De ce sa alegi un videoproiector Romconex?

videoproiector-canonPana in urma cu putini ani, ideea de a avea in propria locuinta o mini-sala de cinema era una de-a dreptul SF. Din fericire pentru impatitimiti, tehnologia a avansat, iar proiectii ale filmelor vi le puteti face si la dumneavoastra acasa, oricand doriti. Pentru acest lucru trebuie doar sa aveti o camera spatioasa cu un perete sau o plansa, sa puteti controla luminozitatea si, cel mai important, sa dispuneti de un videoproiector de ultima generatie. Pentru ultima parte a “problemei”, firma Romconex va sta la dispozitie neconditionat.

Firma din Bucuresti comercializeaza videoproiectoare de tip Canon, aceasta companie fiind unul din cei mai mari producatori pe piata de profil. Cu ajutorul acestor aparate puteti realiza mai multe tipuri de prezentari, puteti viziona filme in propria locuinta sau, de ce nu, puteti sa va proiectati jocuri cu prietenii pentru o calitate mult mai buna a imaginii.

Sa le luam pe rand. In primul rand, aceste videoproiectoare sunt produse care se pliaza foarte bine in domeniul prezentarilor de orice tip. Astfel, daca inca nu ati incheiat anul universitar, este bine sa stiti ca in momentul in care va prezentati lucrarea de licenta in fata comisiei de evaluare a facultatii, cel mai bine si cel mai indicat ar fi s-o “accesorizati”, daca putem spune asa, si cu o prezentare in power point care sa fie videoproiectata pe un panou. Cu ajutorul acestui tip de prezentare veti beneficia de un dublu avantaj. In primul rand lucrarea dumneavoastra va creste foarte mult din punct de vedere estetic in ochii profesorilor, decanilor si lectorilor din comisie, si in al doilea rand va va ajuta sa va expuneti punct cu punct fiecare idee din lucrarea propriu-zisa de licenta.

Tot cu ajutorul unui videoproiector, puteti sa luati parte la diferite prezentari de proiecte din domeniul afacerilor. Prin aceste proiectii este mai usor sa prezentati imagini, statistici, grafice si alte elemente care ar fi imposibil de explicat pe cale orala in fata audientei.

In al treilea rand ajungem in casa dumneavoastra. Nu-i asa ca v-ar placea sa aveti un cinematograf in propria locuinta, acolo unde sa puteti viziona cu familia sau cu prietenii cele mai noi filme ? Pentru ca v-ati saturat sa stati chinuiti in fata laptopului sau a computerului, de acum incolo comoditatea dumneavoastra va creste cu aceste videoproiectoare Canon de la Romconex.

Din moment ce v-ati decis sa achizitionati un astfel de proiector, urmatorul pas consta in luarea in considerare a specificatiilor tehnice de baza, cum ar fi:

Luminozitatea: ultimul lucru pe care ti-l doresti de la imaginea proiectorului este sa fie prea luminoasa sau prea stearsa. Acest lucru depinde in principal de dimensiunea camerei unde folosesti proiectorul, distanta pana la ecran sau perete.

Ecranul de proiectie: unii utilizatori prefera sa proiecteze imaginea direct pe perete, in timp ce altii folosesc un ecran special pentru videoproiectie. Ecranele albe sunt cele mai raspandite, dar utilizarea unui ecran de proiectie gri iti va oferi un contrast mai mare.

Probabil ca multi aveti in cap intrebarea: “De ce un videoproiector si nu un televizor de ultima generatie?” Raspunsul e cat se poate de simplu: In primul rand, dimensiunea imaginii. Imaginea poate fi proiectata pe un perete cu dimensiuni de cativa metri. Un televizor de dimensiuni similare probabil costa cat o masina de lux. Asadar, daca vreti sa aveti o experienta cinematografica completa in sufrageria dumneavoastra, un videoproiector de calitate de la Romconex este alegerea perfecta.

Date de contact:

Adresa: Vlad Dracu nr. 21-23, sector 3, Bucuresti

Telefon/Fax: (021)-3261397

Telefon mobil: 0722.226.103

E-mail: Office@Romconex.Ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.