia 3D este utilizata in principal de designeri si ingineri, precum si in laboratoare dentare sau in domeniul arhitecturii. Sistemele de printare 3D de la Cad Works International, prin aplicatiile sale, realizeaza modele 3D realistice, cat mai apropiate cu design-ul de pe ecran. Sistemele de printare 3D sunt perfecte pentru orice mediu de lucru gratie design-ului robust si compact.

Cu ajutorul acestui sistem de la Cad Works International vei putea reproduce cu exactitate orice model dorit. Modelele care sunt color sunt potrivite pentru dezvoltarea unor produse. Sistemele 3D permit printarea pe 17 tipuri de materiale distincte, fie ca sunt cauciucate, transparente, rigide sau la temperaturi ridicate. Modelul se poate realiza in orice program, iar texturile 3D si detaliile se bucura de o acuratete incredibila. Echipa Cad Works International ofera clientilor produse de scanare si printare de tipul 3D.

Cad Works International – pune accent pe inovatie!

Societatea Cad Works International ofera cele mai profesioniste solutii de executie asistata pe calculator, dar si solutii de proiectare ingenioase. Fiind un distribuitor autorizat in Romania pentru programele SolidWorks, societatea detine peste 200 de clienti romani. Fie ca ai nevoie de Premium, Simulation, 3D via Composer sau Enterprise PDM, toate aceste programe iti vor depasi asteptarile. Pentru a stii ce sa alegi in functie de domeniul in care lucrezi sau pentru a afla cum functioneaza aceste sisteme, contacteaza echipa de profesionisti a firmei Cad Works International. Utilizand un sistem de printare 3D de la Cad Works International, totul devine mai simplu.

 

Datele de contact ale firmei Cad Works International

Adresa firmei: Aleea Constantin Brancusi, Bl. B2, Sc. 2, Ap. 12, Craiova

Telefon: 0251 419 764

Email: tudorp@cadworks.ro

29/01/2014

Soft-uri de proiectare doar prin Cad Works International

Software-SolidWorks-Simulation-e67CQInginerii, arhitectii si geodezistii, pe langa viziune si creativitate, au accesul spre un element cu adevarat eficient in activitatea lor de proiectare: proiectarea asistata de calculator, o alternativa ce vine sa inlocuiasca planseta de desenare. Practic, aceasta metoda de proiectare, dezvolta tehnologia avansata a intreprinderii viitorului asistata complet de calculator, de real ajutor in domenii precum: arhitectura, constructii, drumuri si poduri, industria aeronautica, industria de automobile, electronica si electrotehnica, design industrial, inginerie mecanica, precum si multe altele. Astfel, trecerea de la idee la realitate se realizeaza rapid si intuitiv prin intermediul calculatorului si al softurilor performante.

Proiectarea asistata de calculator este o activitate de utilizare a unui sistem de calcul in proiectarea, modificarea, analiza si optimizarea proiectarii. In plus, sistemul de calcul este format din echipamente si programe care asigura functiile necesare in proiectare. Programele aplicative variaza in funcite de tipul liniilor de productie, de procesul de fabricatie si de specificul pietei de desfacere. Invatarea procedurilor principale de desenare grafica la calculator este un pas important, motiv pentru care specialistii din domeniu proiectarii asistate de calculator, recomanda diverse pachete de programe, care includ si siteme de desenare. Unul dintre cele mai utilizate si populare softuri, este SolidWorks Premium, program folosit de peste 2 milioane de ingineri si designeri.

Desenarea propriu-zisa la calculator, urmeaza, de regula, aceleasi metode si procedee traditionale, cu diferenta ca echerul si creionul sunt inlocuite de mouse si tastatura. Eficient, simplu si rapid. Cu alte cuvinte, se selecteaza formatul pe care se pregateste desenul, se decide asupra unitatilor de masura si a scarii, pentru ca mai apoi sa se inceapa crearea geometriei, cu posibilitatea de editare a desenelor, utilizatorul putand astfel sa modifice geometria in diferite moduri. SolidWorks este cel mai raspandit soft de proiectare 3D, destinat unei game largi de industrii, care ofera beneficiile unui sistem complet de unelte sofware 3D pentru a crea, a simula, publica si administra diferite proiecte.

SolidWorks este un program de proiectare 3D mecanica parametrizata, dintre cele mai performante la ora actuala. Programul se distinge  prin faptul ca orienteaza atentia utilizatorului catre proiectarea propriu-zisa si nu spre modul de folosire a softului ca atare. SolidWorks iti ofera functii puternice, usor de realizat, care iti permit sa automatizezi sarcinile si sa optimizezi fluxul de lucru. Mai mult decat atat, de complexitatea acestui soft s-au convins, nu mai putin de 200.000 de companii din intraga lume, care prin intermediul acestui program isi simplifica cu mult munca de proiectare.

Cad Works International, furnizorul de solutii de proiectare si executie asistata pe calculator, iti pune la dispozitie soft proiectare, pentru toti cei pasionati de aceasta activitate. Astfel, achizitionand softul Solid Works Premium, vei avea cel mai bun instrument aflat pe piata, usor de utilizat, cu interfata intuitiva, care poate fi personalizata.

Cad Works International cu sediul in Craiova, ofera solutii optime pentru intreprinderile ce au ca desfasurare activitati care includ proiectarea mecanica, electrica si electronica. Produsele ce tin de soft-ul SolidWorks sunt impartite in Premium, Simulation, Eneterprise PDM si 3D Via Composer. Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie si produse pentru scanare 3D, dar si sisteme de printare 3D. Cei apropape 20 de ani de experienta in domeniu, fac din Cad Works International, partenerul de care ai nevoie pentru optimizarea activitatilor tale. In plus, pentru ca tu sa ai accesul spre servicii complete, oferim si servicii de instruire, instalare, configurare, suport tehnic si consultanta. Pentru informatii suplimentarea acceseaza pagina noastra de internet si convinge-te.

05/11/2013

De ce sa alegi un videoproiector Romconex?

videoproiector-canonPana in urma cu putini ani, ideea de a avea in propria locuinta o mini-sala de cinema era una de-a dreptul SF. Din fericire pentru impatitimiti, tehnologia a avansat, iar proiectii ale filmelor vi le puteti face si la dumneavoastra acasa, oricand doriti. Pentru acest lucru trebuie doar sa aveti o camera spatioasa cu un perete sau o plansa, sa puteti controla luminozitatea si, cel mai important, sa dispuneti de un videoproiector de ultima generatie. Pentru ultima parte a “problemei”, firma Romconex va sta la dispozitie neconditionat.

Firma din Bucuresti comercializeaza videoproiectoare de tip Canon, aceasta companie fiind unul din cei mai mari producatori pe piata de profil. Cu ajutorul acestor aparate puteti realiza mai multe tipuri de prezentari, puteti viziona filme in propria locuinta sau, de ce nu, puteti sa va proiectati jocuri cu prietenii pentru o calitate mult mai buna a imaginii.

Sa le luam pe rand. In primul rand, aceste videoproiectoare sunt produse care se pliaza foarte bine in domeniul prezentarilor de orice tip. Astfel, daca inca nu ati incheiat anul universitar, este bine sa stiti ca in momentul in care va prezentati lucrarea de licenta in fata comisiei de evaluare a facultatii, cel mai bine si cel mai indicat ar fi s-o “accesorizati”, daca putem spune asa, si cu o prezentare in power point care sa fie videoproiectata pe un panou. Cu ajutorul acestui tip de prezentare veti beneficia de un dublu avantaj. In primul rand lucrarea dumneavoastra va creste foarte mult din punct de vedere estetic in ochii profesorilor, decanilor si lectorilor din comisie, si in al doilea rand va va ajuta sa va expuneti punct cu punct fiecare idee din lucrarea propriu-zisa de licenta.

Tot cu ajutorul unui videoproiector, puteti sa luati parte la diferite prezentari de proiecte din domeniul afacerilor. Prin aceste proiectii este mai usor sa prezentati imagini, statistici, grafice si alte elemente care ar fi imposibil de explicat pe cale orala in fata audientei.

In al treilea rand ajungem in casa dumneavoastra. Nu-i asa ca v-ar placea sa aveti un cinematograf in propria locuinta, acolo unde sa puteti viziona cu familia sau cu prietenii cele mai noi filme ? Pentru ca v-ati saturat sa stati chinuiti in fata laptopului sau a computerului, de acum incolo comoditatea dumneavoastra va creste cu aceste videoproiectoare Canon de la Romconex.

Din moment ce v-ati decis sa achizitionati un astfel de proiector, urmatorul pas consta in luarea in considerare a specificatiilor tehnice de baza, cum ar fi:

Luminozitatea: ultimul lucru pe care ti-l doresti de la imaginea proiectorului este sa fie prea luminoasa sau prea stearsa. Acest lucru depinde in principal de dimensiunea camerei unde folosesti proiectorul, distanta pana la ecran sau perete.

Ecranul de proiectie: unii utilizatori prefera sa proiecteze imaginea direct pe perete, in timp ce altii folosesc un ecran special pentru videoproiectie. Ecranele albe sunt cele mai raspandite, dar utilizarea unui ecran de proiectie gri iti va oferi un contrast mai mare.

Probabil ca multi aveti in cap intrebarea: “De ce un videoproiector si nu un televizor de ultima generatie?” Raspunsul e cat se poate de simplu: In primul rand, dimensiunea imaginii. Imaginea poate fi proiectata pe un perete cu dimensiuni de cativa metri. Un televizor de dimensiuni similare probabil costa cat o masina de lux. Asadar, daca vreti sa aveti o experienta cinematografica completa in sufrageria dumneavoastra, un videoproiector de calitate de la Romconex este alegerea perfecta.

Date de contact:

Adresa: Vlad Dracu nr. 21-23, sector 3, Bucuresti

Telefon/Fax: (021)-3261397

Telefon mobil: 0722.226.103

E-mail: Office@Romconex.Ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

scanner 3d
17/06/2013

Cad Works – pune bazele tehnicii moderne

Lucrati in domeniul ingineriei mscanner 3decanice si a proiectarii asistate de calculator? Va ganditi la o solutie eficienta pentru a va pre – testa produsul proiectat inca din faza de proiect? Sunteti in cautarea unei colaborari cu o companie specializata in consultanta acordata inginerilor si proiectantilor din diferite domenii tehnice? In acest caz, ar trebui sa ne indreptam atentia catre compania craioveana Cad Works International.

Cu ce se ocupa compania Cad Works International?

Profesionistii firmei craiovene furnizeaza cele mai bune solutii de proiectare si executare asistata pe calculator. Cu ajutorul acestora se pot implementa solutii optime pentru intreprinderile ce desfasoara activitati in domeniul tehnic si de proiectare. Sistemele de proiectare asistata pe calculator va ajuta la calcularea rezistentei, optimizarea si prelucrarea pe masinile cu comanda numerica.

Produsul principal si cel mai cerut de catre clienti este software-ul SolidWorks. Compania are deja peste 200 de clienti si peste 500 de licente instalate. Acest program este impartit in Premium, Simulation, Enterprise PDM si 3D Via Composer. Pe langa acest program, compania ofera o gama diversificata de servicii in domeniul proiectarii asistate de calculator: instruirea, instalarea, configurare, suport tehnic, scanare 3D, printare 3D si multe alte servicii ce fac munca unui proiectant mai usoara si mai sigura.

Cum functioneaza un scanner 3D si ce beneficii poate aduce acesta in domeniul de proiectare?

Compania Cad Works International se ocupa cu comercializarea scannerelor 3D Handyscan. Aceasta tehnologie revolutionara, creata de Creaform, este usor de utilizat si foarte utila in domeniul ingineriei inverse si a inspectiei produselor.

In prezent, scannerele 3D comercializate de compania Cad Works International pot fi folosite in foarte multe industrii, precum:

 • Industria Aerospatiala;
 • Industria constructoare de masini;
 • Domeniul medical;
 • Productie;
 • Sistemul de educatie;
 • Entertainment;
 • Conservarea patrimoniului;
 • Bunuri de larg consum.

Compania Cad Works International comercializeaza 6 modele de scannere 3D ce au la baza tehnologia Handyscan 3D:

 • ERGOScan: un dispozitiv ce ofera un plus de confort la utilizare si se poate folosi in domeniul medical, aeronautic, auto, industrial etc;
 • EXAScan: acest scanner 3D este folosit pentru inspectia dimensiunilor geometrice, avand o precizie foarte inalta;
 • MAXScan este un dispozitiv de scanare tridimensionala ce poate fi folosit in cadrul ingineriei inverse. Scanarile 3D pot fi introduse in CAD si apoi modificate sau testate dupa bunul plac al utilizatorului;
 • REVScan este un scanner 3D ce poate fi folosit in diverse aplicatii precum: reconstructia suprafetelor, modelarea 3D, proiectarea mecanica si altele;
 • ViuScan poate fi folosit in industrii de divertisment si multimedia, dar si pentru design industrial;
 • Uniscan este primul model din gama de produse ce au la baza tehnologia Handyscan 3D. Acesta este un tip de scanner low cost, dar care ofera foarte multe beneficii. Poate fi folosit in facilitarea proceselor de proiectare sau in evaluarea gradului de distrugere.

Asadar, Cad Works International sta la dispozitia dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune servicii de profil de pe piata interna.scanner 3d

Date de contact:

Denumirea firmei: Cad Works International;

Numar de telefon: 0251 419 764.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Cititi un articol interesant despre gardurile din fier forjat accesand link-ul urmator: http://www.articole-zoombiz.ro/?p=4313

Cad Works International
11/05/2013

Cad Works International iti manageriaza afacerea

Solid WorksenterpriseFirma Cad Works International a fost infiintat in anul 1996 si are  sediul central in Craiova, si are drept domeniu de activitate  furnizarea de solutii de proiectare si de executie asistata pe calculator.

Cu ajutorul echipelor de specialisti se pot implementa o serie de solutii optime pentru firmele ce isi desfasoara activitati care includ proiectarea mecanica, electrica si electronica. Aceste sisteme de proiectare asistata pe calculator ajuta firmele la calcularea rezistentei, optimizarea si prelucrarea pe masinile ce prezinta comanda numerica.

Din anul infiintarii, adica din anul 1996 firma a devenit distribuitorul autorizat in tara pentru SolidWorks, numarand deja peste 200 de clienti si peste 500 de licente instalate. Produsele care apartin de software-ul SolidWorks sunt impartite astfel: Soft SolidWorks Premium, Soft SolidWorks Simulation, Soft SolidWorks Enterprise PDM si Soft 3D Via Composer.

Softul SolidWorks Enterprise ofera urmatoarele facilitati:

 • siguranta stocarii datelor de proiectare si de design pentru o recuperare rapida;
 • eliminata preocuparea de pierderea datelor si de controlul versiunii;
 • creaza un flux de lucru electronic ce permite formalizarea, gestionarea, optimizarea dezvoltarii, aprobarea documentelor, precum si schimbarea proceslor inginereresti.

Cad Works InternationalPrin utilizarea softului SolidWorks Enertprise vei avea un acces mult mai rapid si eficient la ultimeleronate versiuni ale documentatiei si datelor ce au fost stocate, vei evita greselile ce apar in urma utilizarii unor versiuni gresite ale documentatiei sau in urma eventualele suprascrieri de date, precum si din redundanta datelor.

SolidWorks Enterprise PDM permite o imbunatatire a procesului de dezvoltare a produselor punand la dispozitia utilizatorului instrumente de proiectare extrem de usor de utilizat. Localizarea fisierelor den tip CAD si a celor de similare se face cu mult mai multa rapiditate iar procedeul prin care produsele se modifica si informatiile se distribuie este mult simplificat.  Software-ul prezinta capacitatea de a se integra in alte sisteme de management de tipul MRP/ERP deoarece utilizeaza standardul industrial XML si sistemul item-centric. Se poate utiliza in orice industrie, indiferent ca vorbim de domeniul industrial mecanic, electronic sau medical, avand o interfata similara cu Windows Explorer.

Avantajele majore ale softului SolidWorks Enterprise sunt date de rapiditatea cu care este implementat, accesibilitatea  accesarii mai multor site-uri, automatizarea circuitului documentelorcare drept rezultat scurtarea procesului, prezenta instrumentelor cu rol in audit pentru a imbunatati standardelor si calitatea, precum si posibilitatea extinderii de informatii catre clienti si furnizori. Managementul efectiv al datelor si utilizarea cu inteligenta a datelor permite tuturor membrilor firmei de la ingineri, departamente de marketing, achizitii si executie  sa lucreze impreuna mult mai eficient si cu spor, pentru a aduce pe piata produse de calitate cat mai repede..

Cad Works International 2Compania CADWorks International pune astfel la dispozitia clientilor softul SolidWorks Enterprise PDM, care este un sistem de management ce te va ajuta in firma ta sa gestionezi si sa distribui  datele produselor intr-un mod cat mai eficient si la un pret extrem de competitiv pe piata.

CADWorks International inseamna precizie, calitate, profesionalism, seriozitate, sens si promptitudine. Alege asadar sa fii profesionist, serios si prompt in afacerea ta, oferind pe piata numai produse de calitate pentru clientii tinta.

Poti sa citesti si alte articole interesante, captivante si fascinante doar printr-un singur click aici.

Cititoare-cod-de-bare-Suc
25/04/2013

Cititor de coduri de bare de la Accept Software

Firma Accept Software va pune la dispozitie o serie de programe performante de contabilitate, gestiune, facturare, program de gestiune a laptelui, etc. dar si cititoare de coduri de bare. Indiferent de produs, firma va ofera instructiunile necesare pentru o utilizare optima. Serviciile oferite sunt prestate de catre oameni cu o vasta experienta in domeniu.

Cititorul de coduri de bare este un dispozitiv cu ajutorul caruia impulsurile optice devin impulsuri electrice. Acesta are la baza o lentila si un centru de unde se emite lumina.

Exista diverse criterii de clasificare a cititoarelor de coduri de bare:

a) in functie de tehnologia de decodare, putem diferentia urmatoarele tipuri de cititoare de coduri de bare: stilou, laser, led sau cu camera;

b) dupa tipul carcasei deosebim urmatoarele: automate sau manuale: cele automate avand o viteza foarte mare, iar cele manuale sunt prevazute cu un maner si un buton ce are rolul de declansare; PDA, fixe – folosite in industrie, etc.

Cititoare-cod-de-bare-SucCititoarele moderne functioneaza prin intermediul Bluetooth si WLAN. Bateria are o durata de utilizare de aproximativ 8 ore, dar poate fi si reincarcabila. Cablurile PS2 sau USB sunt cele prin intermediul carora cititoarele de coduri de bare pot fi legate la o statie centrala, gazda. Scanarele au in general o rezolutie de 13 mil (0,3302 mm).

Cititoarele de coduri si-au gasit utilitatea si in urmatoarele domenii:

 • retail: aceste tipuri de cititoare poat fi achizitionate la costuri foarte avantajoase fiind de o calitate excelenta, putandu-se urmari astfel intregul prces ale produselor de la aprovizionare pana la consumatorul final – punctul de vanzare;
 • ticketing: trimiterea biletor pe mobil ce contin un cod de bare 2D, poate fi citit cu succes de aceste tipuri de aparate;
 • postal: aceste tipuri de cititoare si-au gasit utilitatea si in domeniul postal, reusindu-se in acest mod o urmarire mai atenta a coletelor;
 • logistica: sunt utile in urmarirea fluxurilor de intrare-iesire ale produselor.

Indiferent de modelul cititorului de coduri de bare acesta duce la maximizarea productivitatii de lucru chiar si in mediile cele mai solicitante, stresante. Cu ajutorul acestuia se pot citi si codurile de bare necorespunzatoare, prost tiparite sau chiar deteriorate. Se pot scana pana si semnaturi, poze , MICR pentru anumite informatii de tip numeric prezente pe cecuri. Toate functiile de care ai nevoie pot fi gasite intr-un singur aparat pe care il poti achizitioana de la Accept Software. Pana si documentele de identitate sau cardurile pot fi decodate, usurand astfel veridicitatea anumitor date. Rezistenta se masoara prin cadere, avand o capacitate ridicata chiar si atunci cand aceasta se produce pe un beton.

Prezinta usurina in manuire, datorita dimensiunii, atat cu o mana sau cu ambele, avand rolul de a reduce oboseala marind senzatia de confort chiar si atunci cand se lucreaza la o intensitate ridicata. Usurinta manuirii reprezinta o alta caracteristica a cititoarelor de coduri de bare de la Accept Software, deoarece nu necesita un spatiu atat de mare. Poate functiona fara cablu avand la baza o conexiune wireless.

In cazul in care aveti nevoie de informatii nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantii companiei pentru a vi se oferi cele mai bune solutii. Profesionalismul si promptitudinea sunt doar doua dintre caracteristicile pe care cei de la Accept Software isi bazeaza activitatea.

Alte articole la fel de interesante si captivante poti citi accesand urmatorul link aici.